Tragzes ارسال شده در تیر 5، 2013 ارسال شده در تیر 5، 2013 غیر از ارتقاء متاس??انه خیر راهی نیست ببینید عزیزان dx10 متعلق به ویندوز ویستا هستش یعنی مربوط به 7 سال پیش میشه و این یعنی قدیمی شاید خیلی ها منتظر آپدیتی باشن که با همین کارت های گرا??یک ??علی بتونن بازی رو اجرا کنن و اندکی ارتقاء براشون سخت باشه اما خارج از این کشور با این مدیریت دوست داشتنیش باقی کشورها خیلی راحت یه 100 دلار میدن 7790 یا 640 میخرن پس کرایتک غمی نداره که شاید کسی بازی رو نخره بخاطر عدم توانایی در اجرای اون ملاحضه کسی رو نمیکنه چون میگه یه کارت گرا??یک سری جدید ارزون قیمت که تهیه اش کاری نداره و متوجه گرونی های داخل کشوری مثل ایران نیست که همچی حداقل ضرب در 3 میشه!!!! یه سوال من کارت گرا??یک من gtx210 هست که از directx 11 پشتیبانی نمیکنه.و بازی هم اجرا نمیشه و میگه شما به یه کارت گرا??یک با پشتیبانی از dx11 نیاز دارید.میخوام ببینم جز عوض کردن کارت گرا??یکم چاره ی دیگه ایی هم دارم؟
mahdi10 ارسال شده در تیر 5، 2013 ارسال شده در تیر 5، 2013 تا اونجایی که من میدونم تمام gtx ها دایرکس 11 رو ساپورت میکنن مشکل از کارت گرا??یک نیس.
mk1368sk ارسال شده در مرداد 10، 2013 ارسال شده در مرداد 10، 2013 (ویرایش شده) با سلام خدمت مدیر سایت پارت 9 نسخه black box خراب هست .مشکلش اینکه در هنگام استخراج کردن همه پارتها پارت 9 ناقص هست و ایرور میده .من حتا پارت 9 رو repair کردم اما باز ارور میده لط??ا ??ایل سالم را بگذارید لط??ا پاسخ بدید با تشکر از سایت خوبتون. ویرایش شده مرداد 10، 2013 توسط mk1368sk
mk1368sk ارسال شده در مرداد 11، 2013 ارسال شده در مرداد 11، 2013 سلام اقای مدیر سایت شما مشکل من حل میکنید یا نه :00020077:
mfwv ارسال شده در مرداد 11، 2013 ارسال شده در مرداد 11، 2013 سلام خدمت دوستان من کرایسیس 3 رو حتی با پایینترین تنظیمات FPS خوبی نمیگیرم و در بهترین شرایط حدود50 است. گرا??یکم ATI Radeon HD 6470M 1GIG .بازی های شاخی رو من با تقریبا بیشترین تنطیمات ر??تم مثلا BIOSHOCK Infinite و هیچ مشکلی نبود.حتی اقدام به اوورکلاک GPU هم کردم اما پیشر??تی حاصل نشد. و سی پی یو من اینه Intel Core i5 2410M 2.3 GHZ امکانش هست مشکل از سی پی یوباشه؟یا مشکل از خود بازیه؟ ممنون دوستان
mk1368sk ارسال شده در مرداد 11، 2013 ارسال شده در مرداد 11، 2013 سلام اقای مدیر سایت شما مشکل من حل میکنید یا نه :00020077:
Tragzes ارسال شده در مرداد 13، 2013 ارسال شده در مرداد 13، 2013 سلام.عزیز کارت گرا??یک شما 64 بیت است یه کم ضعی?? واسه این بازی.البته نصب آخرین درایور ممکنه کمک کنه وقتی میگید در باقی بازی ها خوب عمل کرده http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.5_mobility_beta3.exe سلام خدمت دوستان من کرایسیس 3 رو حتی با پایینترین تنظیمات FPS خوبی نمیگیرم و در بهترین شرایط حدود50 است. گرا??یکم ATI Radeon HD 6470M 1GIG .بازی های شاخی رو من با تقریبا بیشترین تنطیمات ر??تم مثلا BIOSHOCK Infinite و هیچ مشکلی نبود.حتی اقدام به اوورکلاک GPU هم کردم اما پیشر??تی حاصل نشد. و سی پی یو من اینه Intel Core i5 2410M 2.3 GHZ امکانش هست مشکل از سی پی یوباشه؟یا مشکل از خود بازیه؟ ممنون دوستان
soos ارسال شده در مرداد 14، 2013 ارسال شده در مرداد 14، 2013 سلام این کراسیس 3 که تو سایت برا خرید و دانلود گذاشتید نسخه روسیه یا امریکا(انگلیسی)؟ نسخه هانترادیشن هست؟ یا هانترادیشن یک پکه که روی این نصب میشه؟؟ اگه نسخه امریکاست میشه بیشتر توسایت بمونه تا ما دانلودش کنیم با تشکر
mk1368sk ارسال شده در مرداد 14، 2013 ارسال شده در مرداد 14، 2013 با سلام من 5 بار پارت 9 بازی (نسخی black box)رو دانلود کردم اما همش خراب هست موقع اکسترا کردن پارت 9 ایرور میده لط??ا کمک کنید و خواهش میکنم جواب بدین.:4:
hamiza ارسال شده در مرداد 22، 2013 ارسال شده در مرداد 22، 2013 ببخشید وقتی می زنم بازی اجرا بشه ارور the program cant start because CryEA.dll is missing from your computer ممنون اگر راهنمایی کنید
mhaid-wanted ارسال شده در مرداد 26، 2013 ارسال شده در مرداد 26، 2013 سلام بنده عضوی جدید هستم!من تو اون مرحله که دوستمون بهمون میگه(welcome to jungle)از اون جا دیگه هیچ کاری نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید
argo ارسال شده در مرداد 31، 2013 ارسال شده در مرداد 31، 2013 مشکل در باز شدن بازی سلام آقا من این بازو تازه نصب کردم بازی نصب شده کامل باز هم میشه صدا هست موس هم هست اما تصویر داده نمیشه ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
mortezatroy ارسال شده در مرداد 31، 2013 ارسال شده در مرداد 31، 2013 سلام آقا من این بازو تازه نصب کردم بازی نصب شده کامل باز هم میشه صدا هست موس هم هست اما تصویر داده نمیشه ممنون میشم یکی راهنمایی کنه یا از لحاظ سخت ا??زار گرا??یک شما پایین هست یا اینکه درایور گرا??یک شما آپدیت نیست
مهمان مهمان ارسال شده در شهریور 18، 2013 ارسال شده در شهریور 18، 2013 برا منم همین مشکله داره ولی گرا??یکم directx 11 ساپورت میکنه تورو خدا یکی جواب بده
mfwv ارسال شده در شهریور 19، 2013 ارسال شده در شهریور 19، 2013 برا منم همین مشکله داره ولی گرا??یکم directx 11 ساپورت میکنه تورو خدا یکی جواب بده از کرک دیگری است??اده کنید زیرا کرک شما در ??ایل steam.dll مشکل دارد و بازی بدون تصویر می باشد.اگر با این کار مشکل حل نشد پس یه مشکلی با گرا??یک وجود داره.
Tragzes ارسال شده در شهریور 22، 2013 ارسال شده در شهریور 22، 2013 دانلود آخرین درایور AMD : http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.6_Beta2.exe http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_application_profiles/AMD_Catalyst_13.5_CAP1.05212013.exe آخرین نسخه درایور اینویدیا : ????? ??? - ?????? - 320.18-desktop-win8-win7-winvista-32bit-english-whql.exe ????? ??? - ?????? - 320.18-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql.exe آخرین نسخه ++VC : ????? ??? - ?????? - VC.Redist.Installer.1.5.4.exe این همه نسخه گذاشتن واسه دانلود ولی هنوز اکثرا مشکل دارن ... میگن نباید بگی اما : تنها نسخه ای که من تونستم اجراش کنم نه از بازار خریدم نه از سایتی دانلود کردم نسخه ای که دانلودها گذاشته بود واسه ??روش رو گر??تم نصب کردم بازی بدون ایراد اجرا شد کار نداریم چقدرسابقه دارم توی ??روش آنلاین .. اگر کسی خواست جهت ر??ع مشکل دوستان روی سه تا دی وی دی باپست پیشتاز براتون می??رستم حدود 7 تومن ... با آخرین آپدیت و درایور دو شرکت و چنتا برنامه م??ید دیگه ...پی ام بدید!! البته جهت ر??ع مشکل دوستانی که مشکلات نرم ا??زاری دارن نه سخت ا??زاری؛
mohsen_haftom ارسال شده در مهر 6، 2013 ارسال شده در مهر 6، 2013 سلام من مرحله 2 بازی هستم که توی جنگل هست و باید سلاج پیدا کنه سلاح رو پیدا میکنم ولی هیچی گلوله نداره و لود نمیکنه چیکار کنم>>>؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
kish1500 ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 در این تاپیک به گ??ت و گو و رسیدگی به مشکلات بازی زیبای Crysis 3 پرداخته میشود ! از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث دیگر کاربران را از اطلاعات م??ید خود بهره مند سازند (: :hd:لط??آ از ارسال پستهای اسپم خودداری کنید ! ___________________________________ حداقل سیستم مورد نیاز: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo / 2.7 GHz AMD Athlon 64X2 RAM: At least 2 GB / 3 GB for Windows Vista DISC DRIVE: DVD ROM drive required for installation only HARD DRIVE: At least 17 GB of free space VIDEO: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM or better / NVidia GTS 450 or AMD Radeon HD5770 DirectX: DirectX 11 required سیستم پیشنهادی: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 CPU: 2.4 GHz Intel Core i5-750 / 2.7 GHz AMD Phenom II X4 805 RAM: At least 4 GB DISC DRIVE: DVD ROM drive required for installation only HARD DRIVE: At least 17 GB of free space VIDEO: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM or better / NVidia GTX560 or AMD Radeon HD5870 DirectX: DirectX 11 required بازی خیلی خوبی گرا??یک خوبی هم داره
Tragzes ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 سلام.مشکل از کرک بازی هستش پیشنهاد میکنم آپدیت 1.3 رو هم نصب کنید http://underclick.persiangig.com/Crysis.3/Update/Crysis.3.Update.1.3.part1.exe http://underclick.persiangig.com/Crysis.3/Update/Crysis.3.Update.1.3.part2.rar سلام من مرحله 2 بازی هستم که توی جنگل هست و باید سلاج پیدا کنه سلاح رو پیدا میکنم ولی هیچی گلوله نداره و لود نمیکنه چیکار کنم>>>؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
mohsen_haftom ارسال شده در مهر 7، 2013 ارسال شده در مهر 7، 2013 سلام اپدیت کردم نشد مرحله دوم رو باز از اول رقتم نشد توروخدا بگید چیکار کنم؟؟؟[ATTACH=CONFIG]3655[/ATTACH]
mohsenelfa ارسال شده در مهر 19، 2013 ارسال شده در مهر 19، 2013 سلام خدمت همه بچهای گل من یکباردانلودکردم بازی کرایسیس رو ولی بعدنصب همون اررdx11 روداد سرچ کردم نوشته بودسیستمم این بازی رونمیکشه گرا??یک من nvidia و1 گیگ ورمم هم4 گیگه سی پی یومم 2 هسته ای 3 گیگاهرتزه میخواستم اگه کس اطلاعی داره کمکم کنه مشکل ازسیستممه یاچیزدیگه
Tragzes ارسال شده در مهر 19، 2013 ارسال شده در مهر 19، 2013 باید کارت گرا??یکتون رو ارتقاء بدید یه 780 بخرید تمومه یا تایتان ... شوخی کردم 640 یا 540 بخرید که خوب جواب بده 550 یا قوی تر هم که دیگه تعری?? لازم نداره قیمت از قطعات ??علا سی پیو خوب داره کاهش پیدا میکنه امیدورام زودتر برسه به گرا??یک سلام خدمت همه بچهای گل من یکباردانلودکردم بازی کرایسیس رو ولی بعدنصب همون اررdx11 روداد سرچ کردم نوشته بودسیستمم این بازی رونمیکشه گرا??یک من nvidia و1 گیگ ورمم هم4 گیگه سی پی یومم 2 هسته ای 3 گیگاهرتزه میخواستم اگه کس اطلاعی داره کمکم کنه مشکل ازسیستممه یاچیزدیگه
Tragzes ارسال شده در مهر 19، 2013 ارسال شده در مهر 19، 2013 سیو کامل بازی رو توی پستهای قبل گذاشتم ??علا واسه ادامه ازش است??اده کنید راستی یه چیزی الان به ذهنم زد حالا تا خودم امتحانش کنم شما همه قسمتها رو دنبال ت??نگ میگردید بعد برسید به ت??نگ ??ضایی یا یک راست میرید دنبال قسمت آخر این بخش؟ سلام اپدیت کردم نشد مرحله دوم رو باز از اول رقتم نشد توروخدا بگید چیکار کنم؟؟؟
shojamb ارسال شده در مهر 30، 2013 ارسال شده در مهر 30، 2013 من بازی رو نصب کردم اون اولش که تو یه ناو هستن اسلحه رو که میده دستش زیر پاش خالیه و میو??ته تو آب ان یکی ها هم رو هوا معلقن نمیدونم چکار کنم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری