رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

[ATTACH=CONFIG]834[/ATTACH]

علي ??تح*الله زاده در گ??ت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري ??ارس درباره س??رش به باكو، وضعيت خسرو حيدري و مصاحبه مايلي كهن صحبت*هاي زير را مطرح كرد.

??ارس: س??ر دو روزه*تان به باكو براي ثبت*نام در ترم جديد بود؟

براي تكميل كردن پايان*نامه*ام به باكو ر??تم. مي*خواستم با استادم مشورت كنم تا ايرادهاي تزم گر??ته شود. در اين دو سه ماه ??رصت نكرده بودم روي پايان نامه*ام كار كنم و به همين دليل استادم مرا دعوا كرد.

??ارس: سپاهان را تهديد كرديد كه اگر رضايت نامه خسرو حيدري را صادر نكنند، از آنها شكايت مي*كنيد...

به هر حال ما دو راه بيشتر نداريم، يا كميته انضباطي بايد تكلي?? را مشخص كند يا اينكه سپاهان راضي به مبلغ رضايت نامه شود و آن را صادر كند. امروز به سازمان ليگ مي*روم و طبق تقاضا نامه*اي كه خسرو حيدري دارد مشكل را با كميته انضباطي در ميان مي*گذارم.

??ارس: اما گ??ته مي*شود به دليل اينكه خسرو حيدري و باشگاه سپاهان سق?? قرارداد را سال گذشته رعايت نكرده*اند، دو طر?? از هم شكايت نمي*كنند؟

خسرو حيدري خواسته كه كار به كميته انضباطي بكشد. او مي*خواهد تكلي??ش روشن شود.

??ارس: اختلا?? سپاهان و استقلال براي صدور رضايت*نامه 150 ميليون تومان است؟

اختلا?? روي صد ميليون بود. ما به خاطر احترام به سپاهان و اينكه زودتر تكلي?? خسرو مشخص شود حاضر شديم از صد ميليون به پرداخت 200 ميليون تومان راضي شويم. همين مبلغ را هم راضي نيستيم بدهيم چرا كه با بازيكن آزاد قرارداد بستيم. اگر قرارداد خسرو حيدري با سپاهان كه نشان مي*دهد 5 ن??ر پاي آن را امضا كردند كه خسرو حيدري بازيكن آزاد است، روي سايت نمي*گذارم به اين دليل است كه نخواسته*ايم او با محكوميت روبه*رو شود. 5 ن??ر آدم بزرگ و بالغ پاي يك قراردادي را امضا كردند اگر قرار باشد انسان*ها به امضاي خود هم احترام نگذارند چه چيزي مي*توان گ??ت.

كاري كه باشگاه سپاهان انجام مي*دهد عاقلانه نيست. ما خيلي با آنها مدارا كرديم. در اين مدت كسي از باشگاه استقلال حر?? نسنجيده نشنيد. آنها با اين كارشان اشتباه بزرگي مرتكب مي*شوند.

??ارس: بگذريم. در مدتي كه شما نبوديد مايلي كهن مصاحبه*اي انجام داد و نكته جالب اينكه ??رهاد مجيدي به عنوان كاپيتان استقلال حر??*هاي مايلي كهن را تائيد كرد.

بايد بگويم كه ??رهاد مجيدي حر??*هاي مايلي كهن را بابت ??ينال جام حذ??ي تائيد نكرده است. من مصاحبه ??رهاد را كامل خواندم و با او هم صحبت كردم. ??رهاد ??قط آن قسمت از صحبت*هاي مايلي كهن كه گ??ته دلالي در اين ??وتبال است را تائيد كرده و ات??اقا در همان مصاحبه گ??ته چنين مسائلي در قاموس استقلال جايي ندارد. ??رهاد مجيدي زنده است و مي*توانيد از خود او بپرسيد. از نظر باشگاه استقلال او صحبت*هاي مايلي كهن در خصوص استقلال را تائيد نكرده است.

??ارس: موضع باشگاه استقلال در قبال صحبت*هاي مايلي كهن چيست؟

من مايلي كهن را دوست دارم اما متاس??م كه او به عنوان يك ??رد مذهبي و در ماه مبارك رمضان چنين صحبت*هايي را مطرح و به باشگاه بزرگي مانند استقلال اتهام وارد كرده است. مطمئنم كه او مدركي ندارد چرا كه بروز چنين ات??اقي غيرممكن است.

از مايلي كهن اين سؤال را دارم كه ابراهيم تقي*پور براي تيم پگاه در ??ينال جام حذ??ي مقابل استقلال چه كار بايد انجام مي*داده كه نكرده است. مربي وقت آن زمان پگاه تاكيد كرده كه تقي*پور يكي از بهترين بازيكنانش است.

من خودم از مايلي كهن شكايت نمي*كنم تا اذيت نشود اما بخش حقوقي باشگاه از مايلي كهن شكايت كرده است. ايشان خودش را جاي استقلال بگذارد. مايلي كهن به جاي اينكه به مردم نگاه كند و به دنبال اين باشد كه ديگران چه كار مي*كنند و مانع*تراشي كند، به عنوان مدير ??ني پرسپوليس به اين تيم برسد كه نرود بوشهر دو به يك به شاهين ببازد.

از مايلي*كهن اين سؤال را دارم كه چرا در مورد بازي پرسپوليس مقابل ??ولاد در نيمه نهايي جام حذ??ي ??صل گذشته حر??ي نمي*زنيد آنجا كه پنالتي ??ولاد گر??ته نشد و يا بازي با ملوان كه به ملواني*ها ظلم شد و بازيكنش را هم اخراج كردند.

از آن مهمتر در بازي برگشت پرسپوليس و ملوان مهرداد اولادي از دو قدمي توپ را به كجا زد. مايلي كهن اين چيزها را يادش ر??ته است. آيا ما بايد بگوييم پرسپوليس هم اولادي را خريده بود؟ ما اتهام نمي*زنيم و معتقديم اولادي در آن زمان نتوانسته توپ را به سمت دروازه ب??رستد. اصلا از مايلي كهن انتظار نداشتم چنين حر??*هايي بزند.

??ارس: جديدا باشگاه استقلال تصميم گر??ته مصاحبه اعضاي اين تيم با هماهنگي سرپرست تيم باشد. به نظر شما اين تصميم محدوديت براي خبرنگاران نيست؟

شما به ما حق بدهيد كه بخواهيم تيم خود را كنترل كنيم. متاس??انه برخي روزنامه*ها ??قط به ??كر مشكل درست كردن هستند و اصول حر??ه*اي را رعايت نمي*كنند. من امروز با پورحيدري صحبت مي*كنم تا براي اينكه هم خبرنگاران دچار مشكل نشوند و هم باشگاه استقلال بتواند حاشيه*ها را كنترل كند، تصميم درستي در مورد مصاحبه*هاي بازيكنان و اعضاي كادر ??ني گر??ته شود.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...