pldn284 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 سلام خدمت همه دوستان و دشمنان من یه مشکلی دارم اونم اینه که مانیتور من CRT هستش !!! تا اینجاش مشکلی ندارم مشکل اونجاست که مانیتورهای crt ??قط تا 85 hz ساپورت میکنن اما بازیهای Dying Light : The Following و Star Craft2 : Void of Legacy ??رکانس اولیه شون بیشتر از 85 هرتزه و وقتی بازی اجرا میکنم اصلا تصویری بالا نمیاد خواهش من اینه که دوستانی که این 2 تا بازی دارن یه لط??ی کنن و هرتز بازی رو 85 یا پایینتر بزارن و ??ایل تنظیمات بازی برام اپ کنن و لینکش اینجا بزارن تا منم بتونم این بازیها رو بازی کنم با تشکر از همگی پ.ن : مشکلی بابت ساپورت سخت ا??زاری ندارم چون تا حالا همه بازیها ( همه بازیها ) رو که نصب کردم تونستم بازی کنم
pldn284 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2016 مالک ارسال شده در اردیبهشت 26، 2016 یعنی هیچکی این بازی هارو نداره ؟!!! یا اپلود کردن سختتونه ؟
morykeys ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2016 منظورت از ??ایلای تنظیم کدوماس من بازی dying light رو دارم آدرس بده برم واست آپ کنم هر چند منم دارم با مانیتور CRT بازیش می کنم و مشکلی هم ندارم
pldn284 ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 مالک ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 داداش جدیدترین نسخه dying light داری دیگه ؟ the following ? همون ??ایل تنظیمات که تو document هستش تو اپلود سنتر اپ کن مثلا پیکو ??ایل بعد ادرسش بزار اینجا
morykeys ارسال شده در خرداد 1، 2016 ارسال شده در خرداد 1، 2016 اوکی ??روم پی سی دی خیلی بد شده کسی ج نمیده منم یه تاپیک برای متال گیر زدم هیچکس ج نداد DyingLight ایشالا به دردت بخوره بازیش خارق العادس
morykeys ارسال شده در خرداد 1، 2016 ارسال شده در خرداد 1، 2016 اوکی ??روم پی سی دی خیلی بد شده کسی ج نمیده منم یه تاپیک برای متال گیر زدم هیچکس ج نداد http://s7.picofile.com/file/8241391192/DyingLight.rar.html ایشالا به دردت بخوره بازیش خارق العادس
pldn284 ارسال شده در خرداد 2، 2016 مالک ارسال شده در خرداد 2، 2016 دمت گرم داداش ??ایلارو ریختم مشکلم حل شد:Vishenka_03:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری