Jump to content
انجمن پی سی دی

Recommended Posts

• 1 month later...

سلام و خسته نباشید خدمت همگی
من یه مشکل دارم با درایور گرافیک لپ تاپم توی ویندوز 10 و یکی دو ساله نتونستم حلش کنم...
مشخصات لپ تاپم : 
Acer V5
cpu : i7 4500u
vga : radeon r7 m265

مشکل من اینه که درایور گرافیک روی ویندوز 10 نصب نمیشه ، یعنی در هنگام نصب کل لپ تاپ هنگ می کنه و مجبور میشم لپ تاپ رو از دکمه پاورش خاموش کنم
عکس : 

این مشکل درست پس از نصب ویندوز 10 و نصب پیش نیاز های مایکروسافت و درایور گرافیک اینتل اتفاق می افته
تمام بیلد های ویندوز 10 رو تست کردم حتی همین بیلد 1903 که جدید اومد ، ولی بازم مشکل پا برجاست...
راه و روش Device Manager هم امتحان کردم ، باز وسط نصب همه چی هنگ می کنه و باید از پاور خاموش کرد..
بعد از اینکه لپ تاپ رو با پاور خاموش میکنم یا اصلا ویندوز بالا نمیاد یا اگر هم میاد درایور نصب نشده..
لطفا راهنمایی کنید...

20170719_210813.jpg.990f0806f4b42793e9a2800f7216a1f1.jpg

• Like 2

• 1 month later...
  • Administrators
در در 3 اردیبهشت 1398 در 20:25، t_msi گفته است :

سلام و خسته نباشید خدمت همگی
من یه مشکل دارم با درایور گرافیک لپ تاپم توی ویندوز 10 و یکی دو ساله نتونستم حلش کنم...
مشخصات لپ تاپم : 
Acer V5
cpu : i7 4500u
vga : radeon r7 m265

مشکل من اینه که درایور گرافیک روی ویندوز 10 نصب نمیشه ، یعنی در هنگام نصب کل لپ تاپ هنگ می کنه و مجبور میشم لپ تاپ رو از دکمه پاورش خاموش کنم
عکس : 

این مشکل درست پس از نصب ویندوز 10 و نصب پیش نیاز های مایکروسافت و درایور گرافیک اینتل اتفاق می افته
تمام بیلد های ویندوز 10 رو تست کردم حتی همین بیلد 1903 که جدید اومد ، ولی بازم مشکل پا برجاست...
راه و روش Device Manager هم امتحان کردم ، باز وسط نصب همه چی هنگ می کنه و باید از پاور خاموش کرد..
بعد از اینکه لپ تاپ رو با پاور خاموش میکنم یا اصلا ویندوز بالا نمیاد یا اگر هم میاد درایور نصب نشده..
لطفا راهنمایی کنید...

20170719_210813.jpg.990f0806f4b42793e9a2800f7216a1f1.jpg

سلام,

بهترین راه شما دانلود درایور گرافیکی از خود وبسایت سازنده لپتاپ یعنی Acer هست.

برخی لپتاپ ها با نصب شدن درایور های گرافیکی به مشکل می خورند.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

سلام ویندوز 10 دارم کامپیوتر کارت گرافیک  amd

Cpu  intel

قبلا ویندوز 7 داشتم کارت گرافیک درست بود بعد که ویندوز 10 نصب کردم گرافیک خراب شد زدم آپدیت ویندوز کارت گرافیک اینتل نصب شد بعد که بازی اجرا میکنم یا نمیاد یاکند میشه  حالا amd براش نصب میکنم نصب کامل میشه هیچ تغییری  ایجاد نمیشه فایل ها تو درایو هست چجوری قرارش بدم روی ویندوز مرسی.کارت گرافیک قبلی با برنامه ddu حذف کردم

Edited by امیر

• 1 month later...

اگر کسی نمیدونه نام کارت گرافیکش چی هس دو تا کار میتونه انجام بده. 1= کلید ترکیبی پنجره یا همان windows را با حرف R وارد کنه پس از آن ک پنجره run باز شد دستور DXDIAG را وارد کنه و در قسمت های display  و render میتواند مدل حافظه و بقیه مشخصات لازم را ببیند .موفق و پیروز باشید💕💕💕

• Like 1

در در 14 شهریور 1398 در 08:25، Milad گفته است :

سلام,

برنامه زیر را نصب کنید:

https://www.p30day.com/cpu-z-152733.html

کلید ترکیبی پنجره یا همان windows را با حرف R وارد کنه پس از آن ک پنجره run باز شد دستور DXDIAG را وارد کنه و در قسمت های display  و render میتواند مدل حافظه و بقیه مشخصات لازم را ببیند .2= میتواند برنامه gpu_z را نصب کند. موفق و پیروز باشید💕💕💕

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...