MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 5، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 5، 2011 :hd:Origin نرم ا??زاریست که شرکت Electronic Arts به تازگی منتشر کرده است و همراه برنامه های جانبی بازیهایش قرار میدهد ! Origin EA.rar
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام دیگه دارم دیوونه میشم یکی کمکم کنه وقتی کرک رو کپی میکنم و روی bf3 میزنم بازی اصلا اجرا نمیشه یعنی هیچ ات??اقی نمی??ته بدون کپی کردن کرکم میره تو origin و??کر کنم باید بازی رو بخری کــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــک ممنونم :1975: نیاز به ارجین نداره. شما کرک رو درست کپی کردین؟ بیا این ارجین بریز تو پوشه بازی نصب کن ببین چی میشه. این ارجین ماله خود بازیه OriginInstaller
m2sh ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام ممنون درست شد مرسیییی عجب گرا??یکه خو??ی داره ??قط یه سوال اول کجان ؟ عراق ؟ پلاک ایرانی زبون عربی ؟؟؟؟ ممنونم:1975:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 شما از اون اپدیتی که خودم گذاشتم است??اده کنید .چون این کار گرا??یک مخصوص این بازی ساخته شده. دایر*** 11 نصب کردی؟ دادا یه لط??ی میکنی من خودم بازیو از اول با حال hard میرم تا پل بعد سیو آپ میکنم تو ??قط اون قسمت پل رو برام ردکنی دوباره برام آپش کنی ؟:sad:
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام ممنون درست شد مرسیییی عجب گرا??یکه خو??ی داره ??قط یه سوال اول کجان ؟ عراق ؟ پلاک ایرانی زبون عربی ؟؟؟؟ ممنونم:1975: اولش نمیدونم کجا هستند. ولی هرکجا هستند ایرانی صحبت میکنن. پلاکه هم ایرانی هستند دادا یه لط??ی میکنی من خودم بازیو از اول با حال hard میرم تا پل بعد سیو آپ میکنم تو ??قط اون قسمت پل رو برام ردکنی دوباره برام آپش کنی ؟:sad: چششششششششششم سیو رو بده:blushing:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 اولش نمیدونم کجا هستند. ولی هرکجا هستند ایرانی صحبت میکنن. پلاکه هم ایرانی هستند چششششششششششم سیو رو بده:blushing: تا عصر میام میزارم مرسی بابت محبتت :blushing:
ali873 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 عزیز صبر کن دیگه:w00t: http://universal-downloader.en.softonic.com/304000/304367/ud_200/SoftonicDownloader_for_nvidia-geforce-driver.exe?AWSAccessKeyId=0HXVA1YMG3HX1XDSGT02&Expires=1320454117&Signature=SgjxC5K8m%2F8xfVGDd5ljI6OIb88%3D&file=/SoftonicDownloader_for_nvidia-geforce-driver.exe این خودش دانلود میکنه لینکش خرابه !!!!!
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 لینکش خرابه !!!!! SoftonicDownloader_for_nvidia-geforce-driver
onlycube ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام من این بازی بدون مشکل تموم کردم ??قط دوستان این و بدونید مراحلی که گیر میکنه باید گرا??یکتون رو روی low قرار بدید تا بشه ردش کرد
mahdir2 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 کسی اپدیت رو نداره؟ navida geforce 9400 32 بیتی واسه ویندوز سون
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 کسی اپدیت رو نداره؟ navida geforce 9400 32 بیتی واسه ویندوز سون دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 32bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی
ali873 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 SoftonicDownloader_for_nvidia-geforce-driver من نرم ا??زار رو نصب کردم . می خواد آپدیت 275.33 رو دانلود کنه . اگه این اپدیت رو نصب کنم مشکلم حل میشه ؟
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 من نرم ا??زار رو نصب کردم . می خواد آپدیت 275.33 رو دانلود کنه . اگه این اپدیت رو نصب کنم مشکلم حل میشه ؟ اروری که میداد یعنی باید اپدیت کنی گرا??یکت. بله حل میشه
ali873 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 اروری که میداد یعنی باید اپدیت کنی گرا??یکت. بله حل میشه میشه برام لینک دانلود این اپدیت رو بزاری آخه با این نرم ا??زار سرعت دانلود خیلی میاد پایین . من همینطوریش با سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنم .
kingjames ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام دوستان هرکی بازی رو با هایگ و روزولیشن آخر بازی کرده لط??ا مشخصات سیستمش رو کامل بگه ممنون میشم....
mahdir2 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 دوستان کن تو xP گرا??یکو اپ دیت کردم الان ص??حه یه جور بدی شده روی 4 بیت ر??ته و نمیشه عوض کردش مشکل چیه چرا این طوریه
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 میشه برام لینک دانلود این اپدیت رو بزاری آخه با این نرم ا??زار سرعت دانلود خیلی میاد پایین . من همینطوریش با سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنم . خوب لینکی ازش پیدا نکردم .مجبور شدم اینو بهت بدم دانلود کنی:blushing:
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 دوستان کن تو xP گرا??یکو اپ دیت کردم الان ص??حه یه جور بدی شده روی 4 بیت ر??ته و نمیشه عوض کردش مشکل چیه چرا این طوریه باید بری تو تنطیمات کارت گرا??یکت. برو تو کنترل پنل پیداش کن اگه xp داشته باشه .
kingjames ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 کسی نبود جواب مارو بده ؟!! واجبه میخوام ??ردا کارت گرا??یک و رم بخرم.....!!!!
behzadspy ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 آقایون من مرحله ??رودگاه تهران (مهرآباد) گیر کردم . نص??شو رد کردم اونجا که ??لشهای ریز تو ??رودگاه نمایش داده میشه 4 یا 5 تا من تو جت نشستم . باید چکارشون کنم؟ هرچی روشون نشونه میگیرم میگه rogers 2 second اما کاری نمیشه . جون من راهنماییم کنید:unsure:
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 آقایون من مرحله ??رودگاه تهران (مهرآباد) گیر کردم . نص??شو رد کردم اونجا که ??لشهای ریز تو ??رودگاه نمایش داده میشه 4 یا 5 تا من تو جت نشستم . باید چکارشون کنم؟ هرچی روشون نشونه میگیرم میگه rogers 2 second اما کاری نمیشه . جون من راهنماییم کنید:unsure: دکمه موس روش بگیر و 3 رو بزن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 دکمه موس روش بگیر و 3 رو بزن دادا من بازیو از اول ر??تم مشکلم حل شد ولی از بابت راهنماییات خیلی ممنونم . راستی میدونی چرا بعضی جا ها آدما غیبن . مثلا تو مرحله پاریس اولش که سوار ماشینن دو ن??ر جلو نشستن ولی اینبار که من ر??تم اون دون??ر غیب شده بودن یعنی ماشین در حال حرکت بود ولی راننده نداشت :w00t:
skidrow ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 دادا من بازیو از اول ر??تم مشکلم حل شد ولی از بابت راهنماییات خیلی ممنونم . راستی میدونی چرا بعضی جا ها آدما غیبن . مثلا تو مرحله پاریس اولش که سوار ماشینن دو ن??ر جلو نشستن ولی اینبار که من ر??تم اون دون??ر غیب شده بودن یعنی ماشین در حال حرکت بود ولی راننده نداشت :w00t: اره دقیقا ماله منم اینجوری بود:;-D: ولی ??کر کنم کنترلی بود :gigglesmile:
majid20 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام من تو اون مرحله که سرباز ها از رو اون پله تیر میزنن گیر کردم هرچقد میکشم بازم میان از اون ورم لازی میگه که باید دوستمو به زیر پل نشسته follow کنم میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟:blushing::blushing: مرسی شما هم همین مشکلو دارین :ohmy: شما باید بگردی عقب پیش اون دوستات و چند تا دشمنای بالای پل رو بکش بعدش follow میره بالای پل تو هم باید سریع بری پیشش آقا من از صبح دارم باهاش ور میرم هرکاری میکنم نمیشه انقد کشتنشونو ادامه میدم که ??شنگام تموم میشه و دیگه نمیتونم کاری بکنم. بد جور گیر کردم:unsure::unsure::sad::sad:
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام من تازه این بازی گر??تم نمی دونم کدوم ورزن ولی خبری از مولتی پلیر وینا نیست تو دی ویدی اخرش (4) یه ??ایل کرک بود که همون ??ایل exe بازی بود به حجم 31.3 m اول که نصب کردم ر??تم تو بازی صدا ها تکرار می شد بعد وسط بازی هنگ می کرد درایورام آپدیت کردم مشکل تکرار صدا حل شد و بازی رون اجرا شد البته کی??یت ش اوردم پایین ولی بازم یه د??عه وسط بازی هنگ میکنه به نظر شما مشکل از چیه gerafic : 1G Ati radeon hd ram: 4 G cpu 2Core 2.1
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری