رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 1k
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در

سلام به همه

من نسخه black boxرو نصب کردم اما موقع اجرا خطای زیر رو میده در حالی که درایو C من 38 گیگ هنوز جای خالی داره

modern warfare 3 could not write a file. the hard derive is probably full

لط??ا منو راهنمایی کنید. سیستم من همین الآن بطور همزمان بازی های زیر هم روش نصبه و بدون هیچ مشکلی اجرا میشن

call of duty 7 black ops

NFS shift 2

مهمان مهمان
ارسال شده در

من نسخه black box دان کردم

اما وقتی میخوام تو قسمت solo player برم از بازی میاد بیرون و ارور dont send میده

ارسال شده در

من بازی رو با کرک reloaded اجرا میکنم، اما اولین مرحله بعد از اینکه لودینگش تموم میشه بازی میاد پایین و این پیغام رو میده

والا directX هم جدیدترینشو نصب کردم

[ATTACH=CONFIG]2198[/ATTACH]

ارسال شده در

در صورتی که کارت گرا??یک و DirectX بروز میباشد , میتوانید روش زیر را نیز امتحان کنید !

پس از اجرای بازی به مسیر زیر مراجعه و Texture Quality را به Automatic تغییر دهید :

Options > Video > Advanced Video

ارسال شده در

وقتی steam رو دان کردی روش کلیک کن تا خودش رو اپدیت کنه ( یه 1 ساعتی طول میکشه ! راستی وقتی داره اپدیت میشه حواست جمع باشه کامیپوتر نره رو حالت استم بای ) بعد که اپدیت شد روش کلیک کن و یه اکانت بساز ! بعد هم برو حالش رو ببر ( بازی رو اجرا کن ) !

ارسال شده در
سلام من سیدیه کال

ا?? رو دارم ولی بعد از نسب ارور iw5sp.exe has ...رو میده نمیدونم چیکار کنم

کرک نهایی بازی رو ریختی !! اگه نر ختی بریز ! این لینکش !

http://forums.p30day.com/f14/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-3109/

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا من تو اون قسمت که میره سوار هلی کوپتر میشه .makarov got away..هرچقدر تلاش میکنم هلی کوپتر میپره..کمک کنین

ویرایش شده توسط farzad1367
ارسال شده در

سلام باتشکر از این که این بازی را برای دانلود گذاشتین ، من این بازی را انجام دادم و تمام کردم ولی وقتی می خواهم به صورت مرحله ای یا همان امتیازی را که مرحله باز میکند را بازی کنم از بازی بیرون میاید البته من نسخه ی Retail DVD رادانلود کرم با تشکر دوباره اگر می شود کمک کنید

ارسال شده در

سلام دوستان

آقا من توی قسمت fight in the church هستم که من و soap اسنایپر هستیم .

توی اتاقک هستیم وقتی میریم بیرون درجا حتی بدون اینکه بدونم از کجا مردم ! میمیریم

میشه راهنمایی کنید

ارسال شده در
سلام راه حلی برای مشکل ارور team must be running to play this game پیدا کردی به منم بگو :sadface:

کار هایی که گ??تم انجام دادید !؟ اکانت ساختید !؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...