mohsenbayate Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 (edited) سلام بچه ها من تو این قسمت بازی موندم Darksiders II گیر کردم هر کاری می کنم نمی تونم رد بشم شما ها بلدید بگید اعصابمو بهم ریخت ممنونو میشم http://darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthrough-15/ اینجا هم نتونستم راهی واسش پیدا کنم Edited December 13, 2014 by mohsenbayate Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 شرمنده من بازی کردم ولی اصن این قسمت رو یادم نمیاد . شاید اصن بهش نرسیده باشم . من تا قسمت آسانسور بیشتر نر??تم Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsenbayate Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 .................help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
generalzh0 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 سلام بچه ها من تو این قسمت بازی موندم Darksiders II سلام 5 تا پارت با کی??یت متوسط همین منطقه ای که موندی.ببینی متوجه میشی چطور رد کنی.: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohsenbayate Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 سلام 5 تا پارت با کی??یت متوسط همین منطقه ای که موندی.ببینی متوجه میشی چطور رد کنی.: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 اوکی دارمش Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar100 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 بازی دارک سایدرز بعضی جا ها هست که واقعا نمی شه خودت شخصیت بازی رد بشه باید از نقشه بازی کمک بگیرید ... نقشه رو باز کنید اسپیس بزنید جایی که توی نقشه نشون میده باید برید روش اینتر بزنید بعد میرید به همون جا ..به همین راهتی..حالا یه جا هم هست که سه تا غلام به دست میارید و توی یه قلعه گر??تار میشید ..باید از نقشه کمک بگیرید چون اصلا راه برگشتی نداره .. مو??ق باشید:139fs108574: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now