رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• مدیر کل
ارسال شده در

در این تاپیک مسائل مربوط به بازی Assassin’s Creed III 2012 بیان میشود !

با هم??کری دوستداران این بازی زیبا قطعآ تمامی مشکلات احتمالی برطر?? خواهد شد (:

:hd:لط??آ از ارسالهای اسپم خودداری کنید !

حداقل سیستم مورد نیاز :

CPU : Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended

RAM: 2 GB (4 GB recommended)s

Hard Disk Space: 17 GB of free hard disk space

Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)* – Nvidia GeForce 8600 GT or AMD Radeon HD 3870

DirectX®: DirectX 9.0

AC3 Supported Video Cards :s

AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better

NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better

ارسال شده در

من نصبش کردم با کرک کامل ??قط اون قسمت اول که 3 خط انگلیسی نوشته اینسپایرد بای .........

گیر میکنه چند تا کرک زدم جواب نداد درایور گرا??یک 306 است انویدیا

وین 7 64

ارسال شده در

سلام من نسخه ی BlackBox رو دانلود کردم موقع Setup حدودای ۷۲% این error رو میزنهisDone.dllunarc.dll returned an error code:-7erro:archive data corrupted (decompression fails)راهنمایی کنید ممنون.

ارسال شده در

سلام دوستان!! منم مشکل شمارو داشتم و بعد از کلی دنگ و ??نگ بالاخره تونستم با نماینده ??نی assassin در تهران ارتباط برقرار کنم و ایشون گ??تن که این بازی با ویندوز 64بیتی سازگار نیست و باید ویندوزمون 32بیتی باشه.... تازه گرا??یک 1G هم بخوبی بازی رو ساپورت میکنه!!! امیدوارم م??ید بوده باشه مطلبم!!!!!!!!:6::6::6:

مهمان مهمان
ارسال شده در
سلام دوستان!! منم مشکل شمارو داشتم و بعد از کلی دنگ و ??نگ بالاخره تونستم با نماینده ??نی assassin در تهران ارتباط برقرار کنم و ایشون گ??تن که این بازی با ویندوز 64بیتی سازگار نیست و باید ویندوزمون 32بیتی باشه.... تازه گرا??یک 1G هم بخوبی بازی رو ساپورت میکنه!!! امیدوارم م??ید بوده باشه مطلبم!!!!!!!!:6::6::6:
نه بابا.اصلا اینجوریا که میگین نیست.من ویندوزم 7 سرویس پک 1 هست(64بیت).راحت بازی رو نصب کردم . اجراش کردم.??قط بعضی جاها رنگ موهاشون بهم میخوره!
مهمان مهمان
ارسال شده در

كسي نميدونه چطوري بايد مشكل به هم ريختن موهاشونو (البته در بعضي جاها) درست كنم؟

كارت گرا??يكم gt 240 هست.رم 4 گيگ دارم.ويندوزم 7 سرويس پك 1(64 بيت) و درايور ورژن 306 هست.

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه قسمتی میره تو یه مجلس میشینه.نمیدونم تئاتره یا چیز دیگه.اونجا باید چکار کنم؟خسته شدم از بس اونجا موند.همون جا که میگه v رو ??شار بدید.من د??عه اولمه اساسین بازی میکنم

ویرایش شده توسط kaveh1899
ارسال شده در

اونجا که میگه v رو ??شار بدید باید با موس دنبال شخصی که تو بالکن نشسته و رنگش ??رق میکنه بگردی و زوم کنی روش(البته تمام مدت باید دکمه وی رو نگه داشته باشی)

ارسال شده در

اونجا باید v رو بزنی نه 7 بعد چشم رنگی می شه بعد دست راست بالا یه بالکن است که باید آنمرد که رنگش با بقیه ??رق داره بعد راحت رو ادامه میدی تا با است??اده از کلید هایی که بهت می گه بری اونجا

ارسال شده در

ممنون.یه قسمت توی بوستون هست که ??کر کنم باید با اسلحه گرم یه سرباز و بکشیم.ولی من هرکاری میکنم نمیتونم از سلاح گرم است??اده کنم.کلید 1 رو ??شار میدم

Kill mercenaries using firearms 1-10

ارسال شده در

سلام.تو ی مرحله از assassin،که بعد از کشتن haytam هست،باید lee رو دنبال کنی.وقتی lee میره تو کشتی،میرسه به نردبون،و بعد میره رو کشتی و ??رار می کنه،وقتی منم میرم رو کشتی میگه target lost! چند بار ر??تم ولی نشد که بهش برسم.نمیدونم از کجای کشتی برم دنبالش. کممممممممک کنید!!!

ممنون :wi.nk:

• 3 weeks later...
مهمان مهمان
ارسال شده در (ویرایش شده)

بازی خیلی عالی و باحالیه.??قط تو بازی من تو بعضی از ??یلم ها رنگ موهاشون به هم میخوره. در ضمن من یه بار تموم کردم ولی وقتی خواستم DLC Deluxe Edition رو بزنم ??همیدم ??قط کرک skidrow رو ساپورت میکنه واسه همین از اول شروع کردم. واسه همین دیگه نمیخوام رنگ موهاشون اونجوری باشه. 5 تا کرک رو تست کردم. کارت گرا??یکم انویدیا 240GT هست و تو اجرای هیچ بازی (خدا رو شکر!!) هیچ مشکلی نداشتم از جمله بازی های زیر که خیلی روون باز میکنم: NFS Most Wanted 2012 Medal of Honor Warfighter Call of Duty Black Ops 2 Farcry 3 خواهشا اگه کسی بلد راهنمایی کنه!

ویرایش شده توسط A.A76
  • 1 month later...
ارسال شده در

سیو بازی assassin's creed 3

سلام...بازی کامپیوتر من پرید الان نیاز اساسی به سیو مرحله ای از این بازو دارم ک پردیده :(:( اونجا ک باباشو میگیرن تو بر??ا میزنن بعد میریم کمک باباهه نجاتش میدیم...اونجا ??کر کنم درصد 20 تا 23-4 بود...کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...