مدیر کل Milad ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 مدیر کل ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 در این تاپیک به گ??ت و گو و رسیدگی به مشکلات بازی XCOM 2 برای کامپیوتر پرداخته می شود! از تمامی علاقه مندان دعوت میشود تا با شرکت در مباحث دیگر کاربران را از اطلاعات م??ید خود بهره مند سازند (: :hd:لط??آ از ارسال پستهای اسپم خودداری کنید ! :hd: تبلیغات اکیدا ممنوع ! حداقل سیستم مورد نیاز : OS: Windows® 7, 64-bit Processor: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz or AMD Phenom 9950 Quad Core 2.6 GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: 1GB ATI Radeon HD 5770, 1GB NVIDIA GeForce GTX 460 or better DirectX: Version 11 Storage: 45 GB available space Sound Card: DirectX compatible sound card سیستم پیشنهادی : OS: Windows® 7, 64-bit Processor: 3GHz Quad Core Memory: 8 GB RAM Graphics: 2GB ATI Radeon HD 7970, 2GB NVIDIA GeForce GTX 770 or better Storage: 45 GB available space Sound Card: DirectX compatible sound card
mohammadoptimus ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 سلام، من بازی رو دانلود کردم، ولی در آخر نصب گیر میکنه و اصلا نصب تموم نمیشه، هر چقدر هم صبر کردم تموم نشد، چیکار کنم؟ خواهش میکنم کمکم کنید، 18 گیگ دانلود کردم حی??ه کار نکنه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری