Administrators Milad Posted March 19, 2019 Administrators Share Posted March 19, 2019 در این تاپیک به گفتگو و رسیدگی به مشکلات بازی Counter-Strike Global Offensive Danger Zone برای کامپیوتر می پردازیم. از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث دیگر کاربران را از اطلاعات مفید خود بهره مند سازند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
حسین84 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) م ن بازی رو نصب کردم شورتکات هم اومد رو صحفه ولی میزدم روش fatal error میداد رفتم همونجایی که بازی نصب شده تو پوش از اونجا بازی رو اجرا کردم اجرا شد ولی داخل بازی انتی چیت فعال میشه میگه باید زیر نظر استیم بازی رو اجرا کنم الان موندم چیکا ر کنم؟؟؟؟ Edited February 6, 2020 by حسین84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted February 6, 2020 Author Administrators Share Posted February 6, 2020 در 39 دقیقه قبل، حسین84 گفته است : م ن بازی رو نصب کردم شورتکات هم اومد رو صحفه ولی میزدم روش fatal error میداد رفتم همونجایی که بازی نصب شده تو پوش از اونجا بازی رو اجرا کردم اجرا شد ولی داخل بازی انتی چیت فعال میشه میگه باید زیر نظر استیم بازی رو اجرا کنم الان موندم چیکا ر کنم؟؟؟؟ سلام دوست عزیز, قسمت "راهنمای نصب" بازی را حتماً مطالعه کنید, باید برنامه STEAM را نصب کنید تا بتوانید بازی را اجرا کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
حسین84 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 steam رو نصب کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsa 1386 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 (edited) سلام من مراحل نصب بازی را انجام دادم ولی موقع لود شدن مرحله منو میندازه بیرون و این پیامو میده failed lock vertex buffer in CMeshDX8::lock vertex buffer توی همه مرحله ها این ارور میده لطفا جواب بدید Edited April 2, 2020 by parsa 1386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now