FIDAT_12 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 در این بازی باید از برخورد وسایل نقلیه به یکدیگر در یک چهار راه جلوگیری کنید که این قسمت کلاسیک بازیه یه قسمت دیگه هم داره که خیلی جالبه و باید قطار ها رو مدیریت کنید [ATTACH=CONFIG]1116[/ATTACH] FileDude - Super Simple File Hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohsen_Z Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 مرسی داداش باحال بود دمت گرم :wink: بازم ب??رست Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 [h=1]بازی ??وقالعاده جذاب Plants vs Zombies 2 1.0.226789 [/h] بالاخره بعد از مدتها انتظار نسخه دوم بازی زیبای Plants vs Zombies منتشر شد. این بازی زیبا که در نسخهی اول خود مو??قیتی مثالزدنی بهدست آورد حالا با مراحلی جدید و با گیاهان و زامبیهای جدید دوباره میخواهد مو??قیتش را تکرار کند. داستان Plants vs Zombies همانگونه که از نامش مشخص است یک مبارزه بین گیاهان و زامبیها است! در این بازی شما باید با است??اده از گیاهان مت??اوتی که در اختیار دارید، که هرکدام کارهای مت??اوتی انجام میدهند، در مقابل زامبیهایی که بهسمت شما هجوم میآورند از خود د??اع کنید. در طول بازی با انجام مراحل، گیاهان و زامبیهای جدیدی را خواهید دید و البته، هرچه پیش بروید بر تعداد زامبیها ا??زوده میشود! لط??اً توجه داشته باشید برای اجرای این بازی به iPhone 4 و بالاتر، iPod Touch 4 و بالاتر و iPad 2 و بالاتر نیاز دارید. همچنین این بازی بر روی iOS 5.1 و بالاتر قابل اجرا است. رمز ??ایل: ?????? ?? | ??? ?????, ????, ????, ??????, ??? لینک دانلود – 38 مگابایت | لینک کمکی منبع دانلود ها Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest سهیل نظری Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 خداکنه سریع مال پی سی بیاد من تو پی سی بیشت راز گوشی حال میکنم تو گوشیم نصب کردم حال نداد Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 اره منم منتظرم واسه pc بیاد نسخه اولش رو 100 بار به اخر رسوندم:sneaky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now