رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
اقا من اونجا که 3 تا ??رکانس رو نقشه هست و 3 تا ادم رو نجات میدی گیر کردم ! اون ادم ها رو که نجات میدم بعدش باید چی کار کنم ! کنار ص??حه هم ??کر کنم یه دماسنج باشه ! نمیدونم چی کار کنم ! کسی هست راهنمایی کنه !؟

شما یه کم دقیق تر توضیح بده تا من کمکتون کنم:kiss:

• پاسخ 285
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

اون جا که میری با تل??ن صحبت میکنی بعد یه چیزی میاد رو ص??حه که باید مسیر رو رد یابی کنی بعد از اتمام تل??ن وقتی Tab رو بزنی رو نقشه سه تا ??رکانس نشونت میده ! هر کدوم از این ??رکانس ها یه ادم طلب کمک میکنه ! بعد که این سه تا ادم رو نجات میدی نمیدونم باید چی کار کنم ! ( امیدوارم منظورم رو گر??ته باشید !) [-:

ارسال شده در
اقا من اونجا که 3 تا ??رکانس رو نقشه هست و 3 تا ادم رو نجات میدی گیر کردم ! اون ادم ها رو که نجات میدم بعدش باید چی کار کنم ! کنار ص??حه هم ??کر کنم یه دماسنج باشه ! نمیدونم چی کار کنم ! کسی هست راهنمایی کنه !؟

شما با کمک اون دماسنج برو سرد ترین نقطه شهر

جایی که دماش 4.75 درجه هست

ارسال شده در

دوستان این بازی باید تا 100% بری یا مثل کالا?? دیوتی 50 % تموم میشه؟

این همه بازی کردم،هنوز 23% درصدش ر??ته:2cndrfb:

ارسال شده در

ببین این مهم نیست برو رو یه ساختمون که دماش 4.75 هست تقریبا ( پایین ترین نقطه ی شهر) بعد یه سری ادم اونجا هست که باید بکشی ! وقتی میری پایین یه در مثل در پارکینگ هست با است??اده از اون ت??نگ الیکتریکی در رو ببر بالا و وارد شو ! بقیش هم حل دیگه !:Iran:

ارسال شده در
ببین این مهم نیست برو رو یه ساختمون که دماش 4.75 هست تقریبا ( پایین ترین نقطه ی شهر) بعد یه سری ادم اونجا هست که باید بکشی ! وقتی میری پایین یه در مثل در پارکینگ هست با است??اده از اون ت??نگ الیکتریکی در رو ببر بالا و وارد شو ! بقیش هم حل دیگه !:Iran:

داداش از تو این بیرون نمیاد .

چه کنم من ؟؟ :bored:

ارسال شده در
اقا من اونجا که باید با پنگون بجنگم گیر کردم(نمیدونم چی کار کنم ) ! کسی هست کمک کنه !؟

شما مستر ??ریزو پیدا کردی؟لباسشو چی؟اگه نه همونجا تو موزه ست وقتی پیدا کردیش یه گجت میده بهت با اون باید بری نزدیک پنگوین ت??نگشو غیر ??عال کنی بعد بزنیش

ارسال شده در
داداش از تو این بیرون نمیاد .

چه کنم من ؟؟ :bored:

شما اول باید کارهایو که باید تو موزه انجام بدیو انجام بده تا بیاد بیرون

ارسال شده در
شما اول باید کارهایو که باید تو موزه انجام بدیو انجام بده تا بیاد بیرون

با یارو حر?? زدم بعد این رادیوئه باز میشه و دیگه از رادیو بیرون نمیاد :244728hqjqgvc51h:

ارسال شده در

بچه ها اون ادم بزرگه که از گل هست رو چطور باید بکشیم؟

دوبار کشتمش

بار سوم

همش ازش ادم گلی های کوچیک بیرون میاد و تمومی نداره

ارسال شده در

بچه ها تورو خدا یکی کمکم کنه

بعد کشتن جوکر

مرحله ای که catwoman باید بره به موزه و چیزی رو پس بگیره

باید چیکار کنم

هرچی ادم هست میکشم و لی چیزی رو پیدا نمیکنم

ارسال شده در
بچه ها تورو خدا یکی کمکم کنه

بعد کشتن جوکر

مرحله ای که catwoman باید بره به موزه و چیزی رو پس بگیره

باید چیکار کنم

هرچی ادم هست میکشم و لی چیزی رو پیدا نمیکنم

کجا اونجا که تو بانکه با سربازایای امنیتی؟

ارسال شده در
کجا اونجا که تو بانکه با سربازایای امنیتی؟

سلام

نه

اونجایی که بت من مرگ گلی رو میکشه و به دنبالش جوکر میره

بعدش مرحله catwoman شروع میشه

و میگه برو موزه شهر

میرم تو موزه و همه رو میکشم

اما دیگه نمیدونم کجا برم تو موزه

ارسال شده در
شما مستر ??ریزو پیدا کردی؟لباسشو چی؟اگه نه همونجا تو موزه ست وقتی پیدا کردیش یه گجت میده بهت با اون باید بری نزدیک پنگوین ت??نگشو غیر ??عال کنی بعد بزنیش

اقا من اول اون 3 تا ادمی که یخ زدند رو نجات دادم بعد ر??تم با پنگون بجنگم میره داخل ولی میگه به یه چیزی احتیاج داری ! نمیدونم باید از کدوم طر?? برم ! کمک لط??ا !؟:Iran:

ارسال شده در
اقا من اول اون 3 تا ادمی که یخ زدند رو نجات دادم بعد ر??تم با پنگون بجنگم میره داخل ولی میگه به یه چیزی احتیاج داری ! نمیدونم باید از کدوم طر?? برم ! کمک لط??ا !؟:Iran:

سلام.

میگم این بازیش چه طوره از نظر گرا??یکی؟ لگ داره یا نه؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

- دانلود د??ترچه راهنمای بازی BatmanAC Official Strategy Guide

لینک زیر رو در idm یا مرورگر خود کپی و دانلود کنید

dl.downloadha.com/Game/December 2011/10/BatmanAC Official Strategy Guide (

منبع: دانلودها

ویرایش شده توسط skidrow
ارسال شده در

سلام . چه عجب دوباره اومدید .

نسبت به نسخه ی قبلیش ( batman1) خیلی بهتر شده . این یکی دیگه لگ هم نداره اما batman 1 خیلی لگ داشت ! از نظر گرا??یک هم تا منظورتون چی باشه ! تقریبا مثل نسخه ی 1 ش هست ولی یه خورده گرا??یکش نسبت به قبل بهتر شده ! کلا به نظر من ارزش یک بار بازی کردن رو داره !:Iran:

ارسال شده در (ویرایش شده)
تو این سایت که راهنمای بازی رو نداره !؟ مطمنید درست لینک دادید !:Iran:

لینک تصحیح شد.

کپی کنید تو idm و دانلود کنید

dl.downloadha.com/Game/December 2011/10/BatmanAC Official Strategy Guide (http://www.Downloadha.com).rar

ویرایش شده توسط skidrow

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...