amiraghighi ارسال شده در فروردین 7، 2015 ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلام من نسخه blackbox رو دانلود کردم با مو??قیت اکسترکت هم شد و بعد دو تا ??ایل setup1.bin و setup2.bin رو که اومد با هر نرم ا??زاری مثل power iso و ultra iso اونارو باز کردم گ??ت the file format is invalid خواخشا کمک کنید :6::cursing:
Black Hawk ارسال شده در فروردین 7، 2015 ارسال شده در فروردین 7، 2015 سلام من نسخه blackbox رو دانلود کردم با مو??قیت اکسترکت هم شد و بعد دو تا ??ایل setup1.bin و setup2.bin رو که اومد با هر نرم ا??زاری مثل power iso و ultra iso اونارو باز کردم گ??ت the file format is invalid خواخشا کمک کنید :6::cursing: ??ایل ها ناقص هستند ??ایل دیگری با پسوند exe و نام Setup باید درون پوشه وجود داشته باشد
amiraghighi ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 یه ??ایل دبگه هم هست که اینستاله ولی روش کلیک میکنم اینو مینویسه blackbox setup has stopped working
Black Hawk ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 یه ??ایل دبگه هم هست که اینستاله ولی روش کلیک میکنم اینو مینویسه blackbox setup has stopped working ??ایل هایی که دانلود کردین مشکل داره . بهتره از جای دیگه دانلود کنید یا ??ایل exe شو از دوستان درخواست کنید جدا واستون اپلود کنن
amiraghighi ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 از کی درخواست کنم؟ ینی باید از اول این همه دانلود کنم؟
Black Hawk ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 از کی درخواست کنم؟ ینی باید از اول این همه دانلود کنم؟ همینجا در خواست کنید شاید یکی اپلود کرد واستون نکردن متاس??انه باید مجدد دانلود کنید
zebel7 ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلام من تا پارت ده رو دانلود کردم ولی الان اومدم بقیش رو دانلود کنم پیدا نمیکنه
Black Hawk ارسال شده در فروردین 8، 2015 ارسال شده در فروردین 8، 2015 سلام من تا پارت ده رو دانلود کردم ولی الان اومدم بقیش رو دانلود کنم پیدا نمیکنه شما از سایت دیگه دانلود کن اون نسخه رو اون ??ایل رو
ANTONIOB39 ارسال شده در فروردین 9، 2015 ارسال شده در فروردین 9، 2015 یه ??ایل دبگه هم هست که اینستاله ولی روش کلیک میکنم اینو مینویسه blackbox setup has stopped working سلام ...دوست عزیز شما باید بازی رو از setup.exe نصب کنی اون دو ??ایل اصلی باید نصب بشن نه اینکه با برنامه ای باز کنی شما اخرین ورژن نرم ا??زار dotNetFx45) DotNet Framework 4.5) دانلود و نصب کن و دوباره همین ??ایل رو اجرا کن احتمالن و شاید مشکلت حل بشه چون این خطا در نصخه های بلک به خاطر نصب نبودن این برنامه اکثرن پیش میاد...امیدوارم درست بشه.
ommolfesad ارسال شده در مهر 11، 2015 ارسال شده در مهر 11، 2015 در این تاپیک میتونید مشکلات تون رو در مورد این بازی بگید انتظار جواب نداده باشید بگید که درد و دل کرده باشید !! از پست اول تا آخر رو خوندم و نتیجه ای که گر??تم : این بازی رو از این سایت عالی مثل من دانلود نکنید ، چون 100% مشکل داره و 12.5 گیگ رو پاکش کنید تمام !!:saddd:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری