hamed314 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام كمكككككككك من داشتم نسخه Reloaded را از مديا??اير دانلود مي كردم و نص??شو هم گر??تم ولي الان ديگه ??ايلها روي مديا??اير نيست يكي كمك كنه
yadegar ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام آقا من بازی رو نصب کردم موقع اجرا با خطای زیر روبرو میشم علت چیه؟ لط??ا کمکم کنید.:10::10: [ATTACH=CONFIG]2065[/ATTACH]
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 3، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 3، 2011 :hd:این بازی روی ویندوز XP قابل اجرا نمیباشد !
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 link haye mediafire pak shodan,mishe lotfan komak koni, man faghat parthaye 51 ta 60 ro mikham mercii.
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 3، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 3، 2011 این مشکل تنها از سوی مدیریت سایت قابل ر??ع میباشد ! مشکل را در ص??حه دانلود این بازی مطرح کنید : دانلود نسخه نهایی بازی Battlefield 3 2011 با لینک مستقیم + کرک
mbz ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام دوستان تویه ص??حه دانلود نسخه نهایی بتل ??یلد چند تا نسخه گذاشته شده می خواستم بدونم کدوم نسخه کامل کامل و هیچ مشکلی نداره؟کدومشو دانلود کنم؟من می خوام نسخه Limited Edition Multi11 - Proper رو دانلود کنم که حجمش از همه بیشتر بنظرم این کاملدرسته؟??قط چرا نوشته بدون ستاپ و ***ترکی؟ یعنی بازیش اورجینال ؟ چرا ستاپ نداره؟هیچ مشکلی نداره این نسخه؟ آخه با عقل جور در نمی آد که هیچ کلیدی رو تویه ریجستری ثبت نکنه و همینجوری اجرا بشه میشه توضیح بدین و بگین کدوم نسخه رو دانلود کنم که هم کامل باشه و هم هیچ مشکلی داشته باشه؟ممنون
rozhacker ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام خسته نباشین راستش من CDKey بازی رو گر??تم اما نمیدونم چطوری ازش است??اده کنم:17: منظورم تو بازی cdkey نمیخواد تا وارد کنم لط??ا راهنمایی کنید؟ :=Z:
skidrow ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام خسته نباشین راستش من CDKey بازی رو گر??تم اما نمیدونم چطوری ازش است??اده کنم:17: منظورم تو بازی cdkey نمیخواد تا وارد کنم لط??ا راهنمایی کنید؟ :=Z: دوست من. ??علا هیچ کدوم از نسخه ها بخش مولتی پلیر ندارند :93:
esmipour68 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام و با عرض خسته نباشید به شما دوست عزیز: من بازی Battlefield 3 نسخه Reloaded را دانلود کردم ولی هنگام نصب بازی Error میده باید چکار کنم ؟ لط??ا من را زودتر راهنمایی کنید. با تشکر [ATTACH=CONFIG]2066[/ATTACH]
mbz ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام دوستان تویه ص??حه دانلود نسخه نهایی بتل ??یلد چند تا نسخه گذاشته شده می خواستم بدونم کدوم نسخه کامل کامل و هیچ مشکلی نداره؟کدومشو دانلود کنم؟من می خوام نسخه Limited Edition Multi11 - Proper رو دانلود کنم که حجمش از همه بیشتر بنظرم این کاملدرسته؟??قط چرا نوشته بدون ستاپ و ***ترکی؟ یعنی بازیش اورجینال ؟ چرا ستاپ نداره؟هیچ مشکلی نداره این نسخه؟ آخه با عقل جور در نمی آد که هیچ کلیدی رو تویه ریجستری ثبت نکنه و همینجوری اجرا بشه میشه توضیح بدین و بگین کدوم نسخه رو دانلود کنم که هم کامل باشه و هم هیچ مشکلی داشته باشه؟ممنون کسی نیست جواب منو بده؟
amin11.ghasemi ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 (ویرایش شده) لینک های دانود دایمی که شبها هم میشه دانلود کرد اینم لینک دانلود بازی از سرور قدرتمند آپلود باز که من خودم برای پیسی دی آپلود کردم و این لینک ها دایمی هستش امید وارم لذت ببرید. Download BLACK BOX BF3 P30Day com part01 rar part1 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part02 rar part2 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part03 rar part3 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part04 rar part4 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part05 rar part5 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part06 rar part6 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part07 rar paer7 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part08 rar part8 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part09 rar paert9 Download BLACK BOX BF3 P30Day com part10 rar part10 راستی این لینک ها تا 300 ساعت برای هر آی پی مستقیم میشن و قابلیت ادامه و قطع دانلود رو هم داره البته اگه تو سایت ثبت نام رایگان انجام بدبد. ویرایش شده بهمن 3، 2011 توسط amin11.ghasemi
amin11.ghasemi ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 کسی نیست جواب منو بده؟ عزیزم همه ی اون نسخه ها کامل و سالم اند و اگه هنوز دانلود نکردی اونی که من برای سایت تو آپلود باز آپلود کردم رو دانود کن چون شب ها سرعت دالودش پایین نمیاد. تازه اون نسخه ی ??شرده از همه بهتره چون ??قط زبان های بدرد نخورش خذ?? شده همین که ایم نسخه رو از همون جا که گ??تم دانلود کن .100% سالمه.
parsa1992 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 من موقع اجرای battlefieldمشکل دارم ... ویندوز پیام میده کهbattlefield3 has stop workingلط??ا منو راهنمایی کنید.
amin11.ghasemi ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 (ویرایش شده) من موقع اجرای battlefieldمشکل دارم ... ویندوز پیام میده کهbattlefield3 has stop workingلط??ا منو راهنمایی کنید. اگه منظورتون همون پیامی که تو ویندوز 7 میگید و در ایکسپیdont send دو تا حالت داره یا اینکه بازی رو بد نصب کردید.و کامل نصب نشده که ویندوز نمیتونه اونو بخونه و این پیام رو میده که احتمالا همین تور هم هست یا به کرکی که است??اده میکنید گیر میده که بعید میدونم این طور باشه اگه از کرک های این سایت است??اده میکنید. مو??ق باشید ویرایش شده بهمن 3، 2011 توسط amin11.ghasemi
soccerwave ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 منم خریدم ، ولی اصلا صدای حر?? زدن سربازا ??ارسی نیست(مال ایکس باکــسش ??ارسی حر?? میزنن سربازا) باید چیکار کنم تا سربازای دشمن ??ارسی حر?? بزنن مثل نسخه ی ایکس باکــسش ؟
P.R.!.3.T ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 اقا سلام اینم عکس بی زحمت کمکم کنین گیرمممممممم ب خدا خیلی دوس دارم بازی کنمش بی زحمت ی نیگا بندازین ب عکس ممنون
P.R.!.3.T ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 اهان ی چیز دیگه وقتی رو بازی میزنم هیچ چیزی بالا نمیاد ولی تو پروسه در حال اجراست ک اونم 11 کیلو بایته:17: چیکارش کنم حالا؟ توروخدا کمکم کنین
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 منم خریدم ، ولی اصلا صدای حر?? زدن سربازا ??ارسی نیست(مال ایکس باکــسش ??ارسی حر?? میزنن سربازا) باید چیکار کنم تا سربازای دشمن ??ارسی حر?? بزنن مثل نسخه ی ایکس باکــسش ؟ خیلی عجیبه . این نوعشو دیگه ندیده بودیم :17:
P.R.!.3.T ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 کسی نبیدش ج بده اهن حواسم نبد ناهارین:wi.nk:
soccerwave ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 خیلی عجیبه . این نوعشو دیگه ندیده بودیم :17: ??قط بازی رو سانسور نکرده بودن ، که کردن ...!
amin11.ghasemi ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 اقا سلام اینم عکس بی زحمت کمکم کنین گیرمممممممم ب خدا خیلی دوس دارم بازی کنمش بی زحمت ی نیگا بندازین ب عکس ممنون عزیزم مشکلت چیه ؟ ??قط عکس گذاشتی ولی مشکلت رو نگ??تی
farshid2345678 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 داداش Battlefield 3 رو به Battlefield 3 تغییر اسم بده مشکلت حل میشه !!! اقا دستت درد نکنه.منم مشکل داشتم ارور میداد اما با این راهنمایی شما برطر?? شد و دارم بازی میکنم.هرچند سیستمم ضعی??ه ولی خیلی ممنون از لط??ت
sk.3 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام این مشخصات سیستم منه c p u:core i5 2410m g p u:intel hd graphic 3000 ram:4 بازی رو نصب کردم ولی وقتی که میخوام اجراش کنم ص??حه سیاه میشه. مشکل از بازی نیست چون به چند ن??ر دادم کار کرده. لط??ا کمک کنید
aminkalan66 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 سلام بازی BF3 دانلود کردم ولی 3تا ??ایلاش ***ترکت نمیشه repaire هم کردم بازم نمیشه چیکارکنم حالا؟ کمک کنین
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری