رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

دانلود dlc (اپدیت) 3.00 بازی pes 2013 برای ps3

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 110
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
ارسال شده در
سلام داداش. خواستم بگم این پچی که گذاشتی واس ریجن bles1708.

برای ریجن bles1709 نداری همین پچو که لوگو و ارم باشگاه هارو درست کنه واس ps3 با ریجن bles1709.

واسه همه ریجن ها نصب میشه داداش مشکلی نداره

ارسال شده در

نه داداش من اون پچرو میگم که کپی میکنی تو save data utility من کپی کردم. ر??تم تو بازی نوشت در حال ادیت کردن. ولی بعد از چند ثانیه میگه این ادیت یا همون save data به ورژن بازی نمیخوره مال یه ورژن دیگست. خواستم بدونم مالورژن منو نداری؟

ارسال شده در
نه داداش من اون پچرو میگم که کپی میکنی تو save data utility من کپی کردم. ر??تم تو بازی نوشت در حال ادیت کردن. ولی بعد از چند ثانیه میگه این ادیت یا همون save data به ورژن بازی نمیخوره مال یه ورژن دیگست. خواستم بدونم مالورژن منو نداری؟

داداش pes منم 1709 هست ??ایل های پچ زیادن باید یه 10-15 دقیق صبر کنی لود شن بعد کپی کنی داداش

ارسال شده در

دوست عزیز ، من قبلا این مشکل را داشتم ، وقتی پی اس 3 و به یه تلویزیون جدید وصل می کنید ، باید به تنظیمات دیسپلی ر??ته و از گزینه اتوماتیک است??اده کنید تا خروجی شما رو با تی وی جدید ست کنه ، امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم ...

• 1 month later...
ارسال شده در

سلام

این پچی که گذاشتی ??قط برای برای PES 2013 Bles 01708 هست !

برای 01709 رو بزارید ممنون

-------------

من تست کردم جواب نداد !

ارسال شده در
سلام

این پچی که گذاشتی ??قط برای برای PES 2013 Bles 01708 هست !

برای 01709 رو بزارید ممنون

-------------

من تست کردم جواب نداد !

سلام عزیز.

این پچ قدیمی شده.لط??ا به این جا مراجعه کنید:http://forums.p30day.com/t5830-5.html#post30322

ارسال شده در

man dlc 6 daram ro dastgam update v 1.04 va patche naghlo enteghalate tabesson va pirane fsle jadide teamha..hatta ba hozoore teamhayi k emsal toye leag hashon omadan league bartar... hamintor league alman....aya lozomi dare ina ro dl konam ????

• 8 months later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...