Jump to content
انجمن پی سی دی

فر ساندویچی


Recommended Posts

اجاق مرکب جهت پخت برگر و سرخ کردن سیب زمینی و ساخت و ترکیب انواع سس داغ است??اده می شود.

??ر ساندویچی مرکب جزو دستگاه هایی است که با س??ارش مشتری تولید می شود و غالبا دارای یک ص??حه گریل ذغالی و یک ص??حه گریل روغنی و یک سرخ کن و یک شعله می باشد که ابعاد و تعداد این امکانات به خواست مشتری تغییر می کند.

پ سبب ، عمدتا ??رهای ساندویچی دارای کابین می باشند که به س??ارش بعضی از مشتری ها در داخل کابین ??ر صندقی تعبیه می کنند ، دقت داشته باشید در این حالت باید تمام بدنه دستگاه با پشم سنگ عایق بندی شود و از دو لایه ورق ضخیم ۱/۵ میلیمتر است??اده شود.

??ر ساندویچی حتما باید هود مکنده داشته باشد ، هودی که دارای ??یلتر روغن باشد تا تمامی بوی حاصل از پخت برگر و سس و سیب زمینی به داخل هود کشیده شود.

 

ابعاد بدون هود ۸۰*۷۵*۱۹۰ سانتیمتر

ابعاد با هود ۲۳۰*۷۷*۱۹۳ سانتیمتر

 

 

 

داری ص??حه گریل روغنی گریل ذغالی سرخ کن و 2 شعله اجاق

??رمرکب دارای سنگ استیک به ابعاد ۴۰×۷۰ و گریل زغالی ۴۵×۳۰ می باشد.

دوشعله چدن لعاب ی درابعاد ۲۰×۲۰ در کنارهم قرار گر??ته اند و در انتها دو سرخ کن بنماری ۱/۲ ص??حه کار دستگاه مان را تکمیل می نمایند.

 

 

 

تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...