رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 64
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

سلام.

من نسخه پیشنهادی که خودتو گ??ته بودید رو دانلو کردم.از حالت ??شرده خارج کردم.با درایو مجازی بازش کردم.وسطای نصب ازم cd2 میخواد.ممنون میشم رسیدگی کنید.1 ه??ته دانلودش طول کشید.

واقعا حالم گر??ته شد[ATTACH=CONFIG]3115[/ATTACH]

ارسال شده در

من بلک باکس دانلود کردم ولی وقتی تیرکمان یا اسنایپر میگیرم نشانگر نداره کسی میتونه راهنمایی کنه؟

یه ویدیو میذارم بهتر متوجه شید من تنضیمات داخل ویدیو رو هم انجام دادم اما بازم نشد

How to fix the sniper and crossbow scopes in far cry 3 (works 100%) - YouTube

لط??ا راهنمایی کنید

• 1 month later...
ارسال شده در

سلام

من قسمت بلک باکس را دانلود کردم

۱- بعد از اکسترکت کردن میگه قسمت شماره ۷ را بیار

۲- از قسمت ۳ به بعد هم قابلیت ریکاوری نداره

لط??ا راهنمایی ب??رمایید این مشکل رو یکی دیگه از دوستام هم داره

با تشکر

• 1 month later...
  • 1 month later...
ارسال شده در

شما که می دونم جوابت رو گر??تی ولی برا کسای دیگه که این مشکل رو دارن میگم :

اون های که علامت قرمز رنگ رو دارن رو با هر سلاحی میشه کشت و موردی نداره ولی اون هایی که علامت زرد رنگ رو دارن رو باید کشت ولی با چاقو!!!

امید وارم مشکل چند ن??ری رو حل کرده باشم:=d:

• 3 weeks later...
ارسال شده در

سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم هروقت بازی رو اجرا میکنم موقعی که لادینگ رو میده که دیگه وارد بازی کردن بشم یه د??ه خارج میشمو این صح??ه میاد.لط??ا راهنماییم کنید که چیکار کنم؟بازی رو هم از رو سی دی نصب کردم.

[ATTACH=CONFIG]5035[/ATTACH]

• 4 months later...
ارسال شده در

سلام دستگاه من هک شده ی 3.55 هست

آپدیت جدیدی که گذاشتین یعنی

HABIB COBRA 4.53 V1.01

را دانلود کردم تو ??لش با ??رمت fat32 ریختم در آدرس

PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUPولی وقتی وصل کردم به دستگاه و خواستم آپدیت کنم از همین مسیری که گ??تین

میزنه No applicable update data was found

لط??ا کمکم کنید بدجوری ر??ته رو اعصابم

میگم به خاطر اینکه من تا حالا از 3.55 به بعدآپدیت نکردم و یه د??ه می خوامHABIB 4.53 V1.01 را بریزم رو دستگاهم نیست

راستی در پایان باید اشاره کنم در نصب multiMAN ver 04.53.01 BASE CEX مشکلی نداشتم و به راحتی نصب شد

تورو خدا هر چه زود تر کمکم کنید کمکم کنیدلط??ا پاسخ تون رو برام ایمیل هم بکنید

اینم ایمیلم هستش:alirm.ir72@yahoo.com

• 2 months later...
ارسال شده در

مشكل در نصب بازي far cry2

با سلام .من دو تا مشكل در نصب بازي ها درام اول اينكه وقتي ??ار كراي رو نصب مي كنم موقع اجرا يو پلي مياد و ازم رمز وپسورد مي خواد و اخرين كركش رو هم ريختم ولي باز هم اومد لط??ا راهنمايي كنيد.

دومين مشكل در موقع نصب بازي ها هست من بازي thiefرو دانلود كردم وموقع نصب اين پيغام رو ميده ونصب نميشه.كمك كنيد.[ATTACH=CONFIG]8538[/ATTACH]

ارسال شده در
با سلام .من دو تا مشكل در نصب بازي ها درام اول اينكه وقتي ??ار كراي رو نصب مي كنم موقع اجرا يو پلي مياد و ازم رمز وپسورد مي خواد و اخرين كركش رو هم ريختم ولي باز هم اومد لط??ا راهنمايي كنيد.

دومين مشكل در موقع نصب بازي ها هست من بازي thiefرو دانلود كردم وموقع نصب اين پيغام رو ميده ونصب نميشه.كمك كنيد.8538-1-jpg

من همین مشکل رو داشتم ولی توی 99 درصد مشکل دومی منظورمه سیتمم کم اورده بود یک سیست مدیگه خریدم تستش کردم راحت رد شد و نصب کرد این باری نکشیدن سیستمه ??کر کنم

• 4 months later...
ارسال شده در

سلام

من امروز این بازی رو خریدم تا دوباره بازیش کنم ولی بعد از نصب و کپی کرک روی ایکون که کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمیو??ته confused.gif

اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم

ارسال شده در
سلام

من امروز این بازی رو خریدم تا دوباره بازیش کنم ولی بعد از نصب و کپی کرک روی ایکون که کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمیو??ته confused.gif

اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم

محتمل کرک رو اشتباه نصب کردی ! بازی رو از محل نصب اجرا کن اگر بازی اجرا نشد یا مشکل از direcx باید باشه یا به احتمل بیشتر آنتی ویروست یکی یا چند تا از ??ایل های کرک رو حذ?? میکنه . یک کرک دیگه دانلود کن شاید درست شد .

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...