رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

پس از اجرای Setup.bat در نسخه کم حجم , tptb در ابتدای نصب اجرا میشود ( TPTB.4.EVER.exe ) و پس از بستن برنامه با کلید Esc و سپس ??شردن یکی از کلیدهای ص??حه کلید عملیات نصب آغاز خواهد شد !

ویرایش شده توسط MOJTABA900
  • پاسخ 391
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در
من ن??همیدم برنامه tbtb رو از کجا بیارم؟

تو task manager من این برنامه نیست که ببندمش.

کمکم کنید چطوری ??وتبال رو نصب کنم

آقا مرسی مشکلم حل شد ??همیدم چطوریه الان داره نصب میشه ممنون از راهنمایس تون

ارسال شده در
راستی گزارش انگلیسی هست ولی نوشته هاش ??رانسه وآلمانی ،اگه پچ انگلیسی تکسش هست بزارین plz:=D:

جهت ر??ع مشکل به ص??حه دانلود بازی ر??ته , زبان و گزارشگر انگلیسی را دانلود و پس از استخراج محتویات پوشه را مطابق توضیحات داده شده به پوشه img در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید :

دانلود بازی Pro Evolution Soccer 2012 با لینک مستقیم + کرک

ارسال شده در
:hd: خطاهای بالا ??قط روی نسخه کم حجم تست و ر??ع شده است !

:hd: نسخه کم حجم تست شده و به خوبی اجرا میشود ! ( اجرا نشدن بازی برای برخی کاربران طبیعی و مربوط به سیستم میباشد )

والا سیستم من ??قط 16 گیگ رم روش سواره با سی پی یو x6 1100t ای ام دی برای کارهای طراحی 3 بعدی گر??تم حالا چرا این ارور میده نمیدون م............

ارسال شده در

سلام

من پچ کونامی رو خواستم بریزم اصلاً نصب نمیکنم یک پیغامی میده که مثل اینکه ورژن هاش بهم نمیخوره

بعد پچ PES Edit رو هم ریختم وقتی میره بازی تیم ها رو انتخاب میکنی از بازی میپره بیرون و بعضی وقتها پیغام dontsent میده

این دوتا مشکلم چطوری حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون

ارسال شده در
سلام

من پچ کونامی رو خواستم بریزم اصلاً نصب نمیکنم یک پیغامی میده که مثل اینکه ورژن هاش بهم نمیخوره

بعد پچ PES Edit رو هم ریختم وقتی میره بازی تیم ها رو انتخاب میکنی از بازی میپره بیرون و بعضی وقتها پیغام dontsent میده

این دوتا مشکلم چطوری حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون

برای ریختن پچ کونامی باید بازی رو کرک نکنید تا بتونید پچ رو بریزید اگر کرک کردید اینم ??ایل ارجینال pes2012 :Original_PES_2012_EXE.rar - 15.8 MB

واما پچ PES EDIT رو من نریختم که بتونم جوابتون رو بدم

ارسال شده در

??یکس 1.1.1 پچ 1.1 pesedit

??یکس 1.1.1 پچ 1.1 PESEDIT

برای ر??ع مشکل آنلاین ، باید این ??یکس رو هم در محل پوشه ی بازی نصب کرد . ( در ضمن برای آنلاین بازی کردن می بایست ابتدا از آیکن PESEDIT در پوشه ی بازی به آنلاین سوییچ کرده و از همون جا بازی رو اجرا کنید )

دقت کنید این ??یکس پچ 1.1 هست

PESEdit.com_2012_Patch_1.1.1.rar - 7.4 MB

PESEdit.com_2012_Patch_1.1.1.rar - 7.4 MB

همان طور که گ??ته شده این نسخه ( نسخه کم حجم ) تست شده و سالم میباشد !

جهت اطمینان از صحت ادعا آموزش ویدئویی (ایجاد و ر??ع خطاهای موجود) را مشاهده کنید :

لینک دانلود آموزش نصب و اجرا به صورت ویدئویی (نسخه کم حجم) :

حجم : 7MB

pes 2012 tutorial.rar

:hd: در قسمتی که ص??حه سیاه میشود بازی در حال اجراست که در پایان ویدئو صحنه هایی از منوی بازی مشاهده میشود !

در پایان پیشنهاد میشود نسخه کامل و نهایی که بدون هیچ خطاییست را دانلود کنید :

ارسال شده در
جهت ر??ع مشکل به ص??حه دانلود بازی ر??ته , زبان و گزارشگر انگلیسی را دانلود و پس از استخراج محتویات پوشه را مطابق توضیحات داده شده به پوشه img در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید :

آقا من اینو دان کردم ولی ??قط گزارشکرش انگلیس شد تکسش ??قط آلمانی و??رانس داره:huh:

ارسال شده در

The upgrad patch cannot installed by the wndows installer service because the program to be upggraded may be missing or the upgrade patch may

update a differnt version of the program verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have correct upgraded patch.

موقعی که میخوام پچ کونامی رو نصب کنم این پیغامو میده اون کرک بازی اورجینال رو هم ریختم اما درست نشد

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده در

سلام

اقا من چیکار کنم پچ PES edit رو میریزم ??ایل rld رو میریزه بعد انتی ویروسم اونو به عنوان ویروس میشناسه

چیکار کنم????? نمیشه هر د??عه خواستم بازی کنم هی پچ بریزم و ... : (

کاری میشه کرد انتی ویروسم هم نورتون هست

ارسال شده در

این edit که برای دانلود گذاشته بودید برای به روز شدن نقل انتقالات قدیمی هست ورژن جدیدترش نیست؟؟

مثلاً وچینیچ هنوز تو رم هست در حالی که الان تو یوونتوس هست

ارسال شده در

??ایل rld.dll را به ویروسیاب به عنوان ??ایل مطمئن معر??ی کنید که در اینصورت دیگر نیاز به غیر ??عال کردن ویروسیاب هنگام اجرا نیست .

آموزش معر??ی در پست آموزش ویدئویی گنجانده شده . (روی Nod32)

ارسال شده در

با تشکر از پاسخ شما

لپ تاپ من دارای کارت گرا??یک 2 گیگ و رم 6 گیگ است!

یعنی باید ویندوز xp هم روی لپ تاپم نصب کنم.

ارسال شده در

من از جای دیگه هم بازی خریدم اما مشکلم حل نشد ! ??کر میکنم پون ویندوز 7 - 64 بیت اورجینال هست این مشکل رو داره و میپره بیرون

ارسال شده در

دوستان من یک مشکل دارم.من بازی رو از سایت همسایه دانلود کردم (ورژن انگلیسی) ولی وقتی میرم تو بازی یک ص??حه سیاه میاد چکار کنم؟

البته ??کر کنم مشکل از ??ایل های منو باشه.شاید بعضی هاش رو بد گر??ته باشه.ممنون میشم کمک کنید.

ارسال شده در

سلام دوستان من بازی را نصب کردم بدون مشکل پچ و کرک رو هم نصب کردم ولی وقتی دکمه رو میزنم که وارد بازی بشم ص??حه مشکی میاد و یه لودینگ آبی دایره شکل پایینش و لودینگ تموم نمیشه که وارد بازی بشه .ویندوزم هم xp هست.لط??ا کمک کنید:sa0d::sa0d:

windows xp 32 bit دقیقا همین مشکل هست قبل از ورود به بازی ص??حه س??ید میشه و لودینگ ابی در زیر ص??حه هست ??قط. چه مشکلی هست. چه کنیم؟:sa0d:

ویرایش شده توسط baby
ارسال شده در
Pes 2012 _ نسخه کم حجم :

:hd: خطای pes 2012 has not been installed :

پوشه KONAMI به رجیستری منتقل نشده است !

بر روی ??ایل reg.exe راست کلیک کرده و گزینه Run As Administrator را اجرا کنید .

:hd: خطای TPTB.4.EVER.exe Is Not Recognized و ! All Done, Have Fun بدون انجام عملیات نصب که 20/30 دقیقه باید زمان برد :

Setup.bat را نباید با Run As Administrator اجرا کرد ! ( سیستم مکان و موقعیت ??ایل img جهت نصب را نمیشناسد )

ضمنآ با راست کلیک بر روی ??ایل اجرایی به Properties و سپس Compatibility ر??ته چک کنید تیک Run As Administrator ??عال نباشد .

(البته این مورد در سیستمها متغیر میباشد , بدین معنی که در صورت دریا??ت خطا Run As تغییر کند)

همچنین ممکن است ??ایلهای img به هر دلیلی ناقص باشند که با این خطا مواجه خواهید شد .

(قبل از نصب : 3.34GB------> بعد از نصب : 5.91GB)

:hd: خطای rld.dll :

همانطور که قبلآ گ??ته شده این ??ایلیست که توسط ویروسیاب حذ?? و یا از اجرای آن جلوگیری میشود !

آنتی ویروس در تمام مراحل نصب و اجرای بازی میبایست کاملآ غیر ??عال شود .

راه منطقی تر معر??ی ??ایل کرک به آنتی ویروس به عنوان ??ایل مطمئن میباشد که در آنتی ویروس Nod 32 V.5 به شرح زیر است :

برای بار اول آنتی ویروس غیر??عال میشود تا ??ایل کرک پس از اتمام نصب حذ?? نشود . سپس با کلیک بر روی آیکون آنتی ویروس Advanced Setup را انتخاب کنید . در این قسمت به Computer و سپس Exclusions مراجعه و با کلیک بر روی Add ??ایل مورد نظر را به این لیست اضا??ه کنید !

حال میتوانید آنتی ویروس را برای همیشه ??عال نگه دارید !

:hd: در پایان با ورود به Settings در مکان نصب بازی , به قسمت Specifications مراجعه و وضعیت سیستم خود جهت اجرا را چک کنید .

آقا ممنون.عالی عالی ، کامل کامل!

دمت گرم.همه مشکلاتم حل شد.

خیلی باحالی!

با استناد به ویدئوی زیر میتوان اولین دلیل آن را نصب نشدن کامل بازی و یا عدم دسترسی کامل ??ایل اجرایی به ??ایلهای پوشه img دانست !

پیشنهاد میشود ویدئوی دلیل ایجاد این خطا را مشاهده کنید :

لینک دانلود :

حجم : 5MB

Pes 2012 Black Screen.rar

سیاهی تصویر و هنگ کردن بازی در هنگام اجرا دلایل مختل??ی دارد که جهت ر??ع مشکل ابتدا :

1. با ورود به Settings در مکان نصب بازی , به قسمت Specifications مراجعه و وضعیت سیستم خود جهت اجرا را چک کنید .

2. آپدیت کارت گرا??یک که میتوانید از نرم ا??زار زیر و دیگر نرم ا??زارهای موجود است??اده کنید :

حجم : 10MB

Driver Genius Professional 10.0.0.76.rar

3. آپدیت DirectX و نصب برنامه های مورد نیاز این بازی که معمولآ درون ??ایلهای نصب موجود میباشد :

dxwebsetup.rar - 248 KB

vcredist_x86.rar - 2.6 MB

4. با ورود به Settings در مکان نصب بازی (قسمت Display) گرا??یک را به حداقل برسانید .

5. است??اده از کرک معتبر

6. بازی را حتمآ با Run As Administrator اجرا کنید !

:hd: در کل این موارد تنها بخشی از دلایل این مشکل میباشد و نمیتوان گ??ت به طور قطعی حل میشود !

آموزش ویدئویی (ایجاد و ر??ع خطاهای موجود)

لینک دانلود آموزش نصب و اجرا به صورت ویدئویی (نسخه کم حجم) :

حجم : 7MB

pes 2012 tutorial.rar

:hd: در قسمتی که ص??حه سیاه میشود بازی در حال اجراست که در پایان ویدئو صحنه هایی از منوی بازی مشاهده میشود !

در پایان پیشنهاد میشود نسخه کامل و نهایی که بدون هیچ خطاییست را دانلود کنید :

ارسال شده در

سلام دوستان

انقدر پچ گذاشتین و برداشتین که ....!

من همون پچ pes edite که گ??تین سازگار با konami هست رو دانلود کردم و الان مشکلاتم زبان منوی بازی ، گزارش بازی ( ??رانسه - آلمان ) و نقل و انتقالات هست و همچنین تاری ص??حه که در منوی بازی خیلی اذیت کننده هست رو دارم ...!

سوالم : آیا برای زبان ( گزارشگری و منو ) و تاری ص??حه همین پچ هایی خاص مربوط به مشکلاتی که گ??تم و گذاشتین رو دانلود کنم درسته ؟!

و در مورد نقل وانتقالات کامل و اصلی باید منتظر DLC کونامی باشم؟!

ممنون...

ارسال شده در

سلام بچه ها خسته نباشید همگی

یه سوال و

وقتی میرم تو بازی همون اولش موقع انتخاب پرو??ایل به آواتار که میرسه یهو میاد بیرون

اینو با یه سیو آپشن درستش کردم ولی حالا هر وقت وارد منو میشه میخوای بازی دوستانه کنی میاد بیرون تو بقیه ، مثل لیگ و ... وقتی میری واسه ترکیب بازم میاد بیرون .

راه حلی واسه این مشکل هست یا نه؟

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...