batman ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 من بلد نیستم یا شما !؟ اگه حر?? من رو قبول نداری برو از هر کی که دلت میخواد بپرس !! برو از اقا مجتبی بپرس ببین چه جوابی بهت میده !! من بازم سر حر??م هستم و میگم این بازی روی xp قابل اجرا نیست !
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ویندوزت چیه؟ و چون ویندوز شما xp هست بازی نمیتونه اجرا بشه ! ( روی ویندوز xp قابل اجرا نیست ) ! ویندوزم سون هست/32بیت اگه زحمت بکشیو بگردی جوابت داده شده منظورت تو همین تاپیکه؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 سلام آقا من همه کاری واسه اون مشکل گرا??یکیش کردم..کل راه حل های تاپیکم خوندم ! درست نشد. هر کی میتونه جواب بده. مرسی
amiirmohamad ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 اقا واسه من که نشد. با steam که میرم بازم میگه team must be running to play this game:sadface:
peyman balini ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 امیر محمد مشکلت کرک ریلودد هست که از همین تاپیک میتونی گیر بیاری
kian_2010 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 داداش بی خود خودت رو خسته نکن ویندوز xp یا sevan نداره اینا بلد نیستن که این چه مشکلیه ??قط همین جوری میگن تو xp نصب نمیشه coudnt load image من بلد نیستم یا شما !؟ اگه حر?? من رو قبول نداری برو از هر کی که دلت میخواد بپرس !! برو از اقا مجتبی بپرس ببین چه جوابی بهت میده !! من بازم سر حر??م هستم و میگم این بازی روی xp قابل اجرا نیست ! درسته روی ویندوزxp کار نمی*کنه سلام آقا من همه کاری واسه اون مشکل گرا??یکیش کردم..کل راه حل های تاپیکم خوندم ! درست نشد. هر کی میتونه جواب بده. مرسی کدوم مشکل گرا??یکی؟ و ویندوزم سون هست/32بیت منظورت تو همین تاپیکه؟ واسه دوست منم این مشکل پیش اومد که با عوض کردن ویندوز و آپدیت کارت گرا??یک شد. حالا دیگه نمی*دونم واسه این شما هم با این راه حل می*شه یا نه. بعضی* از مشکلات هستن که واقعا راه حل تضمینی ندران. بله توی ص??حات بگردین پیدا می*شه
kian_2010 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 اقا واسه من که نشد. با steam که میرم بازم میگه team must be running to play this game:sadface: بگردین پیدا می*شه توی تاپیک شما اول crack reloaded رو بریزید اگه نشد proper crack fix رو بریزید و اگه بازم نشد دیگه steam رو نصب کنین
kian_2010 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 5:57 همين الان بازي را رو درجه سختي تموم كردم واقعا ??وقلاده بود تنها داستان بازي از كل بازي بتر??يلد بهتره از نظر من بهترين بازي سال call of duty modern warfare :love2: اگه گرا??یک بهتری داشت واقعا ??راموش نشدنی* بود ولی* حی?? که از لحاظه بصری ??رقی* با mw2 نداشت
koochool ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 خیلی خیلی متشکرم rezaeipes عزیز عالی بود
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 سلام آقا من همه کاری واسه اون مشکل گرا??یکیش کردم..کل راه حل های تاپیکم خوندم ! درست نشد. هر کی میتونه جواب بده. مرسی یه ن??ر جواب بده
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 کدوم مشکل گر??یکی؟ همین که رزولیشن محیط خیلی پایینه. ??رقی هم نمیکنه اگه همشم ببری بالا.
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 یه مشکل دیگم هست واسه بازی درایور. همون اول چتد ماه پیش نصب کردم..windose has stoped working داد. الانم که از رو یه dvd دیگه نصب کردم همین ارور داد. اگه میتونید یه راهنمایی بدین .مرسی
kian_2010 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 یه مشکل دیگم هست واسه بازی درایور. همون اول چتد ماه پیش نصب کردم..windose has stoped working داد. الانم که از رو یه dvd دیگه نصب کردم همین ارور داد. اگه میتونید یه راهنمایی بدین .مرسی crack reloaded رو بریزید درست می*شه. اگه نشدproper crack fix هم رو بریزید همین که رزولیشن محیط خیلی پایینه. ??رقی هم نمیکنه اگه همشم ببری بالا. جواب این در بالا اومده اگر هنگام اجرای بازی با مشکل تنظیمات Resolution مواجه شدید طبق راهنمایی زیر عمل کنید : 1-وارد پوشه PLAYER2 شوید. 2-??ایل با نام config.cfg رو پیدا کنید !! 3-??ایل مذکور را با Notepad باز کنید. 4-آن جا یه خط هست به نام r_imageQuality که یه مقدار عددی داره ( پیدا کردید !! ) 5-عدد رو از 1 به 4 تغییر بدید.
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 crack reloaded رو بریزید درست می*شه. اگه نشدproper crack fix هم رو بریزید جواب این در بالا اومده اگر هنگام اجرای بازی با مشکل تنظیمات Resolution مواجه شدید طبق راهنمایی زیر عمل کنید : 1-وارد پوشه PLAYER2 شوید. 2-??ایل با نام config.cfg رو پیدا کنید !! 3-??ایل مذکور را با Notepad باز کنید. 4-آن جا یه خط هست به نام r_imageQuality که یه مقدار عددی داره ( پیدا کردید !! ) 5-عدد رو از 1 به 4 تغییر بدید. واسه بازی درایور از کجا این دوتا کرکو دان کنم؟ واسه کال آ?? هم هم این کاری که گ??تی رو کردم وهم همه ی راه حل های تاپیک و انجام دادم. نشد
hamedtatu ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 تشکر منم این مشکل رو داشتم تو مرحله هامبورگ المان این روش رو بزنید حل میشه این مشکل برای تمامی نسخه های بازی وجود داره توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید . خیییییییییلییییییی ممنون مشکل منم همین بود خیلی سالاری
kian_2010 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 خیییییییییلییییییی ممنون مشکل منم همین بود خیلی سالاری بچه ها الان خودم به یه مشکل بر خوردم مرحله ای هست که با کاپیتان پرایس هستی بعدش طو??ان میشه و… اخر اون مرحله که تموم میشه محله بعدش میره پاریس.توی لود کردن مرحله پاریس هر بار یک ارور میده.دوستان چیکار کنم؟ منم این مشکل رو داشتم تو مرحله هامبورگ المان این روش رو بزنید حل میشه این مشکل برای تمامی نسخه های بازی وجود داره توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید . اگه زحمت بکشین جواب این سوالات داده شده و این روش پنجره رو خودم شخصا پست دادم. از اسپم خود داری کنین حتما
alibaqershahi ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 اقا این خطا رو میده coudnt load image warning@file
miladse7en ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ببخشید من یه سوال داشتم من ویندوزم seven هستش بازی من 4 dvd هست من dvd هارو به ترتیب نصب میکنم تموم که شد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!!! تو همه ی dvd هرو گشتم نه راهنما داره نه کرک نصب که تموم میشه در محل نصب ??قط چند تا icon ست که هیچکدوم کار نمیکنه!!:crying: من باید چیکار کنم؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 (ویرایش شده) واسه driver 5 از کجا کرک reloaded دانلود کنم؟ واسه کال آ?? هم هم این کاری که گ??تی رو کردم وهم همه ی راه حل های تاپیک و انجام دادم. نشد اقا یه ن??ر کمک کنه ویرایش شده بهمن 24، 2011 توسط 505
skidrow ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 اقا یه ن??ر کمک کنه .rar"]دانلود کرک Skidrow درایور
skidrow ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ببخشید من یه سوال داشتم من ویندوزم seven هستش بازی من 4 dvd هست من dvd هارو به ترتیب نصب میکنم تموم که شد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!!! تو همه ی dvd هرو گشتم نه راهنما داره نه کرک نصب که تموم میشه در محل نصب ??قط چند تا icon ست که هیچکدوم کار نمیکنه!!:crying: من باید چیکار کنم؟ پست اول کرک reloaded رو دانلود کنید . دقت کنید پس از دانلود حتما انتی ویروس خود را غیر ??عال کنید بعد کرک رو از زیپ خارج کنید سپس به پوشه بازی انتقال دهید
Amir99 ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 من میخوام تازه بازی را دانلود کنم میخواستم بدونم کدامش را دانلودکنم retail یا reloaded که راحت بشه نصبش کرد ممنون میشم اگر جواب بدید
skidrow ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 من میخوام تازه بازی را دانلود کنم میخواستم بدونم کدامش را دانلودکنم retail یا reloaded که راحت بشه نصبش کرد ممنون میشم اگر جواب بدید reloaded :619379pjx9hv71jb:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 24، 2011 ارسال شده در بهمن 24، 2011 بچه ها کسی واسه مشکل رزولیشن کال ا?? راه حل پیدا نکرد؟ راه حل های تاپیک جواب نمبده.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری