Jump to content
انجمن پی سی دی

آماده سازی برای عکس بارداری

Recommended Posts

AB مادران علاقمند به ژست گیری را چگونه برای عکاسی بارداری آماده می کنید؟شما چگونه زنانی را که مدل نیستند برای شروع آماده می کنید؟ Rivka، مدیر استودیو و عکاس: به طور معمول، من با آنها در مورد اینکه این روند چقدر برای آن ها هیجان انگیز خواهد بود و این که تجربه بسیار زیبایی است صحبت می کنم.من آن ها را در این باره متقاعد می کنم. ما معمولا در مورد سبک های مختل?? نورپردازی که عکاسان برای است??اده از آن ها آموزش دیده اند صحبت می کنیم: یک نورپردازی چشمگیر تر است که چهره و شکم را برجسته می کند، و دیگری سبک تر و نورانی تر است.سایت americanbaby.com اخیرا باSarah Merians و سایر عکاسان در کمپانی عکاسی وی در شهر نیویورک مصاحبه ای کرده است.عکاسان درباره ی برخی از انواع عکس های بارداری مورد علاقه شان و نیز درباره ی برخی از ترند های متداول در این شاخه ی خاص?? عکاسی صحبت کردند. از آماده کردن مادر برای مدل شدن گر??ته تا مدیریت حریم خصوصی و صمیمیت این عکس ها.این عکاسان حر??ه ای ??کت و حقایق را راجع به این شاخه ی عکاسی در حال رشد بیان می کنند. اطلاعات بیشتر راجع به کمپانی عکاسی Sarah Merians در سایت زیر. • sarahmerians.com AmericanBaby.com : سارا ، به عنوان یکی از عکاسان برجسته ایو??نت شهر نیویورک ،برداشت شما در مورد چگونگی تغییر نگرش نسبت به دوران بارداری و نحوه نمایش آن در عکاسی بارداری چگونه است؟

آتلیه عکس بارداری - آتلیه بارداری - بهترین آتلیه بارداری

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...