dani14 ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 اقا من اونجا که 3 تا ??رکانس رو نقشه هست و 3 تا ادم رو نجات میدی گیر کردم ! اون ادم ها رو که نجات میدم بعدش باید چی کار کنم ! کنار ص??حه هم ??کر کنم یه دماسنج باشه ! نمیدونم چی کار کنم ! کسی هست راهنمایی کنه !؟ شما یه کم دقیق تر توضیح بده تا من کمکتون کنم:kiss:
batman ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 اون جا که میری با تل??ن صحبت میکنی بعد یه چیزی میاد رو ص??حه که باید مسیر رو رد یابی کنی بعد از اتمام تل??ن وقتی Tab رو بزنی رو نقشه سه تا ??رکانس نشونت میده ! هر کدوم از این ??رکانس ها یه ادم طلب کمک میکنه ! بعد که این سه تا ادم رو نجات میدی نمیدونم باید چی کار کنم ! ( امیدوارم منظورم رو گر??ته باشید !) [-:
xbox ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 شما یه بار دیگه کرک بازی رو بریز درست میشه منم خودم این مشکلو داشتم\f مرسی ردی?? شد
xbox ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 اقا من اونجا که 3 تا ??رکانس رو نقشه هست و 3 تا ادم رو نجات میدی گیر کردم ! اون ادم ها رو که نجات میدم بعدش باید چی کار کنم ! کنار ص??حه هم ??کر کنم یه دماسنج باشه ! نمیدونم چی کار کنم ! کسی هست راهنمایی کنه !؟ شما با کمک اون دماسنج برو سرد ترین نقطه شهر جایی که دماش 4.75 درجه هست
dani14 ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 بله باید بری به سرد ترین نقطه شهر :kiss:
batman ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 شما با کمک اون دماسنج برو سرد ترین نقطه شهر جایی که دماش 4.75 درجه هست مرسی رد شد !:heheh:
xbox ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 دوستان این بازی باید تا 100% بری یا مثل کالا?? دیوتی 50 % تموم میشه؟ این همه بازی کردم،هنوز 23% درصدش ر??ته:2cndrfb:
AminSefr21 ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 مشکلمو گ??تم اما کسی به دادم نرسید گ??تم عکسشو بزارم شاید ??رجی شه :glare: متاس??انه عکس نص??س چون من با کنسول بازی میکنم مجبور شدم با گوشی عکس بندازم . اما کی??یتش خوبه :heheh: http://myup.ir/images/33958585539212593126.jpg هلپ می :sneaky:
batman ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 ببین این مهم نیست برو رو یه ساختمون که دماش 4.75 هست تقریبا ( پایین ترین نقطه ی شهر) بعد یه سری ادم اونجا هست که باید بکشی ! وقتی میری پایین یه در مثل در پارکینگ هست با است??اده از اون ت??نگ الیکتریکی در رو ببر بالا و وارد شو ! بقیش هم حل دیگه !:Iran:
batman ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 اقا من اونجا که باید با پنگون بجنگم گیر کردم(نمیدونم چی کار کنم ) ! کسی هست کمک کنه !؟
AminSefr21 ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 ببین این مهم نیست برو رو یه ساختمون که دماش 4.75 هست تقریبا ( پایین ترین نقطه ی شهر) بعد یه سری ادم اونجا هست که باید بکشی ! وقتی میری پایین یه در مثل در پارکینگ هست با است??اده از اون ت??نگ الیکتریکی در رو ببر بالا و وارد شو ! بقیش هم حل دیگه !:Iran: داداش از تو این بیرون نمیاد . چه کنم من ؟؟ :bored:
dani14 ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 اقا من اونجا که باید با پنگون بجنگم گیر کردم(نمیدونم چی کار کنم ) ! کسی هست کمک کنه !؟ شما مستر ??ریزو پیدا کردی؟لباسشو چی؟اگه نه همونجا تو موزه ست وقتی پیدا کردیش یه گجت میده بهت با اون باید بری نزدیک پنگوین ت??نگشو غیر ??عال کنی بعد بزنیش
dani14 ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 داداش از تو این بیرون نمیاد . چه کنم من ؟؟ :bored: شما اول باید کارهایو که باید تو موزه انجام بدیو انجام بده تا بیاد بیرون
AminSefr21 ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 شما اول باید کارهایو که باید تو موزه انجام بدیو انجام بده تا بیاد بیرون با یارو حر?? زدم بعد این رادیوئه باز میشه و دیگه از رادیو بیرون نمیاد :244728hqjqgvc51h:
mohamadrad ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 - دانلود تمامی DLC های بازی با نام DLC Pack v2 - دانلود تمامی موسیقی های متن بازی Batman Arkham City Original Soundtracks - دانلود د??ترچه راهنمای بازی BatmanAC Official Strategy Guide با تصر?? و تلخیص در اینترنت
xbox ارسال شده در اسفند 10، 2011 ارسال شده در اسفند 10، 2011 بچه ها اون ادم بزرگه که از گل هست رو چطور باید بکشیم؟ دوبار کشتمش بار سوم همش ازش ادم گلی های کوچیک بیرون میاد و تمومی نداره
xbox ارسال شده در اسفند 11، 2011 ارسال شده در اسفند 11، 2011 بچه ها تورو خدا یکی کمکم کنه بعد کشتن جوکر مرحله ای که catwoman باید بره به موزه و چیزی رو پس بگیره باید چیکار کنم هرچی ادم هست میکشم و لی چیزی رو پیدا نمیکنم
dani14 ارسال شده در اسفند 11، 2011 ارسال شده در اسفند 11، 2011 بچه ها تورو خدا یکی کمکم کنه بعد کشتن جوکر مرحله ای که catwoman باید بره به موزه و چیزی رو پس بگیره باید چیکار کنم هرچی ادم هست میکشم و لی چیزی رو پیدا نمیکنم کجا اونجا که تو بانکه با سربازایای امنیتی؟
xbox ارسال شده در اسفند 11، 2011 ارسال شده در اسفند 11، 2011 کجا اونجا که تو بانکه با سربازایای امنیتی؟ سلام نه اونجایی که بت من مرگ گلی رو میکشه و به دنبالش جوکر میره بعدش مرحله catwoman شروع میشه و میگه برو موزه شهر میرم تو موزه و همه رو میکشم اما دیگه نمیدونم کجا برم تو موزه
batman ارسال شده در اسفند 11، 2011 ارسال شده در اسفند 11، 2011 شما مستر ??ریزو پیدا کردی؟لباسشو چی؟اگه نه همونجا تو موزه ست وقتی پیدا کردیش یه گجت میده بهت با اون باید بری نزدیک پنگوین ت??نگشو غیر ??عال کنی بعد بزنیش اقا من اول اون 3 تا ادمی که یخ زدند رو نجات دادم بعد ر??تم با پنگون بجنگم میره داخل ولی میگه به یه چیزی احتیاج داری ! نمیدونم باید از کدوم طر?? برم ! کمک لط??ا !؟:Iran:
skidrow ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 اقا من اول اون 3 تا ادمی که یخ زدند رو نجات دادم بعد ر??تم با پنگون بجنگم میره داخل ولی میگه به یه چیزی احتیاج داری ! نمیدونم باید از کدوم طر?? برم ! کمک لط??ا !؟:Iran: سلام. میگم این بازیش چه طوره از نظر گرا??یکی؟ لگ داره یا نه؟
skidrow ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 (ویرایش شده) - دانلود د??ترچه راهنمای بازی BatmanAC Official Strategy Guide لینک زیر رو در idm یا مرورگر خود کپی و دانلود کنید dl.downloadha.com/Game/December 2011/10/BatmanAC Official Strategy Guide (www.Downloadha.com).rar منبع: دانلودها ویرایش شده اسفند 12، 2011 توسط skidrow
batman ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 سلام . چه عجب دوباره اومدید . نسبت به نسخه ی قبلیش ( batman1) خیلی بهتر شده . این یکی دیگه لگ هم نداره اما batman 1 خیلی لگ داشت ! از نظر گرا??یک هم تا منظورتون چی باشه ! تقریبا مثل نسخه ی 1 ش هست ولی یه خورده گرا??یکش نسبت به قبل بهتر شده ! کلا به نظر من ارزش یک بار بازی کردن رو داره !:Iran:
batman ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 - دانلود د??ترچه راهنمای بازی BatmanAC Official Strategy Guide تو این سایت که راهنمای بازی رو نداره !؟ مطمنید درست لینک دادید !:Iran:
skidrow ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 (ویرایش شده) تو این سایت که راهنمای بازی رو نداره !؟ مطمنید درست لینک دادید !:Iran: لینک تصحیح شد. کپی کنید تو idm و دانلود کنید dl.downloadha.com/Game/December 2011/10/BatmanAC Official Strategy Guide (http://www.Downloadha.com).rar ویرایش شده اسفند 12، 2011 توسط skidrow
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری