عرفان Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 سلام من ویندوز 10 را از صفحه زیر دانلود کردم https://www.p30day.com/microsoft-windows-10-141594.html اما هنگام نصب با این ارور مواجه میشم مشکل از کجا است؟ راهنمایی کنید متشکرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted May 30, 2019 Administrators Share Posted May 30, 2019 سلام, این خطا ممکن هست چندین دلیل داشته باشد: 1. فلش دیسک USB خراب هست. (با فلش دیسک دیگری امتحان کنید) 2. پورت USB کامپیوتر خراب هست. (از پورت USB دیگری استفاده کنید) 3. تغییر SATA به IDE یا AHCI در Bios و بلعکس: 4. تغییر تنظمات برنامه Rufus از MBR به GBT و بلعکس Link to comment Share on other sites More sharing options...
MixMkv Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 منم همین مشکل رو قبلا داشتم هر کار کردم درست نشد , دادم جایی برام نصب کردن Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahavard Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 نصب به درستی انجام نمی شود و فایل های نصبی درست یا خوانده نمی شود یا درست بارگزاری نشده که اگر سی دی هست سی دی مشکل دارد و اگر فلش فایلها خراب بوده یا usb مشکل دارد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now