Masoud ارسال شده در آبان 31، 2011 ارسال شده در آبان 31، 2011 به گزارش خبرگزاری ??ارس و به نقل از دیلی*استار، وین رونی كه روز یكشنبه در برد باورنكردنی 8 بر 2 مقابل آرسنال، خود سه گل زد، گ??ت: در كنار ما، منچسترسیتی هم شروع خوبی در ??صل جدید داشته است. پس در مسیر قهرمانی، تنها ما مدعی نیستیم. هم من*یونایتد و هم من*سیتی در سه ه??ته گذشته عملكرد خارق*العاده*ای داشتند. گمان می*كنم این تیم می*تواند با ما در مسیر قهرمانی، رقابت جدی داشته باشد. وی ادامه داد: نباید از خاطر دور نگه داشت كه چلسی همیشه در جنگ قهرمانی حاضر است. من حتی آرسنال را پس از شكست سنگین مقابل ما، از جمع مدعیان حذ?? نمی*كنم. آنها همیشه تیمی بزرگ هستند و مربی بزرگی دارند. در كنار آنها، لیورپول نیز امسال نشان می*دهد عملكردی قابل تامل داشته است. به اعتقاد این مهاجم تكنیكی، ??صل ??وتبال بسیار طولانی است و ات??اقات مت??اوتی ممكن است در این هنگام روی دهد. وی ادامه داد: تا پایان ??صل راهی بس طولانی وجود دارد. ممكن است برای همه ات??اقات غیرمنتظره*ای پیش بیاید. اما آنچه بدیهی است تلاش ما برای ح??ظ شرایط مطلوب حال و ادامه آن تا روز پایانی ??صل است. منبع:خبرگزاری ??ارس
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری