mehdi_1 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 دیشب ویندوز 8.1 رو از سایت سا??ت98 دانلود کردم (Microsoft Windows 8.1 ProWMC + Enterprise January 2015 x86/x64) البته من نسخه enterprise 64 bit رو نصب کردم امروز تمام تنظیمات و برنامه های دلخواه رو روش نصب کردم. بعد از اتمام کار، متوجه شدم هر از گاهی (خصوصآ در حین دانلود)، ارور ص??حه آبی دریا??ت می کنم البته دانلودم هم از سایت سا??ت 98 هست متن ارور، اون طور که یادداشت برداشتم رو در پایین مینویسم system thread exception note handle (note io.sys) c:windows\minidump\020215-12546-01.dmp c:users\mehdi\appdata\local\temp\wer-21312-o.sysdata.xml با این حساب مشکل از چی میتونه باشه؟؟
omegfa ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 احتمالا مشکل از درایور های ویندوزه یا یک چیزی که تو کار سخت ا??زار مشکل ایجاد می کنه ببین تو نظراتش کسی این مشکل رو ندارن....
mehdi_1 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 مالک ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 روی پی سی نصب کردم. البته درایورهای مادربردم تا ویندوز 7 رو ساپورت می کنن. اما برای ویندوز 8 به بالا، ناچارآ از درایورهای خود ویندوز است??اده می کنم. تابحال چنین مشکلی (ارور ص??حه آبی) رو بر روی ویندوز 8 یا 8.1 نداشتم.اما این نسخه آخرین بروزرسانی هارو بهمراه داره
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری