رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام دوستان من اگر به هر دلیلی مودمم خاموش شه دیگه وای??ای گوشیم اونو نمیشناسه اوایل یه نیم ساعت که مودم رو خاموش میکردم وقتی روشن میکردم میشناخت و اوکی بود ولی الان دیگه مودمو شب تا صبح هم خاموش گذاشتم ولی نمیشناسه. تو سرچش همه مودم هایی اطرا?? رو میشناسه ها ولی من بدبخت رو نمیشناسه و اینم بگم که مودم ایراد نداره چون دارم با وای??ای لپتاب ازش است??اده میکنم تا بحال با دو تا چاچا من دقیقا همین مشکل رو داشتم . دوستان در ر??ع این مشکل کمکم کنین لط??ا

ارسال شده در

مبدل پلی استیشن 1

پلی استیشن 1 حتما این واژه برای شما خیلی آشنا شده ومیگویید که یادش به خیر پلی استیشن 1 یکی از قدیمی ترین کنسول های بازی در چند سال پیش است حدودا ۵ الی ۶ سال پیش در این پست ویژه برای شما کاربر گرامی پلی استیشن 1 به دانلود گذاشته شده است و هنگامی که شما مبدل را دانلود میکنید بازی های این مبدل همراه این مبدل دانلود نمیشوند چون ججم بازی های پلی استیشن 1 حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ مگابایت است دانلود آنها طول میکشد به شما توصیه میکنم که بازی های پلی استیشن 1 را از بیرون بخریداین مبدل چک شده و۱۰۰ درصد سالم است دانلود این مبدل یا کنسول بازی ممکن است مدت کوتاهی طول بکشد پس صبور باشید

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...