رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 458
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
اقا من تو یه قسمت خاص از بازی یهو سیستمم هنگ میکنه و ق??ل میکنه !! کسی میتونه کمک کنه !؟

خواهشا نگید نه !!:crying:

یه مشکل دیگه هم هست ! من وقتی کرک بازی رو میریزم وکپی میکنم ( انتی ویروس همم غیر ??عال هست !) و بازی رو اجرا میکنم , کرک + لینک اصلی رو به طور اتوماتیک پاک میکنه !! اگه میشه برای این هم یه راهنمایی بدید ممنون میشم !؟

کرک reloaded است??اده کنید.

انتی ویروست چیه؟

من تو آپدیت کردن کارت گرا??یکم مشکل دارم:crying: گنا دارم کمکم کنید

مشخصات کامل کارت گرا??یک با ویندوز؟ اگه ارور میده چیه؟

مهمان مهمان
ارسال شده در

آقا چرا نمیشه ??لش هارو واسه گاز و ترمز گذاشت ؟ من مجبور شدم w/sبزارم. اگه میدونید بگید

ارسال شده در

دوستان من تنها مشکلی که دارم صدای بازی هستش. نمیدونم چرا وقتی مثلا با ماشین گاز میدم 1 صدا 2 بار تکرار میشه

اگه کسی میدونه کمک کنه

مهمان مهمان
ارسال شده در
آقا چرا نمیشه ??لش هارو واسه گاز و ترمز گذاشت ؟ من مجبور شدم w/sبزارم. اگه میدونید بگید

کسی نمیدونه؟

ارسال شده در

age moshkele seda darid resolotion bazio biarid paiin

darzemn man bazio ba system gpu 9400 1gb o ram 4

2bar ba respolotion 1280*720

tamom kardam bedon hata yezare moshkele seda ya tasvir age kasi khast bege barash save bazio bezaram

ارسال شده در (ویرایش شده)
دوستان من تنها مشکلی که دارم صدای بازی هستش. نمیدونم چرا وقتی مثلا با ماشین گاز میدم 1 صدا 2 بار تکرار میشه

اگه کسی میدونه کمک کنه

رزولوشن بیارید پایین درست میشه مثلا رو 800*600 :139fs108574:

ویرایش شده توسط dani14
ارسال شده در (ویرایش شده)
سلام،من توی این بازی مشکل صدا دارم کسی می دونه مشکل چیه؟

اینم سیستمم:

GeForce 9500 Gt-1G

Ram:4G

Cpu:2.60

شما ویندوز 7 64bit نصب کن بعد از اول بازیو برو تا stage 6 با رزولوشن 800*600 برو بعد از اون رزولشن ببر بالا درست میشه من بازیو دبار تموم کردم سیستمم مثل ماله شماست ??قط کارت گرا??یکم over clock سی پی یو corei2 2.80 همین با رزولشن 1280*720 بازی کردم

ویرایش شده توسط dani14
ارسال شده در

سلام آقا توی یه جا کلید a رو میزنیم میریم توی پرو??ایلمون بعد میخوایم بریم شاخه های دیگه میخواد کانکت شه اینترنت و میگه باید بازی اورجینال باشه چیکار کنیم این مشکل ر??ع بشه؟؟

ارسال شده در

سلام

آقا من کرک رو عوض کردم زبان بازی هم شد ژاپنی بابا بگین چطوری اینگلیسی کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود

ارسال شده در

چی نوشتید منظورتون رو ن??همیدم !؟

راستی من وقتی روی کرک کلیک میکنم سریعا توسط انتی ویرووس پاک میشه ! خواهشا یکی کمک کنه !؟:sadface:

ارسال شده در
چی نوشتید منظورتون رو ن??همیدم !؟

راستی من وقتی روی کرک کلیک میکنم سریعا توسط انتی ویرووس پاک میشه ! خواهشا یکی کمک کنه !؟:sadface:

تا وقتی کرک رو میریزی انتی ویروست رو غیر ??عال کن

ارسال شده در
تا وقتی کرک رو میریزی انتی ویروست رو غیر ??عال کن

من انتی ویرووس غیر ??عال هست ولی نمیدونم چرا تا روش کلیک میکنم با این که انتی ویرووسم غیر??عال هست پاکش میکنه !!؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...