babili1986 ارسال شده در خرداد 25، 2013 ارسال شده در خرداد 25، 2013 نه دوست عزیز کلا منظورم شما نبودی من این اطلاعات رو در تاپیک بازی های دیگر هم مینویسم و منظور عموم بود. حالا اشکال از چیه؟
Tragzes ارسال شده در خرداد 25، 2013 ارسال شده در خرداد 25، 2013 مطمئنا مشکل از کرک است شرکتهای سخت ا??زاری باید در درایورها روی این مشکل ها کار کنن که ??عالیت غیر رسمی براشون محسوب میشه!! واسه منم چندبار مراحل اولیه ارور داد میومدم بیرون سیستم ریبوت دومرتبه امتحان کردم مرحله رد می شد .وقتی آخرین درایورها با سایربرنامه های جانبی آپدیت شده باشد بروز چنین مشکلات راحت نمیشه واسشون راه حل پیدا کرد.همون قرار دادن تم روی حالت بیسیک بیشتر جلوی چنین مشکلاتی رو میگیره حالا اشکال از چیه؟
babili1986 ارسال شده در خرداد 26، 2013 ارسال شده در خرداد 26، 2013 مطمئنا مشکل از کرک است شرکتهای سخت ا??زاری باید در درایورها روی این مشکل ها کار کنن که ??عالیت غیر رسمی براشون محسوب میشه!! واسه منم چندبار مراحل اولیه ارور داد میومدم بیرون سیستم ریبوت دومرتبه امتحان کردم مرحله رد می شد .وقتی آخرین درایورها با سایربرنامه های جانبی آپدیت شده باشد بروز چنین مشکلات راحت نمیشه واسشون راه حل پیدا کرد.همون قرار دادن تم روی حالت بیسیک بیشتر جلوی چنین مشکلاتی رو میگیره دوست عزیز مشکل پیدا کردم رزولوشن بازی تو 768*1366 بود که پایینش آوردم حل شد:cool:
saman1 ارسال شده در تیر 22، 2013 ارسال شده در تیر 22، 2013 سلام. تو نسخه بلک باکس هم مثه نسخه ی flt باید تو اوریجین ثبت نام کرد؟ من نسخه flt رو دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم تو اوریجین ثبت نام کنم لط??ا یه کمکی بکنید
charli ارسال شده در شهریور 16، 2013 ارسال شده در شهریور 16، 2013 عزیزم ن??ر آخری رو باید قبل از اینکه برج رو دور بزنه باید بکشیش . وقتی نشانه قرمز رنگ روش اومد شروع به تیر اندازی کن.....
CGM ارسال شده در شهریور 29، 2013 ارسال شده در شهریور 29، 2013 سلام . من نسخه Black Box رو دانلود کردم . بازی رو بدون مشکل نصب میکنه . بعد که می خوای بری تو بازی میزنه که : medal of honor has stopped working . please check online fo soloution . and close the game . واقعا ممنون میشم که راهنمایی کنید . من خیلی مشتاق به بازی این game زیبا هستم
ehsas1 ارسال شده در آبان 30، 2013 ارسال شده در آبان 30، 2013 دوستان من مرحله ای که با اسنایپر همه رو میکشم (??ک کنم مرحله 1 باشه) ص??حه سیاه میشه.وقتی میام تو task manager میبینم گ??ته باید orgin نصب بشه.ینی Orgin بریزم حله؟بعد نصبش باید اکانت بسازم یا همینجوری بعد نصب orgin بازی کنم؟ من از بیرون بازی رو خریدم و ??قط محتویاتی که هایلایته رو کپی کردم.چون وقتی همه رو + ??ولدر آپدیت رو کپی میکنم اصن بالا نمیاد ولی وقتی ??قط اون هایلایتهارو کپی میکنم بالا میاد ولی بعد اسنایپر ارور نصب orgin رو میده.مرسی
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری