sinaweb ارسال شده در آبان 19، 2011 ارسال شده در آبان 19، 2011 [ATTACH=CONFIG]1472[/ATTACH] ??ركانس* پارازيت*هاي ماهواره*اي داراي طول موجي بيش از يك گيگاهرتز هستند. گيجي و خستگي، ناشنوايي مزمن، التهابات و سرطان*هاي پوستي، خوني، نخاع و اختلالات هورموني و مشكلات باروري از جمله مواردي هستند كه كارشناسان از احتمال بروز آنها در انسان بر اثر اين پارازيت*ها خبر مي*دهند. دكتر ايرج خسرونيا، رئيس انجمن پزشكان داخلي ايران در اين خصوص به خبرنگار همشهري مي*گويد: امواج موجود در ??ضا روي سيستم مغز و اعصاب و تعادل انسان اثر دارد. گاهي اوقات نيز روي غدد داخلي و رحم به*خصوص در زنان باردار تاثير من??ي دارد؛ به*طوري كه اين امواج در زنان باردار باعث سقط جنين و عوارض مادرزادي و ژنتيك درنوزادآنهاخواهد شد. به عقيده وي، در طولاني مدت نيز اين امواج روي پرده گوش و سيستم شنوايي تاثيرات من??ي خود را نشان مي*دهد. همچنين تعداد زيادي از ا??راد در معرض امواج به*طور غيرعادي عصبي هستند و اضطراب و هيجان دارند. گاهي اوقات هم اين پارازيت*ها منجر به اختلالات قلبي وعروقي روي ا??راد در معرض خواهد شد. دكتر خسرونيا معتقد است حتي امكان دارد كه امواج راديويي روي مغز و استخوان هم تاثير بگذارد و روي ساختار سلول*هاي آن تغييراتي ايجاد كند؛ اين امر خود ابتلا به انواع سرطان*ها و بيماري*هاي خوني را به*دنبال خواهد داشت. ا??زايش تعداد مراجعات در اين ميان نكته* مهم اين است كه به تازگي ا??رادي به مراكز درماني مراجعه مي*كنند كه بنا به گ??ته برخي متخصصان علت بيماري آنها ناشي از اثرات تشعشعات پارازيت*هاي ماهواره*اي است. البته متخصصاني كه اعلام كردند نامي از آنها نبايد در هيچ رسانه*اي منتشر شود و آن هم به*دليل اينكه ظاهرا تعهد داده*اند در مورد ا??زايش مراجعات ناشي از عوارض پارازيت*ها هيچ نظري ندهند. با وجود اين ، دكتر ابوال??ضل نجاران ، متخصص مغز و اعصاب در گ??ت*وگو با همشهري اينطور توضيح مي*دهد: از زماني كه بحث پارازيت*هاي ماهواره*اي مطرح شد، ا??راد مبتلا به سردردهاي شديد و عصبانيت و داراي علائم ا??سردگي بيشتر به مطب*ها مراجعه مي*كنند. همچنين تعداد كساني كه دچار حملات شديد* ام*اس مي*شوند هم ا??زايش*يا??ته است. به گ??ته اين متخصص مغز و اعصاب اين امواج در كل روي تمام سلول*هاي مغز ن??وذ و روند ??رسايشي مزمن ايجاد مي*كنند. همچنين چه امواج موبايل چه ماهواره و چه تلويزيون طول عمر را كوتاه مي*كنند و حتي روي حيوانات هم تاثير من??ي خواهند داشت. شواهد علمي كا??ي نداريم اما دكتر نجاران به نكته*اي هم اشاره مي*كند كه دبير انجمن سرطان ايران نيز با آن موا??ق است: هنوز به*طور علمي و دقيق نمي*توان گ??ت كه اين* عوارض به*علت پارازيت*ها و امواج موجود در ??ضاست. دكتر پيام آزاده، دبير انجمن سرطان* ايران نيز با تاييد اين امر به همشهري مي*گويد: ما در مورد اينكه پارازيت*ها مي*تواند چه آثار سوئي داشته باشد ??قط در حد ??رضيه مي*توانيم نظر دهيم چون تا به حال از نظر علمي كار خاصي روي اين مسئله صورت نگر??ته است. وي در اين ميان به قطعي بودن تاثيرات من??ي امواج به*خصوص امواج تل??ني اشاره مي*كند و معتقد است: اين امواج باعث بروز انواع سرطان*ها به*خصوص سرطان مغز مي*شود. به گ??ته وي، البته در اين مورد نيز قبلا ترديد وجود داشت ولي الان يك مقاله در حال چاپ شدن است كه محققان در آن معتقدند مصر?? طولاني مدت موبايل با بروز سرطان و تومور مغزي به*خصوص در كودكان و همچنين عقيم شدن مردان رابطه دارد. منبع:سایت راسخون
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری