رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

جك

جيگر طلا مهمان

پست های پیشنهاد شده

جيگر طلا مهمان
ارسال شده در

یه آدمایی هستن که زنگ می زنن رو خط ثابت خونه بعد میپرسن کجایی؟ به روح اعتقاد دارن اینا؟؟؟!!!!! در یخچال ارتباط مستقیمی با روحیه آدم داره:وقتی خوشحالی میری در یخچالو وا میکنیوقتی کسلی میری در یخچالو وا میکنیداری با تل??ن حر?? میزنی میری در یخچالو وا میکنیوقتی نمیدونی چته میری در یخچالو وا میکنیاصن باز کردن الکی در یخچال یه حالی میده !!! میازار موری که دانه کش است !در مورد مورچه ای که دانه همراه اش نیست ??توایی صادر نشده !میتوانید بیازارید... گویش دختران در سال ۸۱:عزیزم عشقم چرا ناراحتی ؟قربونت برم!گویش دختران در سال ۸۶:عزیزم عشقم چرا ناراحتی؟قلبونت برم!گویش دختران در سال ۹۱:عجیجم عجقم چلا نالاحتی؟قلبونت بلم!گویش دختران در سال ۹۶:دیبیلم عولوپولو بیلی بولو ناتانوتو هلو؟! کاش میشد هر شب از خودمون ۱سی سی خون بگیریم بریزیم تو یه نعلبکی بذاریم کنار تخت که این پشه ها بشینن عین بچه آدم بخورن دست از سر ما بردارن!! با آرامشم اعتماد پشه رو جلب کردم و بعد کشتمش از این دورویی خودم بیزارم !! دلم میخواد راننده ماشین پلیس بشم بلندگو بگیرم دستم بگم :راننده پژو حرکت کن !مگان!! سرت رو بنداز پایین !مگه خودت خواهر مادر نداری!م***یمای مشکی!شیطون دخترای خوشگلی سوار کردی؟!۲۰۶ صندوقدار آهنگت خیلی قدیمیه عوضش کن!بنز مشکی... بننننننننز ??خر می??روشی؟؟! بزن بغل!

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...