farzad1367 ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 آقا من تو اون قسمت که میره سوار هلی کوپتر میشه .makarov got away..هرچقدر تلاش میکنم هلی کوپتر میپره..کمک کنین کسینیست کمک کنه:saddd:
moji ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 چرا وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده اگر راه حل داره به من بگین ممنون میشم
HADI-ARAK ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 با سلام من این بازی را گر??تم و به خوبی اجرا میشه تا 51٪ بازی هم پیش ر??تم ولی دیگه بازی ادامه ندازه و میرم که مابقی بازی را که درجه میگیره (استوار ) میشه ادامه بدم و انتخاب میکنم بازی ناخداه گاه خارج میشه و بر میگرده به ص??حه دسکاپ چکار کنیم که درست بشه یکی نیست کمک کنه :crying::crying:
skidrow ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 کسینیست کمک کنه:saddd: باید سریع بدویی با shift و و??تی به هلی کوپتر رسیدی باید بپری رو هلیکوپترو بگیری
skidrow ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 چرا وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده اگر راه حل داره به من بگین ممنون میشم کرک reloaded دانلود کنید 16 مگی در پست اول. قبل از اینکه کرک رو از پوشه خارج کنید انتی ویروس را غیر ??عال کنید . سپس کرک رو به پوشه بازی انتقال دهید
farzad1367 ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 باید سریع بدویی با shift و و??تی به هلی کوپتر رسیدی باید بپری رو هلیکوپترو بگیری مرسی ...ولی بازی تو 76% واسه من تموم شد ...:saddd:
arvin11 ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 باید سریع بدویی با shift و و??تی به هلی کوپتر رسیدی باید بپری رو هلیکوپترو بگیری عزیز یه راهنمایی هم من بکن : من اون جایی گیر کردم که yuri و soap اسنایپر هستند و با مردم یک طر?? هستند و با سربازای دشمن می جنگند . . . . بعد از اینکه بمب رو شیلیک می کنند روبه ما من و soap میریم تویه یه اتاق بعد اونجا تا میخوای بریم اتاق بعدی کشته میشم مرحله 36.1 % چی کار کنم ؟
spiderman@007 ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 باسلام و خسته نباشید خدمت شما بنده بازی را به طور کامل دانلود و نصب کرده ام ، متاس??انه در هنگام بازی بعد از 29% در یکی از مراحل بازی Error : Relible Command Buffer Overflow را می دهد ، لذا خواهشمند است در صورت صلاحدید راهنمایی ب??رمایید . با تشکر و احترام امیر از تهران
rezaeipes ارسال شده در بهمن 30، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 30، 2011 باسلام و خسته نباشید خدمت شما بنده بازی را به طور کامل دانلود و نصب کرده ام ، متاس??انه در هنگام بازی بعد از 29% در یکی از مراحل بازی Error : Relible Command Buffer Overflow را می دهد ، لذا خواهشمند است در صورت صلاحدید راهنمایی ب??رمایید . با تشکر و احترام امیر از تهران سلام شما یه جستجویی تو همین تاپیک ها میکردی حتما به جواب میرسیدی چون من خیلی وقته بازی رو تموم کردم اما تا جایی که یادمه این جواب رو به دوستان دادم دوستانی که تو مرحله اول Act II مشکل دارند ( Reliable Command Buffer Overflow Error ) یک راه حل ساده براشون هست توی همون خیابون سمت راست یه خونه تقریبا خرابه وجود داره که اگه از اونجا برید اررور نمیگیرید اگه این مرحله هم نبود حتما تو اون مرحله باید از یه جا دیگه بری تا بازی اررور نده
arvin11 ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 ببخشید دوستان یه سوال ساده : من campaign رو بردم آخر و شد 50 % حالا برای ادامه بازی باید چی کار کنم ؟؟special ops رو بازی کنم ؟؟؟ وقتی اجرا میک نم میاد بیرون بازی بعد میخواد بره تو ارور میده
rezaeipes ارسال شده در بهمن 30، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 30، 2011 ببخشید دوستان یه سوال ساده : من campaign رو بردم آخر و شد 50 % حالا برای ادامه بازی باید چی کار کنم ؟؟special ops رو بازی کنم ؟؟؟ وقتی اجرا میک نم میاد بیرون بازی بعد میخواد بره تو ارور میده برای بیشتر از 50 درصد باید بازی رو به صورت سخت و سخت تر بری که درصد بیشتر میشه
JackyJoon ارسال شده در بهمن 30، 2011 ارسال شده در بهمن 30، 2011 سلام. داداش من تو قسمت Special Ops حالت Survival هر کدوم از مپ ها رو که میخوام شروع کنم اروری میده که اسم مپ رو نوشته و میگه Not Found . میشه لط??ا راهنمایی کنید چکار باید بکنم.
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 1، 2011 ارسال شده در اسفند 1، 2011 سلام، تشکر از شما مدیران سایت به خاطر سایت خوبتون. من 8 قسمت از نسخه Retail رو دان کردم و.... الانم کل نسخه Black Box رو دان کردم. بازی رو نصب کردم و طبق دستورالعمل بالا با برنامه Phoenix شروع به Extract کردم ولی تو قسمت 4 از Main/iw_4 ارور میده و دیگه Extract نمیکنه. ??ک میکنید مشکل کجاست؟ بازم ممنون از همه چی. منتظر جواب هستم:Iran:
farzad1367 ارسال شده در اسفند 1، 2011 ارسال شده در اسفند 1، 2011 بازی تو 76% واسه من تموم شد ...:saddd: کمک کنید:saddd:
moji ارسال شده در اسفند 1، 2011 ارسال شده در اسفند 1، 2011 سلام می خوام یک راه حل برای گیر دادن انتی ویروس nod32 رو بگم با عکس [attach=config]2209[/attach]
moji ارسال شده در اسفند 1، 2011 ارسال شده در اسفند 1، 2011 این کرک برای کسانی که ارور steam must be running to blay this gane رو براشون میده Download CRACK rar
farzad1367 ارسال شده در اسفند 2، 2011 ارسال شده در اسفند 2، 2011 بازی تو 76% واسه من تموم شد ...:saddd: کمک کنید:saddd: جواب نمیدین چرا؟
javadth ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 سلام اقا من کرکی که توی ??ایل های Download MW3 Crack Sibdownload com rar و Call.of.Duty.Modern.Warfare…rar (1,91 MB) - uploaded.to بود رو نصب کردم مشکل من توی بازی هستش که اولا گیر میکنه هر 5 ثانیه و منظور لگ داره و بعد از 5 دقیقه بازی کردن هم کامل گیر میکنه و میاد بیرون و ارور میده که ??ایل اصلی بازی مشکل داره و ??قط گزینه close کار میکنه سیستم 64 بیتی 7 گرا??یک 8600 رم 2 cpu هم 2.4 دو هسته ای با تشکر پیشاپیش [ATTACH=CONFIG]2216[/ATTACH]
rezaeipes ارسال شده در اسفند 3، 2011 مالک ارسال شده در اسفند 3، 2011 جواب نمیدین چرا؟ خوب بازی همینه دیگه مال من تو 50 درصد تموم میشه که حالت نرمالش رو ر??تم ??قط
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 باسلام.من بازی رو دانلود کردم.نصب کردم.5-6ماموریت رو ر??تم ولی 1جا erorrمیده در2/22%(Reliable command buffer overflow)و قطع میشه.راستی من این بازی که نصب کردم 4تا set upداشت.برادرم میگه شاید زیادتر بوده ولی میگم اگه زیاد بود نصب کامل نمیداد.چیکار کنم؟؟؟
mahyar_ahadmand ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 آقا سلام...من بازیو نصب کردم..اما وقتی رو ایکونش کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمی??ته!!!!چیکار کنم؟"
moji ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 ??قط در اون قسمت باید دنبال sandman بری اگر از اون دور باشی ارور میده و میپره بیرون
moji ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 احتمالا ویندوز xp هستش چون منم وقتی بازی رو توی xp نصب کردم داخل بازی نر??ت و هیچی نشد باید ویندوز 7 بریزی تا بازی خوب نصب بشه. چون من با سون تااخر بازی ر??تم و ??قط یک ارور داد و پرید بیرون.
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 توجه توجه توجه پیدا کردم.وقی erorrمیده در2/22%(Reliable command buffer overflow باید از یه مسیر دیگه برید.مثلا من از خیابان میر??تم ارور میداد ولی از راهرو خونه ر??تم دیگه ارور نداد.مو??ق باشید
FreeMagic ارسال شده در اسفند 3، 2011 ارسال شده در اسفند 3، 2011 وقتی بازیو اجرا میکنم این error میده==> Disc read error. چکارش کنم ؟؟؟؟؟ بیشتر کرکا هم امتحان کردم جواب نداد!:crying:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری