رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

kzrla8aezu01px9qrnj7.jpg

از بازی GTA San Andreas تاکنون ویرایش های زیادی ارائه شده که جدیدترین آن GTA San Andreas Karma 2011 میباشد . از تغییرات این نسخه میتوان به تغییر شخصیت اصلی بازی به شخصیت GTA IV , اضا??ه شدن ماشین , اصلحه و .... اشاره کرد .

تصاویری از محیط بازی :

y3frmwkvwk3lr0l1u57.jpg

c2qqldj8y6d1mfntx.jpg

k0s05jrf69cj3hutp3zf.jpg

سیستم مورد نیاز :

Operating system: Windows XP / Vista/Se7en

Processor: Pentium 4 1.7 GHz

Memory: 512 MB

Video: 512 MB

Sound: DirectX 9.0c compatible

Free space on HDD: 4 Gb

DVD-ROM drive: not necessary

دانلود از سرور اول :

حجم : 1.7GB

10 Part

لینک دانلود :

Free Cloud Storage - MediaFire

:hd: طریقه تغییر زبان از روسی به انگلیسی : پس از اجرا در منوی اصلی بازی گزینه دوم را انتخاب کنید , در ص??حه بعد گزینه چهارم , در این قسمت زبان بازی را به انگلیسی تغییر دهید !

:hd: در صورت مشکل در اجرا و یا خرابی لینکها در همین تاپیک بیان کنید !

ویرایش شده توسط MOJTABA900
ارسال شده در

سلام یه سوال دارم . من تمامی پارت ها را دان کردم ولی هر وقت میزنم میگه مثلا پارت 3_2 را دان نکردم . وقتی اسمشو به اینتغیر بدم بعد میزنه مثلا 4_1 دان نکردم چیکار کنم

ارسال شده در

از پارت 1 شروع به Extract کنید , ضمنآ تمام پارتها را در یک پوشه قرار داده و دقت کنید اسم پارتها میبایست یکی باشد :

GTA San Andreas Karma 2011.part01.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part02.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part03.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part04.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part05.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part06.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part07.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part08.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part09.rar

GTA San Andreas Karma 2011.part10.rar

• 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام داداش من بازی رو نصب کردم وقتی میزنم رو آیکون بازی تا بره تو بازی یه د??عه میپره بیرون ویندوزم سون هست گرا??یک 9500gt رم 2 cpu e5200 دمت گرم یه راهنمایی کن

ارسال شده در

ابتدا دقت کنید : در هنگام نصب بازی تیک تمام نرم ا??زارهایی که میخواهد نصب شود ??عال باشد !

موارد لازم جهت اجرا :

1. آپدیت کارت گرا??یک که میتوانید از نرم ا??زار زیر و دیگر نرم ا??زارهای موجود است??اده کنید :

حجم : 10MB

Driver Genius Professional 10.0.0.76.rar

2. آپدیت DirectX

dxwebsetup.rar - 248 KB

:hd: در پایان بازی را با Run As Administrator اجرا کنید که برای این منظور بر روی ??ایل اجرایی (دسکتاپ یا محل نصب) راست کلیک کرده , سپس به Properties و از آنجا به Compatibility ر??ته و تیک Run As Administrator را ??عال کنید .

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من بازي را دانلود و نصب كردم ولي هر چقدر رو آيگون بازي ميزنم بازي اجرا نميشه چه كنم لط??ا بگيد :blink:

ویرایش شده توسط vamper
ارسال شده در

ابتدا دقت کنید : در هنگام نصب بازی تیک تمام نرم ا??زارهایی که میخواهد نصب شود ??عال باشد !

موارد لازم جهت اجرا :

1. آپدیت کارت گرا??یک که میتوانید از نرم ا??زار زیر و دیگر نرم ا??زارهای موجود است??اده کنید :

حجم : 10MB

Driver Genius Professional 10.0.0.76.rar

2. آپدیت DirectX

dxwebsetup.rar - 248 KB

:hd: در پایان بازی را با Run As Administrator اجرا کنید که برای این منظور بر روی ??ایل اجرایی (دسکتاپ یا محل نصب) راست کلیک کرده , سپس به Properties و از آنجا به Compatibility ر??ته و تیک Run As Administrator را ??عال کنید .

ارسال شده در

سلام آقا مجتبی ممنون که اینو گذاشتی واسه دانلود یاد قدیما ا??تادم گ??تم دانلود کنم:heheh:

بعدش ما اینو 4 روز دانلود کردیم حالا که ***ترا کردیم اینو میبینیم :17: چرا اینجوریه زبونش؟

http://1.vped.comeze.com/images/94ca7adb3277.jpg

حالا اینو ولش جهنم هنوز 10 درصد نر??ته ارور میده که نه ایگنورش کار میکنه نه ریتریوش :glare:

http://1.vped.comeze.com/images/dac1f6f13bb3.jpg

ارسال شده در

متأس??انه این خطا قابل خواندن نیست !

با این حال میتوان گ??ت احتمالآ این خطا به دلیل یا??ت نشدن ??ایلی در هنگام نصب میباشد .

پیشنهاد میشود ابتدا از Extract شدن کامل و بدون خطای ??ایلهای نصب اطمینان حاصل کنید , سپس Setup را با Run As Administrator اجرا کنید که در بالا توضیح داده شده .

:hd:بهتر است در پوشه پیش ??رض ویندوز بازی نصب شود :

C:\Program Files\GTA San Andreas Karma

ارسال شده در

مرسی مجتبی جون از اینکه سریع جوابمو دادی

ولی هر کاریش کردم درست نشد ولی این زبانش چرا اینجوری بود؟

بعد من نظرم اینه که ??ایل هایی که تو مدیا ??ایر آپلود کردین خراب باشه چون extract به نحو احسن انجام میشه ولی ??ایل ست آپ مشکل داره و ارور میده:93:

ارسال شده در

اگر این طور بود برای کاربران دیگر نیز نصب و اجرا نمیشد !

تمامی بازی ها تست شده و همچنین در صورت ناقص دانلود شدن دارای قابلیت ریکاوری میباشند که میتوانید به وسیله نرم ا??زار Winrar تمامی پارتها را انتخاب و از قسمت نوار ابزار Winrar گزینه Repair را بزنید و پس از اتمام عملیات , با پارتهای تعمیر شده شروع به Extract و بازی را نصب کنید .

احتمالآ مربوط به ویندوز باشد !(این بازی در ویندوز ه??ت , نسخه 32 بیتی تست شده و سالم میباشد)

ارسال شده در

سلام.لینک مستقیم ندارین.چون برنامه دانلود من.طوریه که اگه دانلود ها قطع شد.میتونم ادامه دانلودمو بعدا برم :17:

ارسال شده در

اولا این ها هم مستقیمه

دوما باید توی سایتی که آپلود شد بری روی گزیته ی دانیود اسکرول روی موس رو ??شار بدی تا یه نیو تب باز کنه بعد آدرس توی نیو تب رو توی نرم ا??زار کپی کن و شروع کن به دانلود

ارسال شده در

یعنی خش داره نصب نمیشه؟

اگه اینجوریه که باید همه ی سی دی هارو تو ی یه ??ایل کپی کنید و از اونجا نصب کنید که خش تاثیری نزاره

تشکر یادت نره

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...