rezaeipes ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 (ویرایش شده) دانلود بازی Serious Sam 3 : BFE RETAIL DVD CRACK 4GB برای PC ماجراهاي سريوس سام ، يکي از بهترين و خاطره انگيز ترين بازي هاي قديمي و هيجان انگيز ميباشد.قطعا تمامي بازي خور ها تجربه يکي از نسخه هاي اين بازي را دارند.اين بازي توسط گروه Devolver Digital منتشر و توسط استوديوي Croteam ساخته و حمايت شد. سبک کلي اين بازي اکشن مي باشد و از موتور گرا??يگي Serious Engine 3 نشات مي گيرد.وجود کاراکتر هاي جذاب و اندکي ترسناک بازي را بيش از پيش زيباتر کرده است.سام ماجراجو بازگشته تا بيگانگان را از ميان بردارد.از نظر داستاني محوريت خاصي را دنبال نميکند و نشانگر شخصيتي نترس و بسيار ماجراجو است که پا به هر مکاني مرموز که تا به حال پاي انسان ها به انجا باز نشده ميگزارد.Serious Sam 3: BFE نسبت به نسخه ها قبلي اين بازي پيشر??ت بسيار زيادي داشته هم از نظر گرا??يک و هم از نظر گيم پلي که باعث شده نظر کاربران بيشتري را به خود جلب کنيد.ويژگي هاي Serious Sam 3: BFE که در نسخه هاي قبلي هم به چشم ميخورد هيجان بسيار بالا و خشونت در بازي هست. سیستم مورد نیاز برای Serious Sam 3: BFE : Minimum System RequirementsCPU: Dual-core from Intel or AMD at 2.0 GHz Video Card: NVIDIA GeForce 7800/7900/8600 series OS: Windows XP 32-bit (with service pack 2 or 3) Memory: 1GB / 4GB free hard drive space Sound Card: DirectX9.0c Compatible Sound CardRecommended System RequirementsCPU: Quad-core from Intel or AMD at 2.0 GHz Video Card: NVIDIA GeForce 480/580 GTX OS: Windows 7 64-bit Memory: 4GB / 4GB free hard drive space Sound Card: DirectX9.0c Compatible Sound Card 4GB Free File Sharing Made Simple - MediaFire ویرایش شده تیر 14، 2012 توسط MOJTABA900
mohamadrad ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 سلام دوستان من دوباره برگشتم این مدتی که نبودم اینترنتم مشکل داشت منتظر من و لینکهایم باشید
rezaeipes ارسال شده در اسفند 10، 2011 مالک ارسال شده در اسفند 10، 2011 عنوان تغییر نام پیدا کرد با تشکر از [h=2]mohamadrad[/h]
مدیر کل Milad ارسال شده در اسفند 10، 2011 مدیر کل ارسال شده در اسفند 10، 2011 بچه ها چرا پست رو 2 بار دادین؟ لط??اً بهتر هماهنگ باشید. :sig:
mohamadrad ارسال شده در اسفند 11، 2011 ارسال شده در اسفند 11، 2011 اینم یه نقد کوچیک و چنتا لینک دانلود و پیش نمایش با کمی تلخیص و کپپپپی:;;D: نام بازی: Serious Sam 3 پلت??ورم : PC / Windows ژانر: shooter تاریخ انتشار جهانی : 22 November 2011 تاریخ انتشار در آمریکا : 22 November 2011 تاریخ انتشار در اروپا : 22 November 2011 نوع ??ایل : دی وی دی کامل زبان: English ??رمت ایمیج: ISO ناشر: Devolver Digital مد بازی : single / multiplayer مولتی پلیر : Internet تعداد ا??راد مولتی پلیر : 1-16 حمایت توسط : Croteam درجه بندی سنی : +18 قابلیت آنلاین:دارد Serious Sam 3 ، عنوان یکی از جدیدترین بازی های منتشر شده در نوامبر سال 2011 میلادی میباشد که هم اکنون قصد معر??ی و ارائه آن را داریم . قطعا با نسخه های قبلی سری بازی های سریو سام آشنا هستید . هم اکنون ویرایش سوم این بازی توسط کمپانی Devolver Digital منتشر و توسط استودیوی بازی سازی Croteam ساخته شد . دو سری قبلی این بازی در سال های 2001 و 2002 منتشر شد . این در حالی است که استقبال از دو سری قبلی آن بسیار زیاد بود . شاید به دور از ذهن نباشد که بگوییم دو سری قبل بازی Serious Samبه یکی از زیباترین عناوین بازیهای رایانه ای دنیا مبدل شد . جالب تر آن است که بدانید درست بعد از 9 سال ، نسخه سوم آن منتشر شده است . داستان این نسخه از بازی برگر??ته شده از داستان سری اول میباشد که آیتم های ??راوانی به آن ا??زوده شده است و این در حالی است که گرا??یک بازی ، پیشر??ت به سزایی داشته است اما متناسب با بازی ای که در سال 2011 میلادی ریلیز شده است نمی باشد !دشمنان شما ، به سان نسخه های قبلی موجودات ناشناخته هستند.نسخه های قبلی تحت عناوین Serious Sam 1 , Serious Sam 2 , Serious Sam HD The First Encounter and Second Encounter روانه بازار شد . یاد آوری کلی بر نسخه های قبلی داریم : سری بازی های سام ماجراجو از روزی که عرضه شد علاقه مندان بسیاری را در سطح جهان نصیب خود کرد . این نسخه از سام ماجراجو یعنی Serious Sam HD The First Encounter نسخه ی دوباره سازی شده ی Serious Sam 1 می باشد . شاید از خود بپرسید چرا دوباره نسخه ی اول را عرضه کرده است و در جواب باید بگویم این نسخه دستخوش تغییرات گرا??یکی شده و از طر?? دیگر تغییراتی هم در گیم پلی و تعدادی از اشیا ایجاد شده است . به این دلیل استودیو سازنده این بازی یعنی Croteam قصد وارد کردن این عنوان در نسل جدید بازی های رایانه داشته است . این عنوان از داستان خاصی برخوردار نمی باشد و شما از همان اول که وارد بازی می شوید متوجه اصل داستان نمی شوید . شما باید راه درازی را پشت سر بگذارید تا دشمنان را نابود کرده و به سر دسته ی آنها برسید . در این راه طولانی شما از مقبره ها , دشت ها و کوهستان های زیادی باید عبور کرده و آیتم های جادویی زیادی را باید به دست بیاورید تا در این راه و رسیدن به غول آخر مو??ق شوید . • دانلود کرک بازی Serious Sam 3 به صورت جداگانه : دانلود دانلود قسمت 1 از لینک کمکی: FileServe| RapidShare دانلود قسمت 2 از لینک کمکی: FileServe| RapidShare دانلود قسمت 3 از لینک کمکی: FileServe| RapidShare دانلود قسمت 4 از لینک کمکی: FileServe| RapidShare دانلود قسمت 5 از لینک کمکی: FileServe| RapidShare
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 13، 2011 ارسال شده در اسفند 13، 2011 دوستان من یه جا شنیدم که ورژن 2 کرکش اومده که سالم و کرش نمیکنه درست نشنیدم مثل این که گروه نوآ اونو کرک کرده اگه گیر اوردید اونو آپ کنید
snowman ارسال شده در اسفند 25، 2011 ارسال شده در اسفند 25، 2011 سلام دوستان نسخه ای که من دانلود کردم همون اولاش freez میشه. نتونستم یه کرک درست و حسابی پیدا کنم تا این مشکل حل بشه. کسی می تونه کمکم کنه ؟
mohamadrad ارسال شده در اسفند 25، 2011 ارسال شده در اسفند 25، 2011 اینم کرک skidrow بازی اگه به مشکل خوردین همینجا اعلام کنید Crack Ss3[www.nod8.ir]
yashar_satyr ارسال شده در اسفند 25، 2011 ارسال شده در اسفند 25، 2011 دوست عزیز واسه مشکل چرخش موس توی مرحله under the iron cloud این کرک جواب میده؟؟ یا راه حل دیگه ای هست؟؟
mohamadrad ارسال شده در اسفند 25، 2011 ارسال شده در اسفند 25، 2011 خب شمت امتحان کن ببین چی میشه اگه جواب داد اعلام کن
yashar_satyr ارسال شده در اسفند 25، 2011 ارسال شده در اسفند 25، 2011 دوست عزیز کرک رو ریختم ولی سیو بازی می پره - دوباره کرک قبلی رو ریختم سیو دوباره اومد. خوده شما این بازی رو بازی کردید؟ تا اونجایی که من می گم ر??تید؟؟ اگه میشه سیو بازی رو بزارید یا یک راه حل؟!!!! با تشکر
shapoorxx ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 دوستمون درست میگه سیو میپرونه
amirali1376 ارسال شده در خرداد 10، 2012 ارسال شده در خرداد 10، 2012 مال من ارور روبرو را میده:application malfunction
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری