MJZSOFT Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 سلام به همه امروز میخواهم درباره ی وبسایتی که پیدا کردم صحبت کنم. من به صورت ات??اقی به وبسایتی دست پیدا کردم که هشت آنتی ویروس برتر دنیا رو داره (Avast,Avira,AVG,BitiDefender,Kaspersky ,Nod 32 ,Norton) و آپدیت های آ??لاینشون و کلید و راهنمای نصب رجیستر کردن غیر ??عال کردن و گر??تن آپدیت آ??لاین از اون ها . اسم این وبسایت خوب: امنیت با MJZ اینم از آدرسش : MJZ_SOFT.Blogveb.com ??قط تشکر یادتون نره Link to comment Share on other sites More sharing options...
گندمزار Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 مرسی عالی بود.من می خواهم است??اده کنم.کدومش با حال تره؟ میشه اینم بگی. قول میدم تشکر کنم.:=d: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJZSOFT Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 مرسی عالی بود.من می خواهم است??اده کنم.کدومش با حال تره؟ میشه اینم بگی. قول میدم تشکر کنم.:=d: اگه منظورت اینه که کدوم آنتی ویروس از همه بهتره میتونی به بخش مقایسه ی آنتی ویروس ها تو همون وبسایت بری و ببینی.:sleep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now