Administrators Milad Posted March 19, 2019 Administrators Share Posted March 19, 2019 در این تاپیک به مسائل پیرامون نصب درایور های کارت گرافیک AMD/ATI پرداخته می شود و به مشکلاتی که دوستان دارند رسیدگی خواهد شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_msi Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 سلام و خسته نباشید خدمت همگی من یه مشکل دارم با درایور گرافیک لپ تاپم توی ویندوز 10 و یکی دو ساله نتونستم حلش کنم... مشخصات لپ تاپم : Acer V5 cpu : i7 4500u vga : radeon r7 m265 مشکل من اینه که درایور گرافیک روی ویندوز 10 نصب نمیشه ، یعنی در هنگام نصب کل لپ تاپ هنگ می کنه و مجبور میشم لپ تاپ رو از دکمه پاورش خاموش کنم عکس : این مشکل درست پس از نصب ویندوز 10 و نصب پیش نیاز های مایکروسافت و درایور گرافیک اینتل اتفاق می افته تمام بیلد های ویندوز 10 رو تست کردم حتی همین بیلد 1903 که جدید اومد ، ولی بازم مشکل پا برجاست... راه و روش Device Manager هم امتحان کردم ، باز وسط نصب همه چی هنگ می کنه و باید از پاور خاموش کرد.. بعد از اینکه لپ تاپ رو با پاور خاموش میکنم یا اصلا ویندوز بالا نمیاد یا اگر هم میاد درایور نصب نشده.. لطفا راهنمایی کنید... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted May 23, 2019 Author Administrators Share Posted May 23, 2019 در در 3 اردیبهشت 1398 در 20:25، t_msi گفته است : سلام و خسته نباشید خدمت همگی من یه مشکل دارم با درایور گرافیک لپ تاپم توی ویندوز 10 و یکی دو ساله نتونستم حلش کنم... مشخصات لپ تاپم : Acer V5 cpu : i7 4500u vga : radeon r7 m265 مشکل من اینه که درایور گرافیک روی ویندوز 10 نصب نمیشه ، یعنی در هنگام نصب کل لپ تاپ هنگ می کنه و مجبور میشم لپ تاپ رو از دکمه پاورش خاموش کنم عکس : این مشکل درست پس از نصب ویندوز 10 و نصب پیش نیاز های مایکروسافت و درایور گرافیک اینتل اتفاق می افته تمام بیلد های ویندوز 10 رو تست کردم حتی همین بیلد 1903 که جدید اومد ، ولی بازم مشکل پا برجاست... راه و روش Device Manager هم امتحان کردم ، باز وسط نصب همه چی هنگ می کنه و باید از پاور خاموش کرد.. بعد از اینکه لپ تاپ رو با پاور خاموش میکنم یا اصلا ویندوز بالا نمیاد یا اگر هم میاد درایور نصب نشده.. لطفا راهنمایی کنید... سلام, بهترین راه شما دانلود درایور گرافیکی از خود وبسایت سازنده لپتاپ یعنی Acer هست. برخی لپتاپ ها با نصب شدن درایور های گرافیکی به مشکل می خورند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamad Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 سلام اپدیت برای سری گرافیک r9 x280 موجوده هنوز. یا دیگه نیست 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted August 20, 2019 Author Administrators Share Posted August 20, 2019 سلام, بله هستش, آخرین نسخه از درایور AMD را دانلود کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss-jan-jan Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 با سلام کارت گرافیک لپ تاپ من AMD هستش ولی نمیدونم چه مدلیه مدلشو از کجا باید پیدا کنم ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Milad Posted September 5, 2019 Author Administrators Share Posted September 5, 2019 در 2 ساعت قبل، miss-jan-jan گفته است : با سلام کارت گرافیک لپ تاپ من AMD هستش ولی نمیدونم چه مدلیه مدلشو از کجا باید پیدا کنم ؟ سلام, برنامه زیر را نصب کنید: https://www.p30day.com/cpu-z-152733.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
امیر Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 (edited) سلام ویندوز 10 دارم کامپیوتر کارت گرافیک amd Cpu intel قبلا ویندوز 7 داشتم کارت گرافیک درست بود بعد که ویندوز 10 نصب کردم گرافیک خراب شد زدم آپدیت ویندوز کارت گرافیک اینتل نصب شد بعد که بازی اجرا میکنم یا نمیاد یاکند میشه حالا amd براش نصب میکنم نصب کامل میشه هیچ تغییری ایجاد نمیشه فایل ها تو درایو هست چجوری قرارش بدم روی ویندوز مرسی.کارت گرافیک قبلی با برنامه ddu حذف کردم Edited September 12, 2019 by امیر Link to comment Share on other sites More sharing options...
غلامرضا کارگرفرد Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 اگر کسی نمیدونه نام کارت گرافیکش چی هس دو تا کار میتونه انجام بده. 1= کلید ترکیبی پنجره یا همان windows را با حرف R وارد کنه پس از آن ک پنجره run باز شد دستور DXDIAG را وارد کنه و در قسمت های display و render میتواند مدل حافظه و بقیه مشخصات لازم را ببیند .موفق و پیروز باشید 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
غلامرضا کارگرفرد Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 در در 14 شهریور 1398 در 08:25، Milad گفته است : سلام, برنامه زیر را نصب کنید: https://www.p30day.com/cpu-z-152733.html کلید ترکیبی پنجره یا همان windows را با حرف R وارد کنه پس از آن ک پنجره run باز شد دستور DXDIAG را وارد کنه و در قسمت های display و render میتواند مدل حافظه و بقیه مشخصات لازم را ببیند .2= میتواند برنامه gpu_z را نصب کند. موفق و پیروز باشید 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now