reza ya ارسال شده در دی 28، 2011 ارسال شده در دی 28، 2011 دوست عزیز ویروس کشت رو عوض کن درست میشه.من ویروس کش eset رو پیشنهاد میکنم!اون غیره ??عال میشه.
bizing ارسال شده در دی 28، 2011 ارسال شده در دی 28، 2011 سلام . به محض اجرای بازی error appcrash میاد و از بازی خارج میشه. البته vga لپتاپ vga:intel GMA HD هست .و به همین خاطر physx هم نمیتونم نصب کنم قاعدتاً . "بازی رو ویندوز 7 نصب شده." چه کنیم ؟!
reza ya ارسال شده در دی 29، 2011 ارسال شده در دی 29، 2011 سلام . به محض اجرای بازی error appcrash میاد و از بازی خارج میشه. البته vga لپتاپ vga:intel GMA HD هست .و به همین خاطر physx هم نمیتونم نصب کنم قاعدتاً . "بازی رو ویندوز 7 نصب شده." چه کنیم ؟! .والا ??علا کاری نمیشه کرد و ??کر نکنم با همچین گرا??یکی بازی کرد باید حداقل 512 باشه!:87:
hamed_225 ارسال شده در دی 29، 2011 ارسال شده در دی 29، 2011 [ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2030[/ATTACH]
hastibaba ارسال شده در دی 31، 2011 ارسال شده در دی 31، 2011 سلام دوستان.من آخرين پچ بازي رو نصب كردم ولي زماني كه بازي اجرا ميشه و تيم رو انتخاب مي كنم بازي هنگ مي كنه وديگه اجرا نمي شه .ضمنا مشخصات سيستم هم 2 گيگ رم و 512 كارت گرا??يكم هست. لط??ا راهنمايي ب??رمائيد. با تشكر
reza ya ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 سلام دوستان.من آخرين پچ بازي رو نصب كردم ولي زماني كه بازي اجرا ميشه و تيم رو انتخاب مي كنم بازي هنگ مي كنه وديگه اجرا نمي شه .ضمنا مشخصات سيستم هم 2 گيگ رم و 512 كارت گرا??يكم هست. لط??ا راهنمايي ب??رمائيد. با تشكر انتی ویروست چیه؟
mohamadrad ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 چه ربطی به آنتی ویروس داره گرا??یکش پایینه
aliherkol ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 عجب 19ص??حه رو خوندم ولی مشکلمو نیا??تم البته پیدا کردما اما بدردم نخورد مجتبی جان انتی ویروسم اسمارت سیکیوریتی5هستش ولی بازی رو اجرا نمیکنه راستی بگم که موقع نصب بازی و دابل کلیک روی ایکن بازی اونو دیزابل میکنم ولی به عنوان ویروس میشناسه چیکار کنم help me help
mohamadrad ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 آنتی ویروس ??قط avast6 اگه بخای لینکشو بهت بدم
khamesh ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 با سلام لط??ا اعداد کراک بازی رو برام میل کنید. sina.khamesh@yahoo.com متشکرم.
reza ya ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 چه ربطی به آنتی ویروس داره گرا??یکش پایینه ممد جون گر??یکش میگه 512 است پس تموم دیگه !! اگر هم انت ویروس ??عال باشه بازی رو نمیخونه!!! انتی ویروس esetاسون ??عال و غیره ??عال میشه!!!!!
khamesh ارسال شده در بهمن 1، 2011 ارسال شده در بهمن 1، 2011 می خوام بازیو نصب کنم ی پیام میده به اینصورت: c:/Users/...appdata/local/temp/ultra$ISO/program files/KONAMI/PRO EVOLOTION SOCCER2012/img/dt01img. لط??ا راهنماییم کنید.
hamed_225 ارسال شده در بهمن 3، 2011 ارسال شده در بهمن 3، 2011 عجب 19ص??حه رو خوندم ولی مشکلمو نیا??تم البته پیدا کردما اما بدردم نخورد مجتبی جان انتی ویروسم اسمارت سیکیوریتی5هستش ولی بازی رو اجرا نمیکنه راستی بگم که موقع نصب بازی و دابل کلیک روی ایکن بازی اونو دیزابل میکنم ولی به عنوان ویروس میشناسه چیکار کنم help me help با سلام خدمت شما دوست عزیز.برو به قسمت Advanced Setup بعد از کادر سمت راست Computer بعد زیر شاخه Antivirus and antispyware بعدش قسمت Exclusions .بعدش دکمه Add رو بزن و آدرس پوشه ای که بازی توش نصب شده رو بده.با این کار به آنتی ویروس بنده خدا میگی که این پوشه رو بیخیال شه:78: نیازی هم به غیر ??عال کردن آنتی ویروست نیست.بعدش اگه دوس داشتی روی دکمه تشکر کلیک کن.
