Ahmad.S9675 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) سلام دوستان. من اول یه انتقاد بکنم که چرا گوشی Sony Xperia Sp تو لیست گوشی ها نیست ؟؟!!؟!؟:blink::7AD_headspin: و بالاخره سوالم اینه که : عایا سرور های دانلود P30day داخل ایران هستن یا خارج ؟؟؟ ( چون به مدت 10 روز نیستم و میخوام بازی کال آ?? جدید رو بزارم رو دانلود و ADSL مخابرات هم ??قط رو سرور های داخلی خوب جواب میده !!! :ohnoes: ) Edited November 11, 2014 by Ahmad.S9675 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamidtondar Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 نه منم مخابرات هستم تا الان نزدیک 60 گیگ بدون مشکل دانلود کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 سلام، سرور های پی سی دی اگه دقت کنید، داخلی هستن ! هم سرور خارجی و هم داخلی برای دانلود هستش ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmad.S9675 Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 نه منم مخابرات هستم تا الان نزدیک 60 گیگ بدون مشکل دانلود کردم سلام، سرور های پی سی دی اگه دقت کنید، داخلی هستن ! هم سرور خارجی و هم داخلی برای دانلود هستش ! خوبه پس : مطمئن شدم که سرور هاش داخلی هستن. حالا یه سوال: اینکه شما میگید " اگه دقت کنید داخلی هستن " ، باید از کجا ب??همم که داخلی هستن یا نه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aminomi Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 خوبه پس : مطمئن شدم که سرور هاش داخلی هستن. حالا یه سوال: اینکه شما میگید " اگه دقت کنید داخلی هستن " ، باید از کجا ب??همم که داخلی هستن یا نه ؟ عزیز اینجا یک سایت ایرانی هستش و مسلما" سرور هاشم ایرانی هستن . اما موقع دانلود نوشته شده سرور پی سی دی و سرور کانادا . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmad.S9675 Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 پس لط??ا نسخه BlackBox رو جایگزین کنید. ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now