aminomi ارسال شده در بهمن 13، 2014 ارسال شده در بهمن 13، 2014 Ubisoft به تازگی Assassin’s Creed Unity را منتشر کرده است اما این مسئله چندان بی دردسر نبوده. سهام شرکت نامبرده ا??ت کرد، نظرات من??ی بسیاری از سوی منتقدین رسید و بازیکنان نیز بابت کی??یت آن شاکی بود. این بازی سرانجام باعث شد که عده ای سکوت را بشکنند و موضعی بر علیه سیاست های شرکت مذکور بگیرند. حال یکی از سایت های مشهور و ??عال در صنعت، نقطه نظر جالبی را ارائه کرده است که توصیه می کنیم در ادامه مطلب آن را مرور کنید. سایت Forbes اخیرا مطلبی را منتشر کرده که تیتر آن بدین صورت است: “Ubisoft تبریک می گوییم، شما EA جدید هستید“. این مطلب را آقای Paul Tassi نوشته اند و م??هوم کلی تیتر آن، اشاره ای طعنه آمیز به وضعیت جدید بازی های Ubisoft دارد. بازی هایی که محصولی ناقص هستند و حتی در عناوین کامل نیز، باز هم ما شاهد ریز پرداخت ها (microtransaction) می باشیم؛ چیزی که بیشتر در یک عنوان free-to-play به چشم می خورد تا بازی که به قیمت کامل ??روخته می شود. مطلب Forbes به موارد مختل??ی اشاره می کند مانند: ا??ت گرا??یکی Watch Dogs، حاضر نبودن شخصیت های قابل بازی زن برای Unity، ق??ل کردن نرخ ??ریم Unity در ۳۰ و غیره. در ادامه مشکلات Ubisoft با EA مقایسه شده است؛ شرکتی که با انتشار Battlefield 4 اعتماد مشتریان را در بحث کی??یت از دست داد، ریز پرداخت ها را برای یک بازی به قیمت ۶۰ دلار قرار داد و Sim City را طوری طراحی کرد که همیشه بایستی بازیکن آنلاین باشد. نکته جالب اینجاست که EA سعی می کند اعتماد مشتریان را مجددا جلب کند در حالی که Ubisoft دارد خودش را جایگزین وضعیت قبلی EA می کند. Ubisoft اعلام کرده است که آپدیت هایی برای Assassin’s Creed Unity در دست ساخت می باشد اما این شرکت از ارائه نظر در رابطه با ریز پرداخت ها امتناع می کند. به هم خوردن چهره ها تنها یک نوع باگ در Unity است . این وضعیت ??نی بازی است که برای آن ۶۰ دلار پرداخت می کنید .... Gamefa
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 چرا یوبی سا??ت به حای اینکه هرسال یه اساسین بده بجاش یه سال ??قط Spilinter Cell بده یه سال Rayman بده بیرون.اگه سری هم به بازی های قدیمیش مثل H.A.W.X بزنه عالیییییییییییییی میشه.
ubilove ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 چرا یوبی سا??ت به حای اینکه هرسال یه اساسین بده بجاش یه سال ??قط Spilinter Cell بده یه سال Rayman بده بیرون.اگه سری هم به بازی های قدیمیش مثل H.A.W.X بزنه عالیییییییییییییی میشه. واقعا.به جایی اینکه هر سال 20 تا اساسین بده بیاد بیاد یه نگاهی ام به اسپلینتر یا گست ریکون بندازه.??ک کنم پس ??ردا شرت گیاهی اساسین هم معر??ی کنه.:76::76:
paiom ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 من نگران The Crew هستم. نکنه اونم این مشکلاتو داشته باشه.!!؟ بازی ای که یه ساله منتظرشم.
edward ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 من نگران The Crew هستم. نکنه اونم این مشکلاتو داشته باشه.!!؟ بازی ای که یه ساله منتظرشم. من هم خیلی نگرانشم . از لحاظ گرا??یکی ممکنه ضعی?? باشه ولی گیم پلیش باید قوی باشه
kratus7 ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 اقا یون لط??ا شایعه پراکنی نکنید مگه اساسینز هم باگ داره؟!!!!!:76:
Crazy Joker ارسال شده در بهمن 14، 2014 ارسال شده در بهمن 14، 2014 با این که عاشق سری اساسینس کرید هستم ولی یوبی با این سیاست هاش ریده به بازی...یوبی ??قط شبیه به ea نشده...بلکه مخلوطی از ea و اکتیویژن شده.واقعا نمی دونم چرا یادی از prince of persia نمی کنه(نسخه های قدیمی نه این دوتا نسخه های آخری).??کر کنم دیگه هیچ وقت pop مثل اون نسخه های طلایی قدیمی ببینم.
kingmehrab ارسال شده در بهمن 15، 2014 ارسال شده در بهمن 15، 2014 باید با یوبی اینکارو کنیم [ATTACH=CONFIG]10122[/ATTACH]
ubilove ارسال شده در بهمن 15، 2014 ارسال شده در بهمن 15، 2014 من نگران The Crew هستم. نکنه اونم این مشکلاتو داشته باشه.!!؟ بازی ای که یه ساله منتظرشم. برادر من بزار خیالتو راحت کنم.سیستم رانندگیش به احتمال 90 درصد مثل واچ داگز ت.می. پس دیگه نمیخواد دلواپس باشی.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری