joker1 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 سلامکسی در مورد بازی Plants vs Zombies: Garden Warfare اطلاعاتی داره؟ کسی هست برا بازی مولتی؟ بازی ??قط مولتی هست؟ یا ا??لاین هم میشه 4 ن??ره بازی کرد؟ یا 2 ن??ره ??رقی نمیکنه Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 سلام این بازی ??قط مولتی انجام پذیر هست و بخش سینگل هم داره اما هر دو بخش انلاین هست . دو ن??ره و تک ن??ره و چهار ن??ره هم ??رقی نداره . البته محدودیت داره که ??قط 4 ن??ر میتونن بازی کنن سینگل رو . من که lvl 26 بودم توش ولی یه آپدیت اومد برا به حجم 700 مگ و دیگه من بازیش نکردم . :;)): Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted November 14, 2014 Author Share Posted November 14, 2014 سلام این بازی ??قط مولتی انجام پذیر هست و بخش سینگل هم داره اما هر دو بخش انلاین هست . دو ن??ره و تک ن??ره و چهار ن??ره هم ??رقی نداره . البته محدودیت داره که ??قط 4 ن??ر میتونن بازی کنن سینگل رو . من که lvl 26 بودم توش ولی یه آپدیت اومد برا به حجم 700 مگ و دیگه من بازیش نکردم . :;)): چرا بازی نکردی؟ بازیش باحاله؟ برا انلاین بازی کردن احتیاج به پلاس هست اره؟ برا انلاین بازی کردن احتیاج به پینگ انچنانی که نداره؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 به نظرت 700 مگ آپديت رو من میشینم دانلود میکنم؟؟ اونم با کنسول؟ خود بازی پنج گیگ هست ه??تصد مگ آپديت داره اونوقت! سرعت اینترنت بالایی هم میخواد Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 داداش سری آخر 3 گیگ آپ داد و خود بازی هم ??ک کنم 14 گیگ بود! من که پلاتش کردم و خیلی حال داد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1 Posted December 7, 2014 Author Share Posted December 7, 2014 کسی نیست برا بازی انلاین؟ psn id: jokercrazy892 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iman0013 Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 بازی به مدت دو روز رایگان شده واسه ps4 تو استور Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 بازی به مدت دو روز رایگان شده واسه ps4 تو استور ??قط تا امشب. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 به نظرت 700 مگ آپديت رو من میشینم دانلود میکنم؟؟ اونم با کنسول؟ خود بازی پنج گیگ هست ه??تصد مگ آپديت داره اونوقت! سرعت اینترنت بالایی هم میخواد اکه بتل ??بلد بازی کنی چکار میخواب بکنی؟// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Joker Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 (edited) اکه بتل ??بلد بازی کنی چکار میخواب بکنی؟// باز Battlefield خیلی خوبه.امان از payday 2.??قط توی همین یه ه??ته دو تا آپدیت داده یکی 2.9 گیگ یکی دیگه 1.7 گیگ:90:.در کل ??کر کنم من به اندازه حجم سه تا بازی aaa دارم واسه هر ماه این payday 2 آپدیت دانلود میکنم:mellow: Edited December 8, 2014 by Crazy Joker Link to comment Share on other sites More sharing options...
red dead Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 اخه من اصلا اهمیت به بازی شوتر نمیدم تنها شوتری که خوشم اومد far cry 4 &3 بود بقیشون اشغالن :cursing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now