newsad ارسال شده در آبان 15، 2012 مالک ارسال شده در آبان 15، 2012 از مزایای دانشگاه های ایران این است که دخترا اگر بعد از ۴ سال هیچی نشدن حداقل یک آرایشگر خوب میشن !
newsad ارسال شده در آبان 15، 2012 مالک ارسال شده در آبان 15، 2012 سر کلاس به استاد گ??تم: استاد دو دقیقه اومدیم خودتون رو ببینیم همش که پا تخته ای بیا بشین دیگه! کل کلاس له شدن! من رو هم انداخت بیرون!
THE PUNISHER ارسال شده در آبان 15، 2012 ارسال شده در آبان 15، 2012 یک ایرانی با یک خارجی ازدواج می کنند خارجیه اسمش بیل هست میرن رستوران مادر دختر زنگ میزنه می گوید چکار می کنی میگه دارم با بیل غذا می خورم می گه وای خدا مرگم بده قاشق نداشتی با بیل غذا میخوری
THE PUNISHER ارسال شده در آبان 15، 2012 ارسال شده در آبان 15، 2012 دکتر به غضن??ر میگه : دوتا خبر بد دارم اولیش اینه که تو ??قط 24 ساعت زنده می مونی غضن??ر میگه دومیش چیه ؟! دومیش اینه که دیروز یادم ر??ت اینو بهت بگم !!! :gigglesmile:
THE PUNISHER ارسال شده در آبان 15، 2012 ارسال شده در آبان 15، 2012 شاهکار ادبیات : شب بود و خورشید به روشنی می درخشید پیرمردی جوان ، یکه و تنها با خانواده اش در سکوت گوش خراش شب قدم زنان نشسته بود !!! :gigglesmile:
alibarghdar ارسال شده در آبان 16، 2012 ارسال شده در آبان 16، 2012 دکتر به غضن??ر میگه : دوتا خبر بد دارم اولیش اینه که تو ??قط 24 ساعت زنده می مونی غضن??ر میگه دومیش چیه ؟! دومیش اینه که دیروز یادم ر??ت اینو بهت بگم !!! :gigglesmile:
newsad ارسال شده در آبان 16، 2012 مالک ارسال شده در آبان 16، 2012 سشمشئ ذث ذشط ث لخيبش??اثق يخسث??خد يشقشئ ساشيهي لا خيلي جک باحاليه، حواسم نبود Alt+Shift رو بگيرم …
newsad ارسال شده در آبان 16، 2012 مالک ارسال شده در آبان 16، 2012 (ویرایش شده) قديما اگه از يه جاي ديگه خريد ميکرديم خجالت ميکشيديم، از دم?? در?? بقالي محل رد شيم، ولي الان ميريم از تو اينترنت ***پلورر گوگل کروم دانلود ميکنيم ! انگار نه انگار ! يعني انقدر پررو شديم… والا… ویرایش شده آبان 16، 2012 توسط newsad
newsad ارسال شده در آبان 16، 2012 مالک ارسال شده در آبان 16، 2012 کلمه wc را به 8181 ارسال کنيد تا از خالي بودن دستشويي خود آگاه شويد !قيمت 75 ريال با تشکر ايرانسل... :gigglesmile:
newsad ارسال شده در آبان 17، 2012 مالک ارسال شده در آبان 17، 2012 هر روز تو دانشگاه ميبينيم 100 تا دختر مدرسه اي رو به ص?? کردن، معلمشونم جلو، آوردن بازديد از دانشگاه، مگه باغ وحشه اينا رو هر روز ميارين بازديد!!
newsad ارسال شده در آبان 17، 2012 مالک ارسال شده در آبان 17، 2012 تازه ??هميدم ((مو??ق باشيد)) آخر برگه امتحان در جواب تمام خسته نباشيد هايي هست که وسط کلاس به استاد مي گ??تيم
newsad ارسال شده در آبان 17، 2012 مالک ارسال شده در آبان 17، 2012 ديشب نشسته بودم تو ت***ي راديو خاموش بود، يه دختره سوار شد چهارراه بعديش پياده شد، يه پيرمرده هم سوار شد دو تا چهارراه اونورتر پياده شد… هيچي ديگه ات??اق خاصي ني??تاد، منم پياده شدم ر??تم خونمون…
newsad ارسال شده در آبان 21، 2012 مالک ارسال شده در آبان 21، 2012 لذتي که توي باز و بسته کردن در?? باتري?? کنترل تلويزيون موقع?? تماشاي تلويزيون هست، توي تماشاي خود تلويزيون نيست…
newsad ارسال شده در آبان 21، 2012 مالک ارسال شده در آبان 21، 2012 قبل از 12 بخوابيم ميگن مرغي بعد از 12 بخوابيم ميگن جغدي راس 12 بخوابيم ميگن بمير بابا با اين سروقت خوابيدنت… چه غلطي کنيم بالاخره ؟
newsad ارسال شده در آبان 28، 2012 مالک ارسال شده در آبان 28، 2012 نامه پسرها به گشت ارشاد : برادران بینهایت از زحماتتان متشکریم! چون به هردختری میگیم بریم بیرون یه دوری بزنیم…, میگه نه, میام خونتون
newsad ارسال شده در آبان 28، 2012 مالک ارسال شده در آبان 28، 2012 نتايج المپيک اخير نشون ميده ايرانيها کلا روى تشک مو??ق ترن
newsad ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک ارسال شده در آبان 30، 2012 هم زمان با اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران، اجلاس تعهد عدم جنبش در شیراز برگزار می گردد!
newsad ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک ارسال شده در آبان 30، 2012 ارتباط برخی از ترانه ها با مسائل دینی: خوشگلا باید برقصند(امر به معرو??)، ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا(نهی از منکر)، یه ماچ داد و دمش گرم(اکرام ایتام)، ای خانوم کجا کجا(گشت ارشاد) ،تو محشری ا ازهمه سری(ذکر) ،نمره ی بیست کلاس نمیخوام(ایثار)
newsad ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک ارسال شده در آبان 30، 2012 یه ??ولدر خیلی شخصی و خصوصی دارم توی لپتاپم، اسمش?? گذاشتم "غرب از نگاه استاد رحیم پور ازغدی" اینجوری دیگه ??کر نکنم کسی بازش کنه:flapper:
newsad ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک ارسال شده در آبان 30، 2012 به دوستم مسیج دادم : تولـــدت مبـــارک جواب داده : پیامک ها جای خالی شما را پر نمیکنند ...! :huh::17:
newsad ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک ارسال شده در آبان 31، 2012 يك زن ا??ریقايي با يك مرد چيني ازدواج ميكند و صاحب ??رزندي ميشوند. دو ماه بعد بچه شان ميميرد. در مراسم تشيع جنازه زن ا??ریقاايي در حال گريه ??رياد ميزد و ميگ??ت من ميدانستم!!!من ميدانستم!!!...من ... اطرا??يان زن را به كناري ميكشند و از او ميپرسند تو چه چيزي را ميدانستي؟ جواب ميدهد : جنس چيني دوام ندارد!!
newsad ارسال شده در آبان 31، 2012 مالک ارسال شده در آبان 31، 2012 جا داره از اون دسته دخترانی که با جمله " همه مردها از یه قماشن "، منو در ردی?? ، انیشتن و ابوعلی سینا و رازی و کورش کبیر و ........ قرار میدن تشکر ویژه داشته باشم:thumbsup::gigglesmile:
newsad ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک ارسال شده در آذر 5، 2012 یه سوالي دارم! ... به کسيکه خيلي کارهاي کمدي ميکنه،معمولا ميگن کمدين، حالا سوال اينجاست به کسيکه خیلي سوتي ميده چي ميگن؟
newsad ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک ارسال شده در آذر 5، 2012 ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺩﻟﻢ ﻭ???ﺳﻪ ﺭ???ﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎ???ﺴﯿﺎ ﻣﯿﺴﻮﺯﻩ … ﺩ???ﺭﻥ ﯾﻪ ﺟﺮﯾﺎﻧﯿﻮ ﻭ???ﺳﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺟﻠﻮﯾﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﻦ ، ﺟﺎﯼ ﻫﯿﺠﺎﻥ ???ﻧﮕﯿﺰ ﻣﺎﺟﺮ??? ???ﻪ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﯾﻬﻮ ﻣﺴﺎﻓﺮ?? ﻣﯿﮕﻪ : “???قا ﻣﺮﺳﯽ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻢ??? یکی نیست به اینا بگه چرا با احساسات مردم بازی می کنید !
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری