mohsenbayate ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 مالک ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 به من چه من متن گداشتم من که ننوشتم:78:
ho3ein 3ezar ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 داداش این رزیدنت 5 هستش خودمم قرآن رو ندیدم تو بازیش ولی میدونم که رزیدنت 5 هستش
mohsenbayate ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 برید به درک نمی ??همید من ??قط مطلبو گذاشتم نه میخواستی کپی نکنم عمه ام که خبر نداشت بهم بگه
mostafamz2010 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 برید به درک نمی ??همید من ??قط مطلبو گذاشتم نه میخواستی کپی نکنم عمه ام که خبر نداشت بهم بگه خوب کاری کردی مطلبو گذاشتی مرسی :kiss: گوه تو این بازی :icon_346[1]:
mohsenbayate ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 مالک ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 خوب کاری کردی مطلبو گذاشتی مرسی :kiss: گوه تو این بازی :icon_346[1]: :78::78::78::icon_346[1]:
arselan ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 6، 2015 تقریبا تو تمام بازیهای این سبک یه قسمتی هم در کلیسا میگذره. پس نتیجه میگیریم شیاطین همه مسیحی هستند !!! . . . راستی پس این مسیحی ها چرا تا حالا شرکت های بازی سازی رو من??جر نکردند ؟؟ :laugh::laugh::laugh:
ubilove ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 تقریبا تو تمام بازیهای این سبک یه قسمتی هم در کلیسا میگذره. پس نتیجه میگیریم شیاطین همه مسیحی هستند !!! . . . راستی پس این مسیحی ها چرا تا حالا شرکت های بازی سازی رو من??جر نکردند ؟؟ :laugh::laugh::laugh: چون اونا مثل بعضیا (بعضیا) اسکل نیستن و هرچیزی رو اهانت به دینشون نمیدونن! حالا مثلا هیولاء?? تو یه کلیسا باشه چه ربطی به دینشون داره والاااا
mohsenbayate ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 مالک ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 بعضیا بعضیا ای دلم میخواد......:thumbdn:
golabettruter ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 کتاب انجیل هم همین طوریه جلدش به چه چیزایی گیر میدن الکی میخان جوسازی کنن بابا همین الان داخل خود ایران هرسال پایان سال کتاب قران بچه ها رو پاره میکنن ??رش میکنن وسط خیابون اونها رو کسی نیست گیر بده چسبیدین به اینا یا سر خاک که میری رویه همه سنگ قبرا قران نوشته هیچکس نمیاد به اون حجار سنگ احمق بگه رویه چیزی داری قران مینویسی که یکسره لگد مال میشه اینا هیچی نیست گیردادین به یک بازی الکی برین رو مخ مردم :angry: خدایا کی قراره ماها ادم بشیم
nikoleta ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2015 منم یه مطلب تو اینترنت دیدم که کسی که مطلبو تو پی سی دی گذاشته ....... mohsenbayate ??لانه ! ( اینجوری بخوان همه مطلب بزارن که .... ??اتحهههه ! ) یعنی چی مثله این بی سوادایه غار نشین میگی من ??قط کپی کردم ! راهت اشتباس پسر جان نه تنها راه تو راه و روش ملت مسلمون و مثلا ایرانی کاملا اشتباس ... چیزیو که نمیدونید کپی میکنید .. منتشر میکنید .. تکثیر میکنید ! بعدام میگید من نمیدونستم که ??قط کپی کردم !
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری