amir2dvd Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 سلام یه 1 ه??تس در گیر این ص??حه ابی هستم وقتی دارم دانلود میکنم تبدیل میکن و کپی میکنم یه د??عه خاموش میشه و مینویسه collectiong data for crash dump initlaizing disk for crash dump درایورام کامله رم هم چندین بار جا زدم و در اوردم هارد هم همینتور همه ی قطعات هم در دویس منیجرمیخونه ویندوزم عوض کردم رمم دوگیگ دی دی ار تو هس گرا??یک1 سی پی یو 2 هسته ای مادر بورد دی دی ار تو امریکن مگنتس لط??ا ??وررررررری بگید بهم. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i hate my life Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 ص??حه آبی تا اونجایی که من میدونم بهش میگن ص??حه مرگ ویندوز! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantea co Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 دوست عزیز برای این مشکلتون ب لینکهای زیر مراجعه کن : http://www.panteaco.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-blue-screen/ http://www.panteaco.ir/blue-screen/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morteza7007 Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 نظر سلام دوست عزیز مشکل ص??حه آبی یا به دلیل مشکل هارد یا اینکه یکی از درایورهات با سیستمت سازگاری نداره به عنوان مثال اگه درایور کارت گرا??یگت رو آپدیت کردی امکان داره سازگاری نداشته باشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 ارور ص??حه آبی همینظور که دوستان گ??تن مربوط به هارد ویندوز میشه یعضی مواقع هم چند تا برنامه با هم کرش میکنن این ارور بوجود میاد شما ویندوزت رو مشکلت حل میشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HesamB Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 دوست عزیز معمولا پایین ص??حه ی آبی اسم ارور رو مینویسه ، مثلا مچین چیزی video_dxgknrl_fatal_error . این مثال بود ??قط. گوگل کنش و راحت مشکلتو پیدا میکنه . زیاد نگران نباش معمولا مشکل از یکی از درایوراس . آپدیت کنی یا دوباره نصب کنی حل میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now