sina707 ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 من تو مرحله بعد اسنایپر گیر کردم بعد از ویدئو میخواد مرحله شروع شه گیر میکنه میاد بیرون ارور has stopped workingمیده؟!؟ گرا??یکم هم آپدیت کردم. آیا خاموش کنم سیستم خنک شه ربطی داره؟
iman.police ارسال شده در بهمن 23، 2012 ارسال شده در بهمن 23، 2012 دوستانی که مشکل صدا دارن کنترل الت دیلیت رو نگه دارن موقع اجرای بازی استارت تسک منیجر رو انتخای کنن از بین ??ایلهایی که داره اجرا میشه mohw.exe رو پیدا کنن راست کلیک روش گزینه set affinity رو انتخاب کنن و تیک همه بغیر سی پی یو ص??ر رو بردارن همین! دوست عزیز این کار رو کردم بدتر شد بازی کلن صحنه آهسته شد ولی بالای اون set priority رو زدم و گزینه high رو انتخاب کردم درست شد باز هم مرسی ار کمک شما
sina707 ارسال شده در بهمن 23، 2012 ارسال شده در بهمن 23، 2012 من کامپیوتر رو هم خاموش کردم اما باز ارور میده.؟
iman.police ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 من کامپیوتر رو هم خاموش کردم اما باز ارور میده.؟ دوست عزیز من هم تو اون مرحله گیر کردم مجبور شدم save game ربازی رو کپی کنم اون مرحله رو رد کنم save game رو تو ص??حه قبل گزاشتم برو دانلود کن
shayan2068 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 دوستان قسمتی که تو ماشین هست رو چطوری رد کنم؟
Nyx ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 دوستان قسمتی که تو ماشین هست رو چطوری رد کنم؟ دو جا قسمت تو ماشین هست . یکی که باید بی??تی دنبال طر?? اونیکی هم که دارن می گردن دنبالت . کدوم یکی منظورته؟
shayan2068 ارسال شده در بهمن 25، 2012 ارسال شده در بهمن 25، 2012 دو جا قسمت تو ماشین هست . یکی که باید بی??تی دنبال طر?? اونیکی هم که دارن می گردن دنبالت . کدوم یکی منظورته؟ این مرحله رو تونستم رد کنم.حال یه جایه دیگه گیر کردم از اون یکی بدتر یه جای هست که 2 ن??ر گروگان هست بعدش یکی شنو میکشن .و اون یکی هم با دست خالی 3 ن??ر رو میکشه .حال اون جای که 2 ن??ر هست یکی با اسلحه و دیگری که ظاهرا وضو میگره رو چطور رد کنم
raminsahami ارسال شده در بهمن 27، 2012 ارسال شده در بهمن 27، 2012 مشکل این بازی چقدر باگ داره! من تو مرحله تعقیب ماشین گیر کردم (Pakistan Car Chase) وقتی که بعد از کلی تعقیب و گریز بهش میرسم اون یارو که منو از بالا میبینه و راهنمایی میکنه میگه (بزنش حالا حالا) اما من هر چی میزنمش ماشینه یا دیوونه میشه خودشو میزنه به در و دیوار یا ??رو میره تو زمین و دوباره اسپاون (Respawn) میشه هر چی میکوبم بهش انگار نه انگار همینجوری خل بازی در میاره (انگار باگ گرا??یکی داره) اگر هم اصلا بهش نکوبم مسیر ادامه پیدا میکنه و برای بار دوم که ر??ت تو باقالیا و ان??جار روی داد پیغام باختی و دوباره لود کن میاد! :17: - کسی راهی بلده ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.:unsure:
raminsahami ارسال شده در بهمن 28، 2012 ارسال شده در بهمن 28، 2012 خیلی مرسی از توجه همه :10: بعد از 20 بار که اون قسمت رو ر??تم بالاخره رد شد!
mostafa_he ارسال شده در اسفند 25، 2012 ارسال شده در اسفند 25، 2012 سلام بر همگی. اقا من نسخه black box رو دانلود کردم.نصبش کردم.بازی رو که میخوام اجرا کنم ی ص??حه مشکی میاد بعد چند ثانیه[ATTACH=CONFIG]2962[/ATTACH]این خطا رو میده. چیکار باید بکنم؟خواهشا کمک کنید.
sohil-20 ارسال شده در فروردین 11، 2013 ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام . حواهشا کسی هست که بتونه ??ایل cas.01 رو برام اپلود کنه اخه من بازی خریدم و بعد تو نصب این مشکل رو داره که ??ایل cas.01 رو نمیتونه نصب کنه
solyman ارسال شده در فروردین 15، 2013 ارسال شده در فروردین 15، 2013 با سلام و عرض خسته نباشید. ببخشید من میخواستم از سایتتون بازی medal of honor warfighter رو دانلود کنم.میخواستم ببینم ت??اوت نسخه fly و limited edition چی هست. اگه لط?? کنید جواب بدید ممنون میشم.
bahman59 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 (ویرایش شده) آقا خواهشن یکی به من نحوه نصب شو توضیح بده. نرم ا??زار origin نصب کد میخواد من تو سی دیش هیچ کدی پیدا نمیکنم ویرایش شده اردیبهشت 28، 2013 توسط bahman59
babili1986 ارسال شده در خرداد 22، 2013 ارسال شده در خرداد 22، 2013 سلام من نسخه بلاک باکسو دانلود کردم و بازی میکردم تا مرحله finding faraz ولی تا اینکه بازی لود بشه این ارورو میده! لط??ا راهنمایی کنین. [attach=config]3142[/attach]
Tragzes ارسال شده در خرداد 22، 2013 ارسال شده در خرداد 22، 2013 بازی رو کرک کرده اید ؟ آقا خواهشن یکی به من نحوه نصب شو توضیح بده. نرم ا??زار origin نصب کد میخواد من تو سی دیش هیچ کدی پیدا نمیکنم
babili1986 ارسال شده در خرداد 22، 2013 ارسال شده در خرداد 22، 2013 سلام من نسخه بلاک باکسو دانلود کردم و بازی میکردم تا مرحله finding faraz ولی تا اینکه بازی لود بشه این ارورو میده! لط??ا راهنمایی کنین. دو تا کارت داره واسه گیم hd 7670m 1gb
babili1986 ارسال شده در خرداد 22، 2013 ارسال شده در خرداد 22، 2013 کارت سیستمتون 6480 است ؟!! مطمئنید؟ لپ تابه asus دو تا کارته گرا??یکی دارم بابا تا مرحله finding faraz ر??تم ولی بعده اینجا این ارورو میده
Tragzes ارسال شده در خرداد 22، 2013 ارسال شده در خرداد 22، 2013 واسه منم یکسری توق?? ها داشت راه موثر قرار دادن تم روی حالت بیسیک است تا از متوق?? شدن درایور تصویر جلوگیری شود
Tragzes ارسال شده در خرداد 23، 2013 ارسال شده در خرداد 23، 2013 واسه لپ تاپ ها گرا??یک هایی با سری غیر از دسکتاپ وجود دارد مثلا 6450 گرا??یک عادی پی سی است اما 6470 و 6480 هم ظاهرا وجود دارد،??قط درایور خود لپ تاپ اونها رو میشناسه که معمولا درایور متعلق به حداقل 6 ماه پیش می باشد. آخرین درایور کارت های گرا??یک ای ام دی با پشتیبانی از پردازنده های هم دسکتاپ و هم نوت بوک که اگر کارت رو بشناسه کمک بزرگی واسه ر??ع یکسری عیب ها خواهد کرد : http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.3_Beta3.exe برای پی سی حتما خواهد شناخت 2.برنامه ویژوال سی پلاس پلاس و دات نت ??ریم ورک اساس طراحی بازی ها هستند و هر چند ه??ته آپدیت می شوند و نصب آخرین نسخه موجود برای بدست آوردن عملکرد عالی موثر می باشد : ????? ??? - ?????? - VC.Redist.Installer.1.5.1.exe بسته به نوع ویندوز نسخه های 32 و 64 بیت رو نصب نمایید.اگر ویندوز 64 بیت است هر دو نوع را نصب کنید ... تمام نسخه های موجود یعنی از 2005 تا 2012.اگر سیستم اندکی ضعی?? باشد بهتر هستش ??قط 64 و 32 بیت 2010 رو نصب کنید (البته بعضی بازی ها بر اسا مثلا 2008 ساخته شده اند و نصب این نسخه لازم می باشد تست اینکه سیستم میتواند یا نه دیگر باشد با خودتان) درایور آپدیت شده تا تاریخ 19/3/2013 و برنامه ویژوال سی پلاس پلاس متعلق به ماه Feb می باشد. مو??ق باشید
babili1986 ارسال شده در خرداد 23، 2013 ارسال شده در خرداد 23، 2013 واسه لپ تاپ ها گرا??یک هایی با سری غیر از دسکتاپ وجود دارد مثلا 6450 گرا??یک عادی پی سی است اما 6470 و 6480 هم ظاهرا وجود دارد،??قط درایور خود لپ تاپ اونها رو میشناسه که معمولا درایور متعلق به حداقل 6 ماه پیش می باشد. آخرین درایور کارت های گرا??یک ای ام دی با پشتیبانی از پردازنده های هم دسکتاپ و هم نوت بوک که اگر کارت رو بشناسه کمک بزرگی واسه ر??ع یکسری عیب ها خواهد کرد : http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.3_beta3.exe برای پی سی حتما خواهد شناخت 2.برنامه ویژوال سی پلاس پلاس و دات نت ??ریم ورک اساس طراحی بازی ها هستند و هر چند ه??ته آپدیت می شوند و نصب آخرین نسخه موجود برای بدست آوردن عملکرد عالی موثر می باشد : ????? ??? - ?????? - vc.redist.installer.1.5.1.exe بسته به نوع ویندوز نسخه های 32 و 64 بیت رو نصب نمایید.اگر ویندوز 64 بیت است هر دو نوع را نصب کنید ... تمام نسخه های موجود یعنی از 2005 تا 2012.اگر سیستم اندکی ضعی?? باشد بهتر هستش ??قط 64 و 32 بیت 2010 رو نصب کنید (البته بعضی بازی ها بر اسا مثلا 2008 ساخته شده اند و نصب این نسخه لازم می باشد تست اینکه سیستم میتواند یا نه دیگر باشد با خودتان) درایور آپدیت شده تا تاریخ 19/3/2013 و برنامه ویژوال سی پلاس پلاس متعلق به ماه feb می باشد. مو??ق باشید کارت گرا??یکیم واسه گیم radeon hd 7670m 1gb هستش در ضمن آپدیتم کردم ولی تو این مرحله ارور داد!
Tragzes ارسال شده در خرداد 23، 2013 ارسال شده در خرداد 23، 2013 نه دوست عزیز کلا منظورم شما نبودی من این اطلاعات رو در تاپیک بازی های دیگر هم مینویسم و منظور عموم بود.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری