FARZAN CRASH 007 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 هنوز مدت زیادی از جنجال عکسهای «بچه پولدارهای تهران» و حاشیههای ??راوان آن نمیگذرد که این بار ص??حهای با عنوان «بچه پولدارهای تبریز» نشان داد که تبریزیها خیال ندارند به سادگی از مقام شهر اولینها بودن شانه خالی کنند! پایگاه خبری - تحلیلی «نصرنیوز» با این مقدمه نوشت: چندی پیش انتشار عکسهایی از ت??ریحات، لباسها، اتومبیلهای گرانقیمت، ساعتهای مچی، خانههای لوکس و پنتهاوسها و ... از بچه پولدارهای تهران تبدیل به تیتر یک بسیاری از رسانههای داخلی و خارجی شد که انگار این بار میخواست روی دیگری از زندگی برخی از پایتختنشینها را نشان دهد. همزمان با انتشار همین عکسها بود که جامعهشناسان و مردم عادی شروع به تحلیل ابعاد و زوایای جامعه مدرن و شهری ایران کردند. آشنایی بیشتر با جزئیات قشر ثروتمند ایرانی جرقهای بود برای شروع اعتراضهایی که از ??قر و اختلا?? طبقاتی میگ??تند و در نهایت بچه پولدارهای تهران را حاصل ثروتهای بادآورده میخواندند! در نهایت تمام آن حر?? و حدیثها و جنجالها بود که خبر بسته شدن ص??حه بچه پولدارهای تهران منتشر شد تا مصادیق اختلا?? ??احش طبقاتی حداقل در ظاهر امر از بین ر??ته و ??راموش شود. حالا با ??اصلهای نهچندان زیاد از بسته شدن آن ص??حه، این بار «بچه پولدارهای تبریز» با ایجاد ص??حهای اعلام موجودیت کردهاند و با استناد به گ??ته خودشان معتقدند: «بذار یه دنیا ببینه که تبریز در چه سطحی داره ن??س میکشه.» در این ص??حه هم عکسهایی از ت??ریحات، لباسها، ساعتهای مچی گرانقیمت، اتومبیلهای لوکس، خانههای شیک تبریز و ... دیده میشود که توسط خود بچه پولدارهای تبریز برای است??اده در این ص??حه قرار میگیرند و همین کا??ی است برای اینکه باور کنیم هیچ شوخیای در کار نیست و زیر آسمان تبریز یک میلیون و 700 هزار ن??ری هم عدهای این چنین زندگی میکنند. شاید قبول اینکه تبریزیهای بسیاری مشمول این قاعده میشوند با نگاهی به آمار اخیر بانک مرکزی ایران که اعلام کرده آذربایجان شرقی بعد از پایتخت، با ۳۳ میلیون و ۱۶۷ هزار تومان درآمد سرانه، پردرآمدترین استان کشور است، زیاد هم دور از انتظار نباشد. ولی روی دیگر این سکه انگار چیز دیگری میگوید. یکسوم از جمعیت تبریز با 60 هزار خانه در دو هزار و 520 هکتار از با??ت ??رسوده همین شهر زندگی میکنند. تبریز بر اساس اعلام مسئولان شهری با حدود نیم میلیون حاشیهنشین، پس از مشهد رتبه دوم کشور را در این زمینه دارد که اغلب مناطق حاشیهنشین تبریز در بخش شمالی شهر و در کوه «عینالی» قرار دارد. کا??ی است از بالای عینالی سرخ نگاهی به شهر بیندازیم تا عمق ??اجعه و خطر را خیلی نزدیکتر احساس کنیم. کوچههای باریک و بلند با پلههای طولانی، خانههای کوچک و نهچندان مقاوم را کنار هم جای دادهاند؛ خانههایی که در برابر تبریز زلزلهخیر یارای ایستادن ندارند و کوچههایی که در مواقع اضطراری جایی برای عبور هیچ امدادرسانی نیست. نمونهای از تصاویر منتشرشده در شبکه اجتماعی اینستاگرام بچه پولدارهای تبریز را در ادامه میبینید: [h=4][/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 بجز یکی دو مورد مالی نبودن؛ ??کر کنم اختلا?? قیمت یک قصر n هزار متری تو شمال تهران با زمینای تبریزو یادشون ر??ته! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegfa Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 من یک پراید ندارم برم تا دانشگاه تا مثل گوس??ند نپرم تو اتوبوس..... اینا عکسه ..... وللش ... خدارا شکر :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hawk Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 عشق دنیا رو اینا میکنن ما هم وضع مون اینطوری بود الان با دمم مون گردو میشکستیم . ما بدبخت ها به زور پولمون میرسه یک گوشی 1 میلیونی بخریم اینا روزی 2 میلیون خرج میکنن ادم پولدار باشه خوبه ولی جو ورش نداره و خودشو خدا جلوه بده :ohnoes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohamadrezaaa Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 ای بابا این تو این روزگار ما زندگی نمیکنیم زندگی ما رو . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
javadjoon777 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 کلآ ایران بهترین نقطه برای زندگی بچه پولداراست.اگه پول داری بمون و حال کن و اگه نداری برو و حال کن.ایران جای زندگی برای ??قیرا نیست.باید تا 25 سالگی درس بخونی.درس که خوندی دو سال باید بری سربازی{بی پدر مادرا سربازی رو 24 ماه کردن}شدی 27 حدودآ 2 سال دنبال کار باید بگردی یه سه چهار سال هم پول جمع کنی برای ازدواج.به خودت میای میبینی 35 سن داری ولی هیچی نداری.اینا همه عواقب یه دین من دراوردی دیگه.یکه از اشناهامون تو اسپانیا زندگی میکنه.طر?? 20 سالشه بابا شده حالا من که یک سال از اون بزرگترم باید دوسال از بهترین لحظات عمرم رو برم سربازی.با این وضع مطمئنم اینقدری که این اخوندها میگن خدا به جوون ایرانی سخت نمیگیره Link to comment Share on other sites More sharing options...
amirfathi Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 بجز یکی دو مورد مالی نبودن؛ ??کر کنم اختلا?? قیمت یک قصر n هزار متری تو شمال تهران با زمینای تبریزو یادشون ر??ته! داداش من نه بچه پولدارم نه بچه تبریز ولی تا جایی که میدونم سرمایه دارای ایران اکثرا یا تبریزی هستن یا اص??هانی شما بچه پولدار دیدی بپرس اصلیتشو البته شمالی هم زیاده سخت میتونی پیدا بکنی کسی و که اصالتش اصیلش تهرانی باشه چون تا زمانی که پایتخت نبود شهر آنچنانی نبود بعده پایتخت شدنشم همه از اطرا?? اومدن قصد توهین یا اهانت هم به هیچ دوستی هم ندارم ??قط جهت اطلاع Link to comment Share on other sites More sharing options...
amirfathi Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 من اون لامبورگینیو از نزدیک دیدم ارس پلاکه مالی نیست شبیه ??رقونه خخخخخخخخخخخخخخ:76: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Asghar Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 دارندگی و برازندگی Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 کلآ ایران بهترین نقطه برای زندگی بچه پولداراست.اگه پول داری بمون و حال کن و اگه نداری برو و حال کن.ایران جای زندگی برای ??قیرا نیست.باید تا 25 سالگی درس بخونی.درس که خوندی دو سال باید بری سربازی{بی پدر مادرا سربازی رو 24 ماه کردن}شدی 27 حدودآ 2 سال دنبال کار باید بگردی یه سه چهار سال هم پول جمع کنی برای ازدواج.به خودت میای میبینی 35 سن داری ولی هیچی نداری.اینا همه عواقب یه دین من دراوردی دیگه.یکه از اشناهامون تو اسپانیا زندگی میکنه.طر?? 20 سالشه بابا شده حالا من که یک سال از اون بزرگترم باید دوسال از بهترین لحظات عمرم رو برم سربازی.با این وضع مطمئنم اینقدری که این اخوندها میگن خدا به جوون ایرانی سخت نمیگیره آره انصا??ا حر??ت درسته. داداش من نه بچه پولدارم نه بچه تبریز ولی تا جایی که میدونم سرمایه دارای ایران اکثرا یا تبریزی هستن یا اص??هانی شما بچه پولدار دیدی بپرس اصلیتشو البته شمالی هم زیاده سخت میتونی پیدا بکنی کسی و که اصالتش اصیلش تهرانی باشه چون تا زمانی که پایتخت نبود شهر آنچنانی نبود بعده پایتخت شدنشم همه از اطرا?? اومدن قصد توهین یا اهانت هم به هیچ دوستی هم ندارم ??قط جهت اطلاع منم نگ??تم اونا کجایین! گ??تم اختلا?? قیمت اصلا یچیزی در حد زیر زمین تا آسمونه!!! ولی درست میگی همه با اصالت ها ر??تن، برای اثباتشم میشه یه روز ر??ت تو خیابون... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 چی میشه گ??ت ! ??قط میتونم بگم هیچ چیز بدتر از اختلا?? طبقاتی نیست . انشا الله که هیچ کسی مشکل مالی نداشته باشه ( یکیشون هم خودم ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now