hooman0742 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 سلام. خسته نباشید. آقا ببخشید. من چه طوری می تونم به صورت آنلاین بازی کنم؟ آخه هر کاری می کنم، Error میده!!:sad:
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 4، 2011 ارسال شده در بهمن 4، 2011 :hd:قسمت آنلاین بازیها نیاز به Cd Key دارد که تنها دارندگان نسخه اصلی بازی میتوانند آنلاین بازی کنند !
ret ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 سلام اقا یکی مشکل ما رو حل کنه.من پچ 2.0 رو نصب کردم ولی وقتی میزنم بازی اجرا بشه این ارور رو میده The program cant start because DfEngine.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem خواهشا کمک کنید
khamesh ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 می خوام بازیو نصب کنم ی پیام میده به اینصورت: c:/Users/...appdata/local/temp/ultra$ISO/program files/KONAMI/PRO EVOLOTION SOCCER2012/img/dt01img. لط??ا راهنماییم کنید.
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 به وسیله نرم ا??زار Winrar بازی را از حالت ??شرده خارج و در صورت مشاهده یک ??ایل با ??رمت ISO , به وسیله نرم ا??زار Daemon Tools ??ایل Iso را Mount و بازی را نصب کنید (: لینک دانلود Daemon Tools : Daemon Tools.rar - 7.3 MB
mohamadrad ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 آموزش نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blushing::unsure:
mohamadrad ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 برای دانلود این ارور رو میده یه جای دیگه آپ کن This direct link will be available for your IP next 8760 hours دمت گرم
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 5، 2011 ارسال شده در بهمن 5، 2011 خیر ... لینک دانلود در زیر همین جمله میباشد که پس از کلیک بر روی آن دانلود آغاز خواهد شد [:
hastibaba ارسال شده در بهمن 6، 2011 ارسال شده در بهمن 6، 2011 باسلام دوستان.همانطور كه گ??تم من آخرين پچ بازي رو نصب كردم ولي زماني كه بازي اجرا ميشه و تيم رو انتخاب مي كنم بازي هنگ مي كنه وديگه اجرا نمي شه .ضمنا مشخصات سيستم هم 2 گيگ رم و 512 كارت گرا??يكم هست. در پاسخ دوستمون گ??ته بود كه كارت گرا??يكش پايينه ؟ در صورتي كه من اگه پچ بازي رو نصب نكنم براحتي بازي اجرا مي شه و مشكلي درنداره ولي وقتي پچ رو نصب مي كنم اين مشكل ايجاد مي شه .در ضمن انتي ويروسم هم كاسپره كه زمان بازي غير ??عالش مي كنم ولي باز هم جواب نمي ده. با تشكر
rezaeipes ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 7، 2011 پچ 1.02 کونامی ، به زودی ... Konami Announced Patch 1.02 کونامی اخیرا اطلاعاتی از پچ دوم گیم پلی ( 1.02 ) که در همین ماه منتشر خواهد شد منتشر کرده . این پچ علاوه بر بهبود واکنش های دروازه بان ها ، گیم پلی بازی در بخش ضربات آزاد و پنالتی ها رو هم بهبودخواهد بخشید . ر??ع باگ های جزئی دیگه و اصلاحاتی در بخش Football Life از ویژگی های دیگه ی این پچ خواهد بود .
rezaeipes ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 7، 2011 یه سوال داشتم اونایی که پچ 2 رو میریزن ایا ??یکس پچ رو هم نصب میکنن یا نه....اگه نصب نکردن حتما نصب کنن
rezaeipes ارسال شده در بهمن 7، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 7، 2011 پچ اپدیت کونامی به همراه کرک پچ اپدیت کونامی به همراه کرک Pro.Evolution.Soccer.2012.Patch.v1.02-RELOADED.rar - 33.2 MB
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری