alin30 ارسال شده در آبان 2، 2012 ارسال شده در آبان 2، 2012 [h=2]مشکل عجیب در نصب بازی call of duty 4[/h] من دارم بازی call fo duty 4 رو نصب میکنم و به یه مشکل عجیب بر خوردم تمامی موارد هم چک شده از جمله: سالم بودن دیودی، نصب برنامه های گرا??یکی و دات نت و مشخصات هم به کامپیوتر میخوره تمامی بازی ها هم نصب میشه و دیودی صد درصد سالمهولی روی کامپیوتر من این ارور رو میزنه عکس ارور رو گذاشتم در زیر میشه بگین مشکلش چیه و چطور ر??عش کنم سیستم عامل 7 و همچنین این بازیو نصب نکرده بودم قبلا [ATTACH=CONFIG]2736[/ATTACH]
neuo ارسال شده در آبان 4، 2012 ارسال شده در آبان 4، 2012 مشکل عجیب در نصب بازی call of duty 4 من دارم بازی call fo duty 4 رو نصب میکنم و به یه مشکل عجیب بر خوردم تمامی موارد هم چک شده از جمله: سالم بودن دیودی، نصب برنامه های گرا??یکی و دات نت و مشخصات هم به کامپیوتر میخوره تمامی بازی ها هم نصب میشه و دیودی صد درصد سالمهولی روی کامپیوتر من این ارور رو میزنه عکس ارور رو گذاشتم در زیر میشه بگین مشکلش چیه و چطور ر??عش کنم سیستم عامل 7 و همچنین این بازیو نصب نکرده بودم قبلا شما نوشته erorr رو واضح بدین من نمی تونم بخونمش.
مهمان مهمان ارسال شده در آبان 7، 2012 ارسال شده در آبان 7، 2012 با سلام...من بازی call of duty 4 را بصورت کامل نصب کردم(ورژن1.0) و اون را در حالت single player بازی کردم و اجرا شد...اما پس از نصب پچ های 1.6 و 1.7 برای حالت multiplayer وقتی بازی را در حالت single player اجرا میکنم این ارور رو میده::: cannot locate the DVD-ROM ---- please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application اگه میشه راهنمایی کنید...با تشکر:smile:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری