rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 (ویرایش شده) پچ 1.3 pesedit برای pes 2012 ( به همراه dlc 1.0 کونامی ) پچ 1.3 PESEDIT برای PES 2012 ( به همراه DLC 1.0 کونامی ) ویژگی های کلی پچ :لوگو ، لباس ، محل قرارگیری در نقشه ، استایل تور دروازه و رتبه ی صحیح و واقعی برای همه ی تیم های باشگاهی و ملی اسامی واقعی بازیکنان برای تیم های لایسنس نشده تمام تیم های بوندسلیگا با ترکیب ، لباس و لوگو های صحیح همه ی بازیکنان با ظاهر صحیح ساختار صحیح همه ی لیگ ها ( از جمله بوندسلیگا و لیگ قهرمانان ) بر طر?? کردن تاری و ماتی تصویرصدا های جدید ویژگی ها جدید این ورژن : شامل DLC 1.0 کونامی ( تصحیح نقل و انتقالات و اضا??ه شدن کیت ها و ک??ش های اون ) لباس ها و تیم های جدید اضا??ه شدن نرم ا??زار انتخاب اسکوربرد ( شامل 8 اسکوربرد )استادیوم های جدیدبوندسلیگای 2 بهبود سوییچ کردن به لیگ های دسته 2 ==================================== * Updated to KONAMI DLC 1.0 including all new features of it (TRANSFERS, kits, boots): DLC is included, you do NOT need to download it ingame; * New kits: Almeria, Celta, Girona, Hercules, Murcia + DLC new kits * New teams: APOEL, BATE, Viktoria Plzen * New scoreboard selector (8 scoreboards available) * New generic stadiums (big thanks to KLASHMAN69 & HAMMERSANDY for their pack) + assigned to all teams of EPL, Ligue 1, Serie A, La Liga, Adelante, * Bundesliga, 2. Bundesliga + correct stadium names for each team of those * Improved 2nd division switch ==================================== GENERAL FEATURES • Correct emblems, kits, map locations, goal net styles, team ranks, for all teams in the game (Clubs and National) • Complete Bundesliga including correct squads, kits, lineups, emblems, map locations; All players with correct stats, appearence and boots • Complete 2. Bundesliga & Liga Adelante with all features (Championship coming later, currently work in process) • Corrected league structure (Bundesliga, corrected Champions League) • Disabled blur in gameplay (if you want blur back, delete unnamed_63.bin in dt04.img folder in kitserver) • New music • lots more Readme.pdf - 63 KB PESEdit.2012.Patch.1.3.rar - 374.5 MB ویرایش شده دی 13، 2011 توسط rezaeipes
hamed_225 ارسال شده در دی 13، 2011 ارسال شده در دی 13، 2011 کمک با سلام.همونطور که میدونید آپدیت کونامی ۱۱ اکتبر منتشر شد.من بازی رو آپدیت میکنم(از داخل بازی) و تا ۱۰۰% هم میره و تموم میشه ولی بعدش موقع نصب ارور “installation Failed??? رو میده.بازی رو رو ویندوز XP SP3 نصب کردم.با دو کرک مختل?? هم امتحان کردم.پچ نمیخوام.??قط میخوام از داخل بازی آپدیت کنم.لط??ا کمک کنید.
live ارسال شده در دی 13، 2011 ارسال شده در دی 13، 2011 سلام میخواستم بدونم این پچ pes edit باید روی همون dlc کونامی نصب بشه ، یا dlc کونامی رو پاک کنیم همین کامل میکنه همه چیزو...؟! :4:
rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 (ویرایش شده) سلام میخواستم بدونم این پچ pes edit باید روی همون dlc کونامی نصب بشه ، یا dlc کونامی رو پاک کنیم همین کامل میکنه همه چیزو...؟! :4: دوستان این پچ مشکلی نداره و تمامی نواقص بر طر?? شده واقعاً عالیه در ضمن با دانلود این پچ دیگه نیازی نیست DLC دانلود بشه چون این پچ نقل وانتقلات رو درست میکنه یعنی خودش به صورت اتومات dlc رو نصب میکنه ویرایش شده دی 13، 2011 توسط rezaeipes
rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 با سلام.همونطور که میدونید آپدیت کونامی ۱۱ اکتبر منتشر شد.من بازی رو آپدیت میکنم(از داخل بازی) و تا ۱۰۰% هم میره و تموم میشه ولی بعدش موقع نصب ارور “installation Failed??? رو میده.بازی رو رو ویندوز XP SP3 نصب کردم.با دو کرک مختل?? هم امتحان کردم.پچ نمیخوام.??قط میخوام از داخل بازی آپدیت کنم.لط??ا کمک کنید. شما یه بار این لینک دانلود dlc کونامی رو از اینجا دان کنید و تست کنید هیچ ??رقی با این که از داخل بازی اپدیت کنی نداره
rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 نسخه ی 1.1 پچ بهبود گیم پلی Jenkey1002 برای PES 2012 نسخه ی 1.1 پچ بهبود گیم پلی Jenkey1002 برای PES 2012 براي است??اده ، ??ايل ها رو در پوشه ي بازي کپي کرده ، با يکي از ??ايل هاي اجرايي تنظيمات رو انجام داده و سيو کنيد و با ??ايل اجرايي ديگه بازي رو اجرا کنيد . هنگام است??اده آنتي ويروس رو خاموش کرده و در ويندوز 7 ، برنامه ها رو Run As Administrator کنيد . امکانات جديد : ر??ع باگ هاي ورژن قبل بهبود شوت زني اضا??ه شدن گيم پلي جديد امکانات کلي : امکان غير ??عال کردن پخش مجدد صحنه ها حين بازي برطر?? کردن تاري ص??حه ي بازي و تصوير با کي??يت بهتر سازگاري با همه ي پچ ها سازگازي با کيت سرور ها شامل ليگ سرور ??يزيک روان تر براي حرکت توپ تغييرات گيم پلي : ارتقاء ??يزيک حرکتي تغيير در حرکت توپ تغيير در ريباند توپ تغيير در قدرت شوت ها بهبود هوش مصنوعي دريبل هاي واقعي تر Newgameplay_tool_1.1.0_by_Jenkey1002.rar - 5.6 MB
live ارسال شده در دی 13، 2011 ارسال شده در دی 13، 2011 یه انتقاد دوست عزیز!!! چرا قبل از گذاشتن هر پچ جدید توضیحات لازم نمیدین ..؟! یه پچ جدید میذارین بعد میگین اون قبلی رو پاک کنین این کاملتره و نیازی به دان اون نیست..!!! شما که بیشتر از من با وضعیت سرعت اینترنت داخل آشنایی عزیز :4: به هر حال خیلی خیلی ممنون بابت کمکتون ، روی کمکای بعدی تون هم حساب میکنیم ..:thumbup:
balas ارسال شده در دی 13، 2011 ارسال شده در دی 13، 2011 اولین DLC برای PES 2012 طبق زمان بندی ارائه شده از سوی Konami امروز بالاخره اولین به روزرسانی رسمی برای بازی PES 2012 عرضه شد. این به روزرسانی که حاوی آخرین نقل و انتقالات تابستان است آخرین تکنیک ها و ترکیب های تیم ها را هم به روز می کند. شماره روی پیراهن بازیکنان و همچنین اطلاعات مربوط به باشگاه های مختل?? در این به روزرسانی تغییر کرده است ؛ از جمله دیگر به روزرسانی ها می توان به ک??ش های جدید و کاملا ??انتزی اشاره کرد که بازیکنان مختل?? به پا خواهند نمود. با توجه به حجم بسیار مناسب این نسخه از به روزرسانی برای آبدیت شدن PES 2012 خود پیشنهاد می کنیم این نسخه را دانلود نمائید. طريقه ??عالسازي : - پس از دانلود برنامه توسط نرم ا??زار ??ايلها را از حالت ??شرده شده خارج نماييد. - اگر از ویندوز XP است??اده می کنید ??ایل img دانلود شده را در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download کپی نمائید. - اگر از ویندوز 7 است??اده می کنید ??ایل img دانلود شده را در مسیر C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download کپی نمائید. DLC_11th_oct.rar - 29.4 MB سلام. مرسی از زحماتتون. ویندوز من 7 هستش. این dlc رو هم گر??تم ولی این مسیری رو که گ??تید وجود نداره که ??ایل img رو توش بریزم؟
rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 سلام. مرسی از زحماتتون. ویندوز من 7 هستش. این dlc رو هم گر??تم ولی این مسیری رو که گ??تید وجود نداره که ??ایل img رو توش بریزم؟ ProgramData\ به صورت hiden یعنی مخ??ی است که شما باید غیر ??عالش کنی از حالت مخ??ی
rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 یه انتقاد دوست عزیز!!! چرا قبل از گذاشتن هر پچ جدید توضیحات لازم نمیدین ..؟! یه پچ جدید میذارین بعد میگین اون قبلی رو پاک کنین این کاملتره و نیازی به دان اون نیست..!!! شما که بیشتر از من با وضعیت سرعت اینترنت داخل آشنایی عزیز :4: به هر حال خیلی خیلی ممنون بابت کمکتون ، روی کمکای بعدی تون هم حساب میکنیم ..:thumbup: بروی چشم اما من منظورتون رو ندونستم
leeminki ارسال شده در دی 13، 2011 ارسال شده در دی 13، 2011 سلام من میخواستم انلاین بازی کنم konami id هم ساختم با برنامه pes edit seletor هم بازی رو سویچ کردم رو قسمت انلاین بعد که میرم بازی میزنم log in بشه میزنه code بازی غلطه وصل نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
javadi69 ارسال شده در دی 13، 2011 ارسال شده در دی 13، 2011 چجوری میشه ترکیب تیم ایران رو درست کرد؟ باید پچ نصب کرد؟
rezaeipes ارسال شده در دی 13، 2011 مالک ارسال شده در دی 13، 2011 سلام من میخواستم انلاین بازی کنم konami id هم ساختم با برنامه pes edit seletor هم بازی رو سویچ کردم رو قسمت انلاین بعد که میرم بازی میزنم log in بشه میزنه code بازی غلطه وصل نمیشه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام خوب شما باید بازی رو به صورت اورجینال تهیه کنید تا بتونید انلاین بازی کنید یا هم key معتبر بخرید
javadi69 ارسال شده در دی 14، 2011 ارسال شده در دی 14، 2011 آقا جواد شما مستر لیگت مشکل داشت؟! من مستر لیگ بازی نکردم کلا ترکیب ایران خیلی مشکل داره ??قط اسم نکونام و شجاعی که تو لالیگا بازی می کنند درسته من می خوام ترکیب ایران (یعنی اسامی شون) رو درست کنم
live ارسال شده در دی 14، 2011 ارسال شده در دی 14، 2011 سلام rezaei عزیز این جریان master لیگ چیه..؟! من شنیدم باید امتیاز جمع کنی بعد master لیگ از قسمت extra content ق??لش باز کنی بعد میتونی مثل 2011 با بازیکنای اصلی تیمی که بر میداری بازی کنی..!! درسته یا راه حل دیگه ای وجود داره ؟!
rezaeipes ارسال شده در دی 14، 2011 مالک ارسال شده در دی 14، 2011 سلام rezaei عزیز این جریان master لیگ چیه..؟! من شنیدم باید امتیاز جمع کنی بعد master لیگ از قسمت extra content ق??لش باز کنی بعد میتونی مثل 2011 با بازیکنای اصلی تیمی که بر میداری بازی کنی..!! درسته یا راه حل دیگه ای وجود داره ؟! والا راستش رو بخوای من امسال دارم ??ی??ا بازی میکنم از طر??داران pes هستم اما امسال ??ی??ا رو ترجیح دادم به خاطر همین به بعضی از سوالات نمتونم جواب بدم اما جستجو میکنم جوابتون رو پیدا میکنم
مدیر کل Milad ارسال شده در دی 14، 2011 مدیر کل ارسال شده در دی 14، 2011 نسخه اصلی و کامل بازی با زبان انگلیسی همراه با کرک معتبر Reloaded امروز منتشر و در سایت جهت دانلود قرار گر??ت: دانلود بازی Pro Evolution Soccer 2012 Final با لینک مستقیم + کرک + Patch v1.01
balas ارسال شده در دی 15، 2011 ارسال شده در دی 15، 2011 ProgramData\ به صورت hiden یعنی مخ??ی است که شما باید غیر ??عالش کنی از حالت مخ??ی درسته. پوشه programData هستش اما داخلش پوشه KONAMI نیستش.
moritipsy ارسال شده در دی 15، 2011 ارسال شده در دی 15، 2011 دانلود پچ جدید و کامل PES 2012 به نام PESEdit 2012 Patch 1.3 آپدیت و پچ ها را می توان یکی از محبوب ترین ها در عرصه بازی دانست چرا که با نصب آن ها گیمر متوجه وسعت و گستردگی بیشتر بازی شده و از آن لذت می برد. از طر??ی مهم ترین دلیلی که باعث محبوبیت آپدیت ها وپچ های ارائه شده پس از انتشار بازی می شود برطر?? کردن باگ های گرا??یکی و نرم ا??زاری است. و در سال ۲۰۱۱ که می توان آن را سال درخشش بازی های کامپیوتری لقب داد نیاز به این دسته از ا??زونه های بازی بیشتر احساس می شود. به خصوص در بازی های ??وتبال که پچ ها شامل تغییرات چشمگیری می شود که مورد علاقه گیمرها نیز می باشد، پچ ها از محبوبیت دوچندانی برخوردار هستند، معرو??ترین گروه پچ ساز و یا به عبارتی مکمل ساز سری بازی های PES گروه PESEdit می باشد که در پس انتشار نسخه های متعدد این بازی اقدام به ارائه پچ های کامل و قدرتمند می کنند. حال پس از گذشت مدت کمی از انتشار نسخه ۱۲ بازی محبوب Pro Evolution Soccer این گروه پچ ورژن ۱٫۳ را ارائه داده اند که در ادامه مطلب می توانید تغییرات و ا??زودنی های اعمال شده در بازی را که از زبان گروه ناشر ارائه شده است را مشاهده نمائید. هم اکنون می توانید این پچ کامل و قدرتمند را از سرورهای پرسرعتایرانیان دانلود دریا??ت نمائید.روش تعمیر ??ایل ??شرده :اگر در هنگام Extract بازی از ??ایل ??شرده rar با اخطار خراب بودن ??ایل ??شرده مواجه شدید, بدانید که این اخطار مربوط به خراب بودن ??ایل ??شرده ای که ما برایتان قرار داده ایم نیست زیرا این ??ایل چندین بار تست میگردد و سپس بر روی سرور سایت برای دانلود قرار میگیرد و دلیل آن توق?? های موقتی است که شما در هنگام دانلود انجام داده اید می باشد. البته نیازی نیست که از این بابت نگران شوید زیرا تیمایرانیان دانلود بازی را به گونه ای ??شرده سازی کرده که امکان بازیابی آن وجود داشته باشد. کا??یست که در نرم ا??زار Winrar در تب Tools گزینه ی Repair archive را انتخاب کنید و سپس منتظر بمانید تا عملیات تعمیر ??ایل ??شرده به اتمام برسد پس از آن یک ??ایل ??شرده جدید در کنار ??ایل ??شرده خراب ساخته می شود که می توانید بدون مشکل بازی را از آن خارج نمایید.♦♦ روش نصب ♦♦جهت نصب پچ ??ایل Installer.exe را اجرا کنید.تغییرات و ا??زودنی های اعمال شده در بازی به نقل از گروه ناشر :Updated to KONAMI DLC 1.0 including all new features of it (TRANSFERS, kits, boots): DLC is included, you do NOT need to download it ingame New kits: Almeria, Celta, Girona, Hercules, Murcia + DLC new kits New teams: APOEL, BATE, Viktoria Plzen New scoreboard selector (8 scoreboards available) New generic stadiums (big thanks to KLASHMAN69 & HAMMERSANDY for their pack) + assigned to all teams of EPL, Ligue 1, Serie A, La Liga, Adelante, Bundesliga, 2. Bundesliga + correct stadium names for each team of those Improved 2nd division switch www.trainergame.blogfa.com
javadi69 ارسال شده در دی 15، 2011 ارسال شده در دی 15، 2011 سلام، چندتا سوال درمورد become a legend دارم: 1. اگه تو قسمت Training هرکدام رو مثلا شوت رو زیاد کنم آیا شوت زدن بهتر میشه یا اون عدد شوت رو زیاد میکنه (بعد از تمرین)؟ 2. با پولی که از باشگاه میگیری ??قط میشه agent خرید یا کار دیگه ای هم میشه کرد؟ مرسی.
yasser sat ارسال شده در دی 16، 2011 ارسال شده در دی 16، 2011 من نسخه اصلی که تو سایت خودتون گذاشته بودین دانلود کردم ولی موقع نصب پیغام زیر انقدر میاد تا نصب کنسل میشه [ATTACH=CONFIG]2006[/ATTACH]
redman1368 ارسال شده در دی 16، 2011 ارسال شده در دی 16، 2011 دوستان من ورژن اصلی سایت p30day رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی یک ص??حه سیاه میاد.لودینگ هم کار میکنه ولی دیگه چیزی بالا نمیاد.چکار کنم؟
khademian ارسال شده در دی 16، 2011 ارسال شده در دی 16، 2011 پچي براي اضا??ه شدن ليگ خليج ??ارس نيست؟ اگه هست لط??ا بزارينش
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری