Sumaan1997 ارسال شده در خرداد 9، 2012 ارسال شده در خرداد 9، 2012 با عرض سلام خدمت تمامي دوستان عزيز شما می تونین در اين تايپيک هم برای نشستن رو صندلی داغ ثبت نام کنین و هم اينكه شخص خاصی رو پیشنهاد بدین تا بعد از انجام یک سری بررسی ها ??رد انتخابی رو صندلیه داغ بشینه.
مهمان مهمان ارسال شده در مهر 22، 2012 ارسال شده در مهر 22، 2012 :treeswing:........................
alibarghdar ارسال شده در مهر 22، 2012 ارسال شده در مهر 22، 2012 خیلی چیز با حالیه ولی من توی یکی از سایت ها یه کار جالبی که کرده بودن هر کس می ر??ت روی صندلی داغ یک تاپیک جدا براش درست می کردن و کاربران یه عالمه سوال طرح می کردن که اون ??رد جواب بده و در نهایت در پایان صندلی داغ اون ??رد ن??ر بعدی رو انتخاب می کرد .اگر شما هم بزارید جالب می شه ولی قوانینی برای نوع سوال طرح کردن بزارین وتعداد سوال و ....:drool:
alibarghdar ارسال شده در مهر 22، 2012 ارسال شده در مهر 22، 2012 آقا میلاد راست میگن شما اولین ن??ر باش خودم یه سوال های ازت بپرسم ک?? کنی
sinaweb ارسال شده در مهر 23، 2012 ارسال شده در مهر 23، 2012 ??کر کنم اگه استارتر یه نظر سنجی بزاره خوب میشه از بین این 2 کاندید یکیشون بره روی صندلی که حسابی داغش کنیم برای شروع خوبه ، کم کم راه می??ته صندلی
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری