pldn284 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 سلام خدمت همه دوستان و دشمنان من یه مشکلی دارم اونم اینه که مانیتور من CRT هستش !!! تا اینجاش مشکلی ندارم مشکل اونجاست که مانیتورهای crt ??قط تا 85 hz ساپورت میکنن اما بازیهای Dying Light : The Following و Star Craft2 : Void of Legacy ??رکانس اولیه شون بیشتر از 85 هرتزه و وقتی بازی اجرا میکنم اصلا تصویری بالا نمیاد خواهش من اینه که دوستانی که این 2 تا بازی دارن یه لط??ی کنن و هرتز بازی رو 85 یا پایینتر بزارن و ??ایل تنظیمات بازی برام اپ کنن و لینکش اینجا بزارن تا منم بتونم این بازیها رو بازی کنم با تشکر از همگی پ.ن : مشکلی بابت ساپورت سخت ا??زاری ندارم چون تا حالا همه بازیها ( همه بازیها ) رو که نصب کردم تونستم بازی کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
pldn284 Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 یعنی هیچکی این بازی هارو نداره ؟!!! یا اپلود کردن سختتونه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morykeys Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 منظورت از ??ایلای تنظیم کدوماس من بازی dying light رو دارم آدرس بده برم واست آپ کنم هر چند منم دارم با مانیتور CRT بازیش می کنم و مشکلی هم ندارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
pldn284 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 داداش جدیدترین نسخه dying light داری دیگه ؟ the following ? همون ??ایل تنظیمات که تو document هستش تو اپلود سنتر اپ کن مثلا پیکو ??ایل بعد ادرسش بزار اینجا Link to comment Share on other sites More sharing options...
morykeys Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 اوکی ??روم پی سی دی خیلی بد شده کسی ج نمیده منم یه تاپیک برای متال گیر زدم هیچکس ج نداد DyingLight ایشالا به دردت بخوره بازیش خارق العادس Link to comment Share on other sites More sharing options...
morykeys Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 اوکی ??روم پی سی دی خیلی بد شده کسی ج نمیده منم یه تاپیک برای متال گیر زدم هیچکس ج نداد http://s7.picofile.com/file/8241391192/DyingLight.rar.html ایشالا به دردت بخوره بازیش خارق العادس Link to comment Share on other sites More sharing options...
pldn284 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 دمت گرم داداش ??ایلارو ریختم مشکلم حل شد:Vishenka_03: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamed22h Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 درود با تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now