Moderators Erfan Posted March 17, 2019 Moderators Share Posted March 17, 2019 با سلام خدمت کاربران وبسایت پی سی دی در این تاپیک مشکلات و سوالات خود را در رابطه با هک PS4 بپرسید. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagher.ghiasi Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 سلام سایت نتورکیها آموزش هک نسخه 6.20 رو گذاشته و حدود صد تا بازی برای این نسخه از هک نام برده اگه کسی امتحان کرده و می دونه چیه ممنون میشم راهنمایی کنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hosseinghp Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 سلام چجوری میشه دانگرید کرد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
milad.ir Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 سلام نسخه پی اس 4 من 6 به بالا است من باید چی کار کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaname Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 سلام .. دستگاه ps4 بنده کپی خور هست چطور از سیو بازیها بکاپ بگیرم ؟؟ چون با خاموش شدن بسیار دستگاه سیو بازیمو میپره ..در ضمن هک دستگاه بی نیاز به وای فای و اینترنت هست یعنی یه صفحه فقط لود میشه و تمام.. ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now