leeminki ارسال شده در دی 9، 2011 ارسال شده در دی 9، 2011 [h=2][/h] The upgrad patch cannot installed by the wndows installer service because the program to be upggraded may be missing or the upgrade patch may update a differnt version of the program verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have correct upgraded patch. موقعی که میخوام پچ کونامی رو نصب کنم این پیغامو میده اون کرک بازی اورجینال رو هم ریختم اما درست نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
worldclass ارسال شده در دی 9، 2011 ارسال شده در دی 9، 2011 سلام من نسخه TPTB رو گر??تم اما موقع Rebuilding تو DOS بیشتر از 15 درصد جلو نمیره. مشکل چیه ؟
MOJTABA900 ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 (ویرایش شده) منظور از تاپیک شماره 49 , چهل و نهمین پاسخ داده شده به این پست است که شماره پاسخ در بالا و سمت چپ هر پست قابل مشاهده است . این تاپیک اکنون در ص??حه 5 است (= ___________________ توجه داشته باشید در هنگام نصب بازی , از کارکردن با کامپیوتر خودداری کنید تا تمام تمرکز سیستم روی نصب بازی باشد . نصب این بازی زمان بر میباشد و باید تا اتمام نصب صبور باشید . :hd: برای اطمینان از ادامه داشتن عملیات نصب در 15% با ??شردن کلیدهای Alt+Ctrl+Del به Task Manager و سپس Performance ر??ته و وضعیت پردازنده و رم را بررسی کنید (اگر پردازنده هیچ پردازشی انجام نمیدهد , عملیات نصب متوق?? شده) ویرایش شده دی 10، 2011 توسط MOJTABA900
mehdi_black13 ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 سلام یه بار دیگه میپرسم وقتی میرم تو بازی همون اولش موقع انتخاب پرو??ایل به آواتار که میرسه یهو میاد بیرون اینو با یه سیو آپشن درستش کردم ولی حالا هر وقت وارد منو میشه میخوای بازی دوستانه کنی میاد بیرون تو بقیه ، مثل لیگ و ... وقتی میری واسه ترکیب بازم میاد بیرون . راه حلی واسه این مشکل هست یا نه؟ :bored:
rezaeipes ارسال شده در دی 10، 2011 مالک ارسال شده در دی 10، 2011 سلام دوستان انقدر پچ گذاشتین و برداشتین که ....! من همون پچ pes edite که گ??تین سازگار با konami هست رو دانلود کردم و الان مشکلاتم زبان منوی بازی ، گزارش بازی ( ??رانسه - آلمان ) و نقل و انتقالات هست و همچنین تاری ص??حه که در منوی بازی خیلی اذیت کننده هست رو دارم ...! سوالم : آیا برای زبان ( گزارشگری و منو ) و تاری ص??حه همین پچ هایی خاص مربوط به مشکلاتی که گ??تم و گذاشتین رو دانلود کنم درسته ؟! و در مورد نقل وانتقالات کامل و اصلی باید منتظر dlc کونامی باشم؟! ممنون... بله برای مشکلات تاری ص??حه همونی که گذاشتم رو دان کنید در مورد نقل انتقالات هم ??کر کنم dlc کونامی ??ردا بیادش
Mehdi73 ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 سلام دوستان من نسخه اصلی بازیرو از ??روشگاه خریدم و نصب کردم اون پچی که تو پست یک هستو روش نصب کردم ولی اجرا نشد! اگه ممکنه یه پچ مثل اون که پیراهن تیم ها و لوگو ها و... رو داره برام بزارین ممنون
rezaeipes ارسال شده در دی 10، 2011 مالک ارسال شده در دی 10، 2011 سلام دوستان من نسخه اصلی بازیرو از ??روشگاه خریدم و نصب کردم اون پچی که تو پست یک هستو روش نصب کردم ولی اجرا نشد! اگه ممکنه یه پچ مثل اون که پیراهن تیم ها و لوگو ها و... رو داره برام بزارین ممنون شما بعد از اینکه پچ رو نصب کردین خود پچ یه ایکن میسازه بنام pes patch که شما باید با اون وارد بازی بشید(اینم بگم که پچ خود کونامی رو باید نصب نکرده باشین تاپیک شماره 10)
leeminki ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 کسی اینجا جواب ما رو نمیده عجب بابا حداقل بگین نمیدونین که ادم بدونه
ms104 ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 جواب منو هم هنوز کسی نداده تاپیک شماره 118 :sa0d:
leeminki ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 سلام ms 014 شما دو کار به نظر من میتونید بکیند 1- خود بازی رو وقتی نصب میکنی اجرا کن ببین میاد بعد پچ بریز شاید بازیت با پچ مشکل داره 2-ممکن هست از سیستمت باشه سیستمت پایین هست
Mehdi73 ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 شما بعد از اینکه پچ رو نصب کردین خود پچ یه ایکن میسازه بنام pes patch که شما باید با اون وارد بازی بشید(اینم بگم که پچ خود کونامی رو باید نصب نکرده باشین تاپیک شماره 10) از همون خواستم وارد بشم ولی این پیغامو داد
MOJTABA900 ارسال شده در دی 10، 2011 ارسال شده در دی 10، 2011 درباره Loading طولانی قبلآ توضیحاتی داده شده است . ( به تاپیک یا پاسخ شماره 121 مراجعه کنید )
javadi69 ارسال شده در دی 11، 2011 ارسال شده در دی 11، 2011 من اولین باره که pes گر??تم و بازی میکنم و یه چیزایی رو نمیدونم تو یه قسمت از بازی گزینه update pack داره اگه من با این گزینه آپدیت کنم کرک بازی از کار می??ته یا مشکلی پیش نمیاد؟
leeminki ارسال شده در دی 11، 2011 ارسال شده در دی 11، 2011 سلام من از تو خود بازی هم میزنم پچ کونامی رو دانلود کنه دانلود میکنه ولی میخواد نصب کنه faild میزنه مشکل از کجاست نسخه با نسخه های دیگه ??رق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 (ویرایش شده) اولین dlc برای pes 2012 اولین DLC برای PES 2012 طبق زمان بندی ارائه شده از سوی Konami امروز بالاخره اولین به روزرسانی رسمی برای بازی PES 2012 عرضه شد. این به روزرسانی که حاوی آخرین نقل و انتقالات تابستان است آخرین تکنیک ها و ترکیب های تیم ها را هم به روز می کند. شماره روی پیراهن بازیکنان و همچنین اطلاعات مربوط به باشگاه های مختل?? در این به روزرسانی تغییر کرده است ؛ از جمله دیگر به روزرسانی ها می توان به ک??ش های جدید و کاملا ??انتزی اشاره کرد که بازیکنان مختل?? به پا خواهند نمود. با توجه به حجم بسیار مناسب این نسخه از به روزرسانی برای آبدیت شدن PES 2012 خود پیشنهاد می کنیم این نسخه را دانلود نمائید. طريقه ??عالسازي : - پس از دانلود برنامه توسط نرم ا??زار ??ايلها را از حالت ??شرده شده خارج نماييد. - اگر از ویندوز XP است??اده می کنید ??ایل img دانلود شده را در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download کپی نمائید. - اگر از ویندوز 7 است??اده می کنید ??ایل img دانلود شده را در مسیر C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download کپی نمائید. DLC_11th_oct.rar - 29.4 MB ویرایش شده دی 12، 2011 توسط rezaeipes
live ارسال شده در دی 12، 2011 ارسال شده در دی 12، 2011 راستی سوالات من جواب بدین rezaeipes ( پیام شخصی ) ممنون...
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 دوست عزیز این dlc کونامی دیگه..؟! تاپیکش ویرایش شد توضیحات اضا??ه گردید
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 بزودی پچ PESEDIT و Fire_Patch_2012_Vietnam که هماهنگ با DLC جدید کونامی هست قرار میدم
live ارسال شده در دی 12، 2011 ارسال شده در دی 12، 2011 الان ترتیب پچهایی که باید نصب بشه چجوریه؟! 1- این پچی که الان گذاشتین 2 - pes edite که با این همخوانی داره در ادامه هم تاری ، منو انگلیسی و گزارش انگلیسی درسته ؟!
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 راستی سوالات من جواب بدین rezaeipes ( پیام شخصی ) ممنون... جواب داده شد
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 الان ترتیب پچهایی که باید نصب بشه چجوریه؟! 1- این پچی که الان گذاشتین 2 - pes edite که با این همخوانی داره در ادامه هم تاری ، منو انگلیسی و گزارش انگلیسی درسته ؟! ??علا dlc رو نصب کنین تا ??ردا پچ ها رو قرار بدم
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 از همون خواستم وارد بشم ولی این پیغامو داد شما یا کرک بازی رو دوباره بریزید یا بازی رو دوباره نصب کنید
rezaeipes ارسال شده در دی 12، 2011 مالک ارسال شده در دی 12، 2011 سلام من از تو خود بازی هم میزنم پچ کونامی رو دانلود کنه دانلود میکنه ولی میخواد نصب کنه faild میزنه مشکل از کجاست نسخه با نسخه های دیگه ??رق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب من dlc جدید کونامی رو به صورت لینک جدا گذاشتم برید از اون طریق تست کنید و نصب کنید
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری