yasharkhaaan ارسال شده در بهمن 4، 2012 ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلام به دوستان عزیز من هر کاری میکمنم ارور msvcp100.dll حل نمیشه راه دیگه ای هم هست؟ چون مراحل پست اول رو هم انجام دادم حل نشد لط??ا کمک کنید شما نرم ا??زاره microsoft visual c++ 2010 رو نصب کن به احتمال 90درصد مشکلتون حل میشه.
mason ارسال شده در بهمن 4، 2012 ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلام به دوستان عزیز من هر کاری میکمنم ارور msvcp100.dll حل نمیشه راه دیگه ای هم هست؟ چون مراحل پست اول رو هم انجام دادم حل نشد لط??ا کمک کنید کسانی که با ارور msvcp100.dll در زمان اجرای بازی مواجه میشوند باید Microsoft visual c++2010 رو نصب کنند و همچنین دوتا ??ایل msvcp100.dll و msvcr100.dll رو توی پوشه ی بازی کپی کنند مشکل حل می شود msvcp100.dll:http://www.dll-files.com/msvcp100.zip?0WHdRDUEeR msvcr100.dll:http://www.dll-files.com/msvcr100.zip?0WHdRDUElO
shahram1429 ارسال شده در بهمن 8، 2012 ارسال شده در بهمن 8، 2012 برای نسخه ی blackbox هم باید آپدیت نصب کرد و اگر باید بشه کدوم ورژن آپدیت _؟ FLT یا limited ?
mohammad349 ارسال شده در بهمن 9، 2012 ارسال شده در بهمن 9، 2012 سلام.آقا این میگه orgin not inestaled چکارش کنم؟ اورجین از کجا بیارم؟
ramin_single88 ارسال شده در بهمن 9، 2012 ارسال شده در بهمن 9، 2012 سلام کمک کمک کمک اونجایی که گروگان هارو آزاد میکنیم من بعدش دیگه ص??حه هنگ میگنه میپره بیرون اعصابم رو خورد کرده
hosseinscoot ارسال شده در بهمن 13، 2012 ارسال شده در بهمن 13، 2012 خسته نباشید. دوستان من مرحله اول که با اسنایپر باید آدما رو روی پشت بام بزنم رو رد می کنم. بعد به دموی قطاره که می رسه و من??جر می شه بازی هنگ می کنه. و origin باز می شه. نسخه ی flt رو نصب کردم و کرک و آپدیت flt رو هم کپی کردم تو محل نصب. بی زحمت کمکم کنید
delshi ارسال شده در بهمن 13، 2012 ارسال شده در بهمن 13، 2012 سلام من نسخه fltدان کردم میخوام بازی اجرا کنم چیزی نمیاد کمک کنید لط??ا
siniorjons ارسال شده در بهمن 14، 2012 ارسال شده در بهمن 14، 2012 داداش واسه من همین ارورو میده چیکار کنم ؟
siniorjons ارسال شده در بهمن 14، 2012 ارسال شده در بهمن 14، 2012 کسانی که با ارور msvcp100.dll در زمان اجرای بازی مواجه میشوند باید Microsoft visual c++2010 رو نصب کنند و همچنین دوتا ??ایل msvcp100.dll و msvcr100.dll رو توی پوشه ی بازی کپی کنند مشکل حل می شود msvcp100.dll:http://www.dll-files.com/msvcp100.zip?0WHdRDUEeR msvcr100.dll:http://www.dll-files.com/msvcr100.zip?0WHdRDUElO داداش یعنی چی اون دوتا ??ایلو کپی کن ؟ بازم همون ارورو میده
mahdi10 ارسال شده در بهمن 15، 2012 ارسال شده در بهمن 15، 2012 سلام داش منم همین مشکلود داشتم ولی بعد از ??یلم یه اینترو بزن بعد ص??حه سیاه میشه دس نزن خودش میاد
popak ارسال شده در بهمن 15، 2012 ارسال شده در بهمن 15، 2012 درود: برادرا من مرحله اول گیر کردم همونجایی که یه ن??ر یه خشاب بهم میده میگه به سیبل روبرو شلیک کنم ، من کل خشابهارو به سیبلها میزنم تمام میشه ولی هیچ ات??اقی نمیو??ته ، چکار کنم ؟
xbox ارسال شده در بهمن 16، 2012 ارسال شده در بهمن 16، 2012 دوستان اولین مرحله بعد از اومزشی همون که داخل ساحل هستند برای من مشکل داره همه روش هارو زدم درست نمیشه اصلا تیر نمیزنه باید منتظر موند تا بمیره تورو خدا کسی هست که سیو گیم بده به من که ??قط چند تا چک پوینت از این مرحله رو رد کرده باشه؟ حجمش کمه
yasharkhaaan ارسال شده در بهمن 17، 2012 ارسال شده در بهمن 17، 2012 من این بازیرو 1ماه پیش تمام کردم.??قط منظورتون از سیو بازی همون ??ایلاییه که تو داکیومنت میسازه یانه؟اگه آره بگین بزارم براتون.
popak ارسال شده در بهمن 18، 2012 ارسال شده در بهمن 18، 2012 درود : من تو مرحله اول گیر کردم چقدر باید به اون سیبلها شلیک کنم تمام خشابم تموم میشه هیچ ات??اقی نمی ا??ته
xbox ارسال شده در بهمن 18، 2012 ارسال شده در بهمن 18، 2012 من این بازیرو 1ماه پیش تمام کردم.??قط منظورتون از سیو بازی همون ??ایلاییه که تو داکیومنت میسازه یانه؟اگه آره بگین بزارم براتون. بله دوست عزیز توی مسیر داکیومنت که بری یه پوشه هست به اسم MOHW واردش که بشی باز هم دوتا پوشه هست شما بی زحمت اون دوتا پوشه رو به من بده ??قط شما زحمتی بکش بازی رو از اول شروع کن رسیدی مرحله اول بعد از اموزشی که وارد ساحل میشن،یه چندتا چک پوینت که رد کردی و بازی save شد،اون save game هارو برام زحمت بکشی ممنون
yasharkhaaan ارسال شده در بهمن 18، 2012 ارسال شده در بهمن 18، 2012 بله دوست عزیز توی مسیر داکیومنت که بری یه پوشه هست به اسم MOHW واردش که بشی باز هم دوتا پوشه هست شما بی زحمت اون دوتا پوشه رو به من بده ??قط شما زحمتی بکش بازی رو از اول شروع کن رسیدی مرحله اول بعد از اموزشی که وارد ساحل میشن،یه چندتا چک پوینت که رد کردی و بازی save شد،اون save game هارو برام زحمت بکشی ممنون اقا شرمنده بخدا.پاک کردم بازیرو.ندارم نصبش کنم.
iman.police ارسال شده در بهمن 18، 2012 ارسال شده در بهمن 18، 2012 [ATTACH=CONFIG]2901[/ATTACH]من نسخه BlackBox رو نصب کردم اول پیغام خطا داشت برای dll ها اونها را کوپی کردم حالا این پیام رو دارم باید چه کاری انجام بدم با تسکر
iman.police ارسال شده در بهمن 19، 2012 ارسال شده در بهمن 19، 2012 دروست شد ویندوز من 7 ر??تم دایریتکس 11 رو نصب کردم آخرین ابدیت کارت گرا??یک رو هم نسب کردم بازی اجرا شد حالا بازی مشکل صدا دارد صدا با تخیر پخش می شود اون را باید چکار کونم ممنون می سم اگر کسی کمک کند
iman.police ارسال شده در بهمن 19، 2012 ارسال شده در بهمن 19، 2012 دوستانی که مراحل اول بازی مشکل دارن من save بازی رو دارم ??قط نمی دونم داخل کدوم پوشه است تا بزارم ادرس پوشه رو بگین تا بزارم مشکل صدای بازی من هم هنوز حل نشود یک ن??ر هم به من کمک کنه :d
xbox ارسال شده در بهمن 21، 2012 ارسال شده در بهمن 21، 2012 دوستانی که مراحل اول بازی مشکل دارن من save بازی رو دارم ??قط نمی دونم داخل کدوم پوشه است تا بزارم ادرس پوشه رو بگین تا بزارم مشکل صدای بازی من هم هنوز حل نشود یک ن??ر هم به من کمک کنه :d دوست عزیز دکمه استارت ویندوزت رو بزن سمت راست بالا نوشته داکیومنتس واردش که شدی یه پوشه هست به اسمه MOHW وارد این پوشه بشو،دوتا پوشه هست به اسم های Screenshots و settings این دوتا پوشه رو برای من قرار بده ممنون ??قط دقیقا بگو چقدر از اون مرحله که وارد ساحل میشن(اولین مرحله بعد از اموزشی)رو رد کردی این هم مسیرش اگر پیدا نکردی C:\Users\***\Documents\MOHW بجای ستاره ها نام کاربری خودت هست
iman.police ارسال شده در بهمن 21، 2012 ارسال شده در بهمن 21، 2012 (ویرایش شده) MOHW.rar:این سیو مرحله بد از ساحل است .داداش بازی من مشکل صدا دارد صدا با تخیر است بعضی مواغ هم صدا نیست یاد داری شما اون رو از کجا درست کنم بدون صدا بازی حال نمیده ویرایش شده بهمن 21، 2012 توسط iman.police متن
iman.police ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 (ویرایش شده) در ایت پست با سوصددرصد بازی مدال آ?? هانرMedal of Honor Warfighter در خدمتتون هستیم.در این سیو تمامی مراحل این بازی Medal of Honor Warfighter باز شده امیدوارم که از این بازی لذت کامل رو ببرید.شما هم اکنون میتوانید سیو گیم بازی Medal of Honor Warfighter را از لینک های زیر دانلود کنید >>دانلود<< لینک 1 .rar"]<<دانلود >> اینک 2 از سرور مستقیم این هم یک اینک دیگه save game کل بازی رمز ??ایل: www.downloaderha.com برای لینک 2 این game save رو خودم تست کردم 100% ok است ??قط یک ن??ر مشکل صدای بازی من رو حل کنه لطقلا ویرایش شده بهمن 22، 2012 توسط iman.police
kaspi ارسال شده در بهمن 22، 2012 ارسال شده در بهمن 22، 2012 دوستانی که مشکل صدا دارن کنترل الت دیلیت رو نگه دارن موقع اجرای بازی استارت تسک منیجر رو انتخای کنن از بین ??ایلهایی که داره اجرا میشه mohw.exe رو پیدا کنن راست کلیک روش گزینه set affinity رو انتخاب کنن و تیک همه بغیر سی پی یو ص??ر رو بردارن همین!
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری