kashefbar Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 اجاق مرکب جهت پخت برگر و سرخ کردن سیب زمینی و ساخت و ترکیب انواع سس داغ است??اده می شود. ??ر ساندویچی مرکب جزو دستگاه هایی است که با س??ارش مشتری تولید می شود و غالبا دارای یک ص??حه گریل ذغالی و یک ص??حه گریل روغنی و یک سرخ کن و یک شعله می باشد که ابعاد و تعداد این امکانات به خواست مشتری تغییر می کند. پ سبب ، عمدتا ??رهای ساندویچی دارای کابین می باشند که به س??ارش بعضی از مشتری ها در داخل کابین ??ر صندقی تعبیه می کنند ، دقت داشته باشید در این حالت باید تمام بدنه دستگاه با پشم سنگ عایق بندی شود و از دو لایه ورق ضخیم ۱/۵ میلیمتر است??اده شود. ??ر ساندویچی حتما باید هود مکنده داشته باشد ، هودی که دارای ??یلتر روغن باشد تا تمامی بوی حاصل از پخت برگر و سس و سیب زمینی به داخل هود کشیده شود. ابعاد بدون هود ۸۰*۷۵*۱۹۰ سانتیمتر ابعاد با هود ۲۳۰*۷۷*۱۹۳ سانتیمتر داری ص??حه گریل روغنی گریل ذغالی سرخ کن و 2 شعله اجاق ??رمرکب دارای سنگ استیک به ابعاد ۴۰×۷۰ و گریل زغالی ۴۵×۳۰ می باشد. دوشعله چدن لعاب ی درابعاد ۲۰×۲۰ در کنارهم قرار گر??ته اند و در انتها دو سرخ کن بنماری ۱/۲ ص??حه کار دستگاه مان را تکمیل می نمایند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now