Jump to content
انجمن پی سی دی

معرفی رشته مجسمه سازي


Recommended Posts

می‌تواند یک گیره لباس 7 متری باشد که درست در وسط شهر ??یلادل??یا در سال 1976 قد علم کرده است یا پیکره یک روحانی که در 1850 سال قبل از میلاد در مصر باستان متولد شده است و شاید هم سواری در حال ??ریاد زدن باشد که به ارت??اع 34 سانتی‌متر در سال 1505 میلادی خلق شده است. آری! آنها می‌توانند به هر شکل و هر اندازه‌ای باشند و از هر جنسی ساخته شوند؛ از سنگ و عاج و چوب و برنز گر??ته تا تکه‌های ??لز و اجزای دور ریختنی ماشین و موتورسیکلت و دوچرخه .

 

1.jpg

 

اما با همه این ت??اوت‌ها،‌نام همه آنها مجسمه است و حر?? اصلی همه آنها نیز یک چیز است. همه آنها می‌گویند که مجسمه یک س??ر است، س??ری از زندگی روزمره به سوی احساس و اندیشه، به سوی زیبایی و مهمتر از همه به سوی گ??تگوی تمدن‌ها،‌ ??رهنگ‌ها و اندیشه‌های مختل?? و مت??اوت با یکدیگر. به عبارت دیگر هر مجسمه بیانگر یک اندیشه، ??رهنگ و تمدن است. ??رهنگ و اندیشه‌ای که گاهی اوقات از ورای قرن‌ها با انسان سخن می‌گوید و این نشان می‌دهد که هنر مجسمه‌سازی راهی مناسب برای بیان و اشاعه ??رهنگ و اندیشه انسانی است.

 

yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

 

 

 

 

امروزه برای ??راگیری ریشه‌ای و بنیادی این هنر مثل سایر هنرها، نیاز به تحصیلات دانشگاهی است. در کشور ما نیز رشته مجسمه‌سازی به عنوان یکی از رشته‌های گروه آزمایشی هنر ارائه می‌شود.در تعری?? مجسمه می‌توان گ??ت که هر شیئی‌ که‌ قسمتی‌ از ??ضا را اشغال‌ می‌کند به‌ آن‌ حجم‌ یاا مجسمه‌ می‌گویند و رشته‌ مجسمه‌سازی‌ رشته‌ای‌ است‌ که‌ به‌ صورت‌ آکادمیک‌ این‌ هنر را به‌‌ دانشجویان‌ آموزش‌ می‌دهد؛ یعنی‌ دانشجویان‌ این‌ رشته‌ پس‌ از مطالعه‌ مبانی‌ عمومی‌ شامل‌ نقاشی‌، عکاسی‌، آشنایی‌ با طراحی‌ و چاپ‌ و رنگ‌، دروس‌ تخصصی‌ را مطالعه‌ می‌کنند که‌ این‌ دروس‌ شامل‌ طراحی‌ در هنر مجسمه‌سازی‌، آشنایی‌ با موزه‌ها و کارگاه‌های‌ حجم‌، نقش‌ برجسته‌، س??ال‌، طراحی‌ و ساخت‌ سکه‌ می‌شود. در این‌ رشته‌ دانشجویان‌ در آغاز ال??بای‌ حجم‌ و مجسمه‌سازی‌ را ??را می‌گیرند و در مرحله‌ بعد نسبت‌ به‌ طبیعت‌ شناخت‌ پیدا می‌کنند و یاد می‌گیرند که‌ چگونه‌ از طبیعت‌ برای‌ ساخت‌ مجسمه‌ الهام‌ بگیرند و سپس‌ از طبیعت‌ عبور کرده‌ و آن‌ را پالایش‌ می‌کنند و در نهایت‌ ترکیب‌ می‌کنند و ماده‌ جدید به‌ دست‌ می‌آورند.

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×
×
  • Create New...