رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

[h=2][/h]

The upgrad patch cannot installed by the wndows installer service because the program to be upggraded may be missing or the upgrade patch may

update a differnt version of the program verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have correct upgraded patch.

موقعی که میخوام پچ کونامی رو نصب کنم این پیغامو میده اون کرک بازی اورجینال رو هم ریختم اما درست نشد

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• پاسخ 391
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

بهادر مهمان
ارسال شده در

اقا تایپک شماره 49 کدومه ؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور از تاپیک شماره 49 , چهل و نهمین پاسخ داده شده به این پست است که شماره پاسخ در بالا و سمت چپ هر پست قابل مشاهده است .

این تاپیک اکنون در ص??حه 5 است (=

توجه داشته باشید در هنگام نصب بازی , از کارکردن با کامپیوتر خودداری کنید تا تمام تمرکز سیستم روی نصب بازی باشد .

نصب این بازی زمان بر میباشد و باید تا اتمام نصب صبور باشید .

:hd: برای اطمینان از ادامه داشتن عملیات نصب در 15% با ??شردن کلیدهای Alt+Ctrl+Del به Task Manager و سپس Performance ر??ته و وضعیت پردازنده و رم را بررسی کنید (اگر پردازنده هیچ پردازشی انجام نمیدهد , عملیات نصب متوق?? شده)

ویرایش شده توسط MOJTABA900
ارسال شده در

سلام یه بار دیگه میپرسم

وقتی میرم تو بازی همون اولش موقع انتخاب پرو??ایل به آواتار که میرسه یهو میاد بیرون

اینو با یه سیو آپشن درستش کردم ولی حالا هر وقت وارد منو میشه میخوای بازی دوستانه کنی میاد بیرون تو بقیه ، مثل لیگ و ... وقتی میری واسه ترکیب بازم میاد بیرون .

راه حلی واسه این مشکل هست یا نه؟ :bored:

ارسال شده در
سلام دوستان

انقدر پچ گذاشتین و برداشتین که ....!

من همون پچ pes edite که گ??تین سازگار با konami هست رو دانلود کردم و الان مشکلاتم زبان منوی بازی ، گزارش بازی ( ??رانسه - آلمان ) و نقل و انتقالات هست و همچنین تاری ص??حه که در منوی بازی خیلی اذیت کننده هست رو دارم ...!

سوالم : آیا برای زبان ( گزارشگری و منو ) و تاری ص??حه همین پچ هایی خاص مربوط به مشکلاتی که گ??تم و گذاشتین رو دانلود کنم درسته ؟!

و در مورد نقل وانتقالات کامل و اصلی باید منتظر dlc کونامی باشم؟!

ممنون...

بله برای مشکلات تاری ص??حه همونی که گذاشتم رو دان کنید

در مورد نقل انتقالات هم ??کر کنم dlc کونامی ??ردا بیادش

ارسال شده در

سلام دوستان

من نسخه اصلی بازیرو از ??روشگاه خریدم و نصب کردم

اون پچی که تو پست یک هستو روش نصب کردم ولی اجرا نشد!

اگه ممکنه یه پچ مثل اون که پیراهن تیم ها و لوگو ها و... رو داره برام بزارین

ممنون

ارسال شده در
سلام دوستان

من نسخه اصلی بازیرو از ??روشگاه خریدم و نصب کردم

اون پچی که تو پست یک هستو روش نصب کردم ولی اجرا نشد!

اگه ممکنه یه پچ مثل اون که پیراهن تیم ها و لوگو ها و... رو داره برام بزارین

ممنون

شما بعد از اینکه پچ رو نصب کردین خود پچ یه ایکن میسازه بنام pes patch که شما باید با اون وارد بازی بشید(اینم بگم که پچ خود کونامی رو باید نصب نکرده باشین تاپیک شماره 10)

ارسال شده در

سلام ms 014

شما دو کار به نظر من میتونید بکیند 1- خود بازی رو وقتی نصب میکنی اجرا کن ببین میاد بعد پچ بریز شاید بازیت با پچ مشکل داره

2-ممکن هست از سیستمت باشه سیستمت پایین هست

ارسال شده در
شما بعد از اینکه پچ رو نصب کردین خود پچ یه ایکن میسازه بنام pes patch که شما باید با اون وارد بازی بشید(اینم بگم که پچ خود کونامی رو باید نصب نکرده باشین تاپیک شماره 10)

از همون خواستم وارد بشم ولی این پیغامو داد

ylkp3inu2yvrj6vsgnu.jpeg

ارسال شده در

من اولین باره که pes گر??تم و بازی میکنم و یه چیزایی رو نمیدونم

تو یه قسمت از بازی گزینه update pack داره

اگه من با این گزینه آپدیت کنم کرک بازی از کار می??ته یا مشکلی پیش نمیاد؟

ارسال شده در

سلام

من از تو خود بازی هم میزنم پچ کونامی رو دانلود کنه دانلود میکنه ولی میخواد نصب کنه faild

میزنه مشکل از کجاست نسخه با نسخه های دیگه ??رق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

اولین dlc برای pes 2012

اولین DLC برای PES 2012

طبق زمان بندی ارائه شده از سوی Konami امروز بالاخره اولین به روزرسانی رسمی برای بازی PES 2012 عرضه شد. این به روزرسانی که حاوی آخرین نقل و انتقالات تابستان است آخرین تکنیک ها و ترکیب های تیم ها را هم به روز می کند. شماره روی پیراهن بازیکنان و همچنین اطلاعات مربوط به باشگاه های مختل?? در این به روزرسانی تغییر کرده است ؛ از جمله دیگر به روزرسانی ها می توان به ک??ش های جدید و کاملا ??انتزی اشاره کرد که بازیکنان مختل?? به پا خواهند نمود. با توجه به حجم بسیار مناسب این نسخه از به روزرسانی برای آبدیت شدن PES 2012 خود پیشنهاد می کنیم این نسخه را دانلود نمائید.

طريقه ??عالسازي :

- پس از دانلود برنامه توسط نرم ا??زار ??ايلها را از حالت ??شرده شده خارج نماييد.

- اگر از ویندوز XP است??اده می کنید ??ایل img دانلود شده را در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download کپی نمائید.

- اگر از ویندوز 7 است??اده می کنید ??ایل img دانلود شده را در مسیر C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download کپی نمائید.

DLC_11th_oct.rar - 29.4 MB

ویرایش شده توسط rezaeipes
ارسال شده در

الان ترتیب پچهایی که باید نصب بشه چجوریه؟!

1- این پچی که الان گذاشتین 2 - pes edite که با این همخوانی داره در ادامه هم تاری ، منو انگلیسی و گزارش انگلیسی درسته ؟!

ارسال شده در
الان ترتیب پچهایی که باید نصب بشه چجوریه؟!

1- این پچی که الان گذاشتین 2 - pes edite که با این همخوانی داره در ادامه هم تاری ، منو انگلیسی و گزارش انگلیسی درسته ؟!

??علا dlc رو نصب کنین تا ??ردا پچ ها رو قرار بدم

ارسال شده در
سلام

من از تو خود بازی هم میزنم پچ کونامی رو دانلود کنه دانلود میکنه ولی میخواد نصب کنه faild

میزنه مشکل از کجاست نسخه با نسخه های دیگه ??رق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب من dlc جدید کونامی رو به صورت لینک جدا گذاشتم برید از اون طریق تست کنید و نصب کنید

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...