ghost mahdi ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 صنعت اسمارت ??ونها به سرعت در حال پیشر??ت است و این روزها دیگر هر کسی یا یک گوشی هوشمند دارد و یا به دنبال خرید یکی از آنهاست. حال هر ??رد به تبع اوضاع جیبش به سمت محصولات خاصی میرود. البته دیگر نباید نگران بود، چون امروز محصولات میان رده بازار نیز، از ص??حات نمایشی بزرگ، وضوح اچدی، پردازندههایی سریع و دوربینهایی قوی بهره میبرند. به همین دلیل اگر پول خرید یک پرچمدار را ندارید، به هیچ وجه نگران نباشید و گول بنچمارکها و این حر??های تخصصی را نخورید! در این مطلب به شما کمک میکنیم تا بتوانید یک اسمارت ??ون خوب و خوش قیمت را تهیه کنید. همانطور که میدانیم، امروزه تمامی کمپانیهای تولید کننده گوشیهای هوشمند تا آنجایی که میتوانند از بهترین سخت ا??زارها و امکانات موجود برای محصولاتشان است??اده میکنند. در واقع به دلیل وجود برندهای مختل?? در بازار و ورود اجناس و برندهای با کی??یت چینی و البته خوش قیمت، تمامی کمپانیها سعی بر عرضه محصولاتی خوب و با قیمت رقابتی هستند. به همین دلیل این شرایط به ن??ع مشتریان بوده و میتوانند با کمی جست و جو در بازار، محصولات خوبی را زیر یک میلیون تومان تهیه کنند. سعی داریم تا در این لیست از گوشی ضد آب گر??ته تا محصولاتی با رزولوشن FHD و دوربین 13 مگا پیکسلی و حتی محصولاتی با اندروید 5 را برای شما معر??ی نماییم. Sony Xperia T2 Ultra اگر به دنبال محصولی با یک ص??حه نمایش بزرگ، بدنهای باریک و یک باتری قدرتمند میگردید، بهترین انتخاب پیش روی شما همین گزینه سونی است! این ??بلت یکی از برترین گزینههای بازار است که سایزی 6 اینچی دارد. T2 با چگالی پیکسلی 245ppi، ضخامتی در حدود 7.65 میلیمتر و دوربینی 13 مگاپیکسلی، یکی از بهترین ??بلتهای زیر یک میلیون تومان بازار است. Lenovo K900 اگر بخواهیم خیلی خلاصه به امکانات این گوشی چینی ولی با کی??یت اشاره کنیم، میتوانیم از بدنه ??لزی و طرح دار آن شروع کنیم. ص??حه نمایشی 5.5 اینچی با رزولوشن 1080p و چگالی پیکسلی 400ppi، پردازنده قدرتمند اینتل با ??رکانس 2 گیگاهرتز، یک دوربین 13 مگاپیکسلی قدرتمند که با است??اده از سنسور سونی عکسهای بی نظیری را برای شما ثبت میکند و نهایتا دوربین سل??ی با توانایی عکسهای واید! این محصول با اندروید 4.1 به بازار عرضه شده است. اگر خیلی به دنبال برند نیستید، میتوانید این گوشی را نیز با کمی جست و جو در بازار با قیمتی زیر یک میلیون تومان تهیه کنید. Huawei Asscend P6 اگر به دنبال یک محصول استایلیش، زیبا و با طراحی خاص هستید و نمیخواهید خیلی هزینه کنید، این مدل را در انتخابهای خود قرار دهید. این گوشی با ص??حه نمایشی 4.7 اینچی، رزولوشن HD، ضخامت 6.18 میلیمتری و بدنهای یکپارچه و البته زیبا میتواند یکی از بهترین انتخابهای کنونی باشد. یک پردازنده 4 هستهای و دوربین 8 مگا پیکسلی نیز از دیگر مشخصات این اسمارت ??ون اندرویدی است. P6 هوآوی را میتوانید با قیمتی در حدود 750 تا 800 هزار تومان از بازار تهیه کنید. HTC Desire 816 یک محصول خوش قیمت و با ارزش خرید بالا از کمپانی تایوانی htc. این گوشی با دارا بودن ص??حه نمایشی بزرگ یعنی 5.5 اینچ و وضوح مناسب HD و البته کی??یت ساخت بالا، انتخاب خوبی برای شما خواهد بود. از مهمترین ویژگیهای این محصول میتوان به دوربینهای عالی آن اشاره کرد. یک دوربین 13 مگا پیکسلی در پشت و 5 مگا پیکسلی در جلو، عکسهایی را ثبت میکند که حتما از دیدن کی??یت آنها راضی خواهید بود. اما نکته دیگر، وجود اسپیکرهای جلویی گوشی است که در این رنج قیمت در هیچ برند دیگری نمونه آن را مشاهده نخواهید کرد. این محصول را نیز میتواند در حدود قیمت 920 تا یک میلیون تومان بر حسب وجود گارانتی یا عدم وجود آن از بازار تهیه کنید. LG G3 Beat اگر میخواهید یک پرچمدار خاص بخرید ولی هزینه آن را نتوانستید تهیه کنید، میتوانید به راحتی با خرید این گوشی حس داشتن یک پرچمدار را تجربه کنید. این محصول الجی برادر کوچک G3 بوده و میتوان آن را G3 Mini نیز صدا کرد. G3 Beat با ص??حه نمایشی 5 اینچی، وضوح HD و مهمتر از همه طراحی بدون نقص و کاملا مشابه با G3 میتواند یکی از بهترین گزینههای خرید در این روزها باشد. این محصول زیبای الجی را میتوانید با قیمتی در حدود 850 تا 900 هزار تومان از بازار تهیه کنید! Sony Xperia M2 Aqua آیا ??کر میکنید برای خرید یک اسمارت ??ون ضد آب که قابلیت اتصال 4G نیز داشته باشد، باید به سرقت از یک بانک دست بزنید؟ نه! میتوانید به سراغ Sony M2 Aqua بروید! یک اسمارت ??ون زیبا، با ص??حه نمایش 4.8 اینچی و پردازنده قدرتمند اسنپدراگون! البته نگران مشخصات دیگر این محصول نباشید، یک دوربین 8 مگاپیکسلی خوب نیز برای شما تدارک دیده شده است. M2 با قیمتی در حدود 850 تا 900 هزار تومان در بازار قابل تهیه است. Asus Zenfone 5 ص??حه نمایش HD و 5 اینچی، رنگ زیبای آلبالویی، دوربین 8 مگاپیکسلی، دو گیگابایت رم و توانایی پشتیبانی از دو سیم کارت! آیا پرداخت مبلغی در حد 700 هزار تومان برای این محصول قدرتمند ایسوس زیاد است؟ Motorola Moto G2014 یکی از جدیدترین محصولات بازار که میتوانید با پرداخت هزینهای زیر یک میلیون تومان آن را تهیه کنید. ص??حه نمایش 5 اینچی با رزولوشن اچدی، 8 مگاپیکسل دوربین، قابلیت ا??زایش حا??ظه داخلی، بلندگوهای استریو در جلوی گوشی و مهمتر از همه، اندروید خوشمزه 5 یا همان آبنبات چوبی معرو??! قیمت این محصول در حدود 900 تا 920 هزار تومان است. itresan.com
PS_LORD ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 به نظرم Xperia Z Ultra و بعدش T2 Ultra بهترین ها زیر یک میلیون هستند. مزیت تی 2 به زداولترا کی??یت دوربین و ص??حه نمایشش و باتری بهترش هستش، ولی زد اولترا پردازنده، گرا??یک، کی??یت ساخت بهتری داره و درضمن ضد آب هستش و ص??حش بزرگتره (6.4 اینچ، ??ول اچدی) و پرچمدار بوده!
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 شدیدا گوشی LG G Pro رو پیشنهاد میکنم :wi.nk: قیمتش چند ماه پیش یک و دویست بود دوستم خرید الان ??کرکنم یکم ارزون تر شده ولی همه چیش عالیه اندازه ص??حه 5.5 اینچ :hd: اگه یکم از یه تومن بالاتر باشه می ارزه و واقعا گوشی(??بلت) خوبیه
Black Hawk ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 شدیدا گوشی lg g pro رو پیشنهاد میکنم :wi.nk: قیمتش چند ماه پیش یک و دویست بود دوستم خرید الان ??کرکنم یکم ارزون تر شده ولی همه چیش عالیه اندازه ص??حه 5.5 اینچ :hd: اگه یکم از یه تومن بالاتر باشه می ارزه و واقعا گوشی(??بلت) خوبیه اوه نگو که حسابی ال جی تر زده توی این گوشیش . من خودم دیدمش اپدیت اندروید شم 4.4.2 ??کر کنم بیشتر نسیت که سونی z و... تا 5.0 الان اپدیت شده که سونی گ??ته بازم واسشون میاد اگه بکشه سیستمش ولی ال جی نه بی خیال شده اول کار
PS_LORD ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 شدیدا گوشی LG G Pro رو پیشنهاد میکنم :wi.nk: قیمتش چند ماه پیش یک و دویست بود دوستم خرید الان ??کرکنم یکم ارزون تر شده ولی همه چیش عالیه اندازه ص??حه 5.5 اینچ :hd: اگه یکم از یه تومن بالاتر باشه می ارزه و واقعا گوشی(??بلت) خوبیه عزیز با اون قیمت یه سونی زد 2 میگیری! قیمتش الان 1.270 هستش، یا اصلا زدوان میگیری قیمتشم 1.080.
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 :gigglesmile: باشه بابا یه پیشنهاد دادیما :wi.nk: آره از این نظر که سونی آپدیت میده بهتره کلا گ??تم دوستم داره کار کردم خیلی خوب بود آره راس میگی z2 بهتره :139fs108574:
PS_LORD ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 :gigglesmile: باشه بابا یه پیشنهاد دادیما :wi.nk: آره از این نظر که سونی آپدیت میده بهتره کلا گ??تم دوستم داره کار کردم خیلی خوب بود آره راس میگی z2 بهتره :139fs108574: آره همین درسته:sneaky: تکرار نشه:78: من که ر??تم تو ??از ??بلت!
mostafamz2010 ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 آره همین درسته:sneaky: تکرار نشه:78: من که ر??تم تو ??از ??بلت! پررو نشو :biggrin2::vahidrk: آقا من note 4 میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :crying:
Black Hawk ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 پررو نشو :biggrin2::vahidrk: آقا من note 4 میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :crying: نوت 4 رو بیخیل اشغال پلاستیک نخر به جاش z3 بخر خدای گوشیه . اگه نبود معرو?? ترین عکاس ها باهاش عکس نمیگر??تن بگن بهترین دوربین گوشیه (اشاره به خبر جدید زومیت)
kratus7 ارسال شده در بهمن 26، 2014 ارسال شده در بهمن 26، 2014 پررو نشو :biggrin2::vahidrk: آقا من note 4 میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :crying: چوماقه منو یاد موتورولا انداخت خخخخخخ
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری