batman ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 این لینکی که شما گذاشتید باز نمیکنه !؟ لینک دیگه ای نیست !:Iran:
dani14 ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 اقا من اول اون 3 تا ادمی که یخ زدند رو نجات دادم بعد ر??تم با پنگون بجنگم میره داخل ولی میگه به یه چیزی احتیاج داری ! نمیدونم باید از کدوم طر?? برم ! کمک لط??ا !؟:Iran: همین دیگه باید بری ??ریزو پیدا کنی ار بری تو سالن اصلی که یخ زده سمت چپ باید بری تا ??ریزو پیدا کنی بعد باید بری سمت راست تا لباسشو پیدا کنی
batman ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 دستت درد نکنه رد شد ! خیلی ر??تم جلو بازم مرسی !:Iran:
AminSefr21 ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 batman dani14 مرسی خیلی کمکم کردید . ر??تم اونجارو ??علا 31% راسته میگن 47% بازی تموم میشه ؟
dani14 ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 batman dani14 مرسی خیلی کمکم کردید . ر??تم اونجارو ??علا 31% راسته میگن 47% بازی تموم میشه ؟ تو همین مایه هاست رو 36 تا 50 درصد مطمن نیستم چند درصد اما داستان اصلی بازی تموم میشه و برایه اینکه بازی 100 درصد شه باید همه معما های ریدل مراحل کتوومن ..............کامل بری که خیلی طولانی میشه در ضمن خواهش میکنم هر وقت کمک خواستی میتونی رو من حساب کنی:cool:
dani14 ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 دستت درد نکنه رد شد ! خیلی ر??تم جلو بازم مرسی !:Iran: خواهش میکنم در خدمتیم:cool:
hadighademi ارسال شده در اسفند 12، 2011 ارسال شده در اسفند 12، 2011 اقا من اونجايي گير كردم كه اون غول رو ميكشم بعد دو طر?? در هست كه به برق وصله وپشت يه كدوم از اون درا يه پنگوين هست
AminSefr21 ارسال شده در اسفند 13، 2011 ارسال شده در اسفند 13، 2011 آقا جوکر میمیره بازی تموم میشه ؟ جوکر مرد یه تیزر اومدش ??کر کردم تموم شده . اما ر??تم اون آدم گندهرو زندانی کردم . مستر ??ریزم گیر آووردم الان 48% شدم :bored:
dani14 ارسال شده در اسفند 13، 2011 ارسال شده در اسفند 13، 2011 آقا جوکر میمیره بازی تموم میشه ؟ جوکر مرد یه تیزر اومدش ??کر کردم تموم شده . اما ر??تم اون آدم گندهرو زندانی کردم . مستر ??ریزم گیر آووردم الان 48% شدم :bored: اگر همه معما هارو حل کنیو همه کارا رو بکنی 100 درصد هم میشه یکی از دوستام رو xbox تا 86 درصد ر??ته بازیو
xbox ارسال شده در اسفند 13، 2011 ارسال شده در اسفند 13، 2011 من بعد کشتن جوکر دیگه بازی نکردم چون میشه مراحل جانبی
amir0017 ارسال شده در اسفند 15، 2011 ارسال شده در اسفند 15، 2011 سلام دوستان من یه مشکل با بازی بتمن دارم اگه میشه کمکم کن :saddd: اون مرحله اول که bruce wayne هستیم و چنتا سرباز تو سرو کلش می کوبن و بالاخره میره پیش دو ن??ر که لباس آبی پوشیدن و بعد یه در باز میشه اون دو ن??ر می دون بیرون و یهو رو زمین ولو میشن !!!! از این به بعد رو من نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید خیلی ممنونم راستی من از نسخه black box است??اده میکنم ممکنه مشکل از کرک باشه ؟؟ اگه هست لط??ا کرک مخصوص این نسخه رو برام لینک بدین بازم ممنونم:4:
dani14 ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 سلام دوستان من یه مشکل با بازی بتمن دارم اگه میشه کمکم کن :saddd: اون مرحله اول که bruce wayne هستیم و چنتا سرباز تو سرو کلش می کوبن و بالاخره میره پیش دو ن??ر که لباس آبی پوشیدن و بعد یه در باز میشه اون دو ن??ر می دون بیرون و یهو رو زمین ولو میشن !!!! از این به بعد رو من نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید خیلی ممنونم راستی من از نسخه black box است??اده میکنم ممکنه مشکل از کرک باشه ؟؟ اگه هست لط??ا کرک مخصوص این نسخه رو برام لینک بدین بازم ممنونم:4: شما باید بری نزدیک اون شخصی که عینک داره و اسپیسو بزنی
zardrang ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 سلام من نسخه بلک ب*** رو دانلود کردم تو همون اوایل بازی اونجایی که جوکر بتمن رو رو گر??ته (توی دموی بازی ) اونو از پنجره پرت میکنه بیرون بعدش ص??حه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد و باید از بازی بیرو ن بربی مشکل چیه
AMIR-666 ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 سلام میخواستم سوال کنم میشه دکمه های بازی رو تغییر داد چون بعضیهاش را دست نیست هر کاری کردم نشود شما راهی بلد هستید؟ ممنون.:biggrin2:
batman ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 سلام من نسخه بلک ب*** رو دانلود کردم تو همون اوایل بازی اونجایی که جوکر بتمن رو رو گر??ته (توی دموی بازی ) اونو از پنجره پرت میکنه بیرون بعدش ص??حه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد و باید از بازی بیرو ن بربی مشکل چیه شما یه بار دیگه کرک رو بریزید احتمالا مشکلتون حل میشه !:Iran:
batman ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 سلام میخواستم سوال کنم میشه دکمه های بازی رو تغییر داد چون بعضیهاش را دست نیست هر کاری کردم نشود شما راهی بلد هستید؟ ممنون.:biggrin2: شما برو تو پوشه ی که بازی رو اونجا ریختی بعد رو ??ایل BmLauncher - Shortcut کلیک کن ! بعد برو تو قسمت setting ! بعد برو تو قسمت controls ! از اونجا میتونی کلید هاش رو عوض کنی !:Iran:
zardrang ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 شما یه بار دیگه کرک رو بریزید احتمالا مشکلتون حل میشه !:Iran: سلام من نسخه ??شرده بازی رو دان کردم و هیچ کرکی نداشت ودوتا کرک رو امتحان کردم به بازیم نخورد وبازیم مشکل پیدا کرد (اصلا اجرا نشد) اگه کرک سالم داری برام بذار
batman ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 ببین با این کرک مشکلت حل میشه ! .rar"]کرک بازی -------------------- حجم این کرک هایی که دان کردی چقدر هست !؟ .rar"]
Farhang ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 salam man unjayi ke batman shamshir be dast vastade nega mikone gir kardam'hamunja ke marde dokhtare ro gerogan gerefte mige mano bo***h batman mige nemi***ham:D moshkel cracke? age moshkel une ye linnk midin??:D mamnunam rasti! loser_lover3000@yahoo.com man ziad balad nistam pasokharo tu anjoman peygiri konam age javabesho inja gozashtin ye PM unja ham bem bedin befahmam:D ghorrrrrbune haamatun:x
zardrang ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 ببین با این کرک مشکلت حل میشه ! .rar"]کرک بازی -------------------- حجم این کرک هایی که دان کردی چقدر هست !؟ .rar"] سلام حجم کرک ها 50 مگ بودش که بعداز ایکسترکت کردن 114 مگ میشه
batman ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 شما یه بار دیگه کرک بازی رو بریز 100 % مشکلتون حل میشه !
amir0017 ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 دوستان مشکل من که همچنان پا برجا است منظورم اینه که اصلا در اون جا نمیشه اسپیسو بزنی که اون عینکی هه رو بلند کنه و همچنین این کرک رو که گذاشتین من امتحان که کردم بازی بالا نیومد و سریال خواست :sad:
Behnam_Salari ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 سلام،من توی بازی Batman Arkham City یک مشکل عجیب دارم اونم اینه که احساس می کنم دموهای بازی پخش نمی شه،مثلا توی قسمتی که می ریم دونبال جوکر توی سینما یک دمو بی کی??ت نشون داد بعدش ر??ت سر مبارزه با آدم گلیه بعد از کشتن آدم گلیه از دوباره همون دمو رو نشون داد و بازی تموم شد،حجم کلی بازیم ٧.٥٦ یعنی بازیم ناقصه؟
batman ارسال شده در اسفند 18، 2011 ارسال شده در اسفند 18، 2011 گمون کنم بازی تون ناقص هست ! چون حجم بازی برای خود من 16.5 GB هست ! حالا نمیدونم چه نسخه ای گر??تید که حجمش 7.5 GB هست !:unsure:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